Vcera jsem dal desku na reklamaci, takze nez prijde nova, tak nebudu mit moznost testovat :(Citace:
Původně odeslal Michael_C
Printable View
Vcera jsem dal desku na reklamaci, takze nez prijde nova, tak nebudu mit moznost testovat :(Citace:
Cekam na fosnu..... :?
cekam na opterona :( :wink: :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal CreDY
Cekam na fosnu i na 144 ;D ;D ;D
Nápodobně :-)Citace:
panove co berete k tomu opteronu za fosnu? Na opterona uz taky cekam, ale zatim si nejsem jisty tou deskou
mojim favoritom je Epox EP-9NPA+ Ultra ale rozmyslam aj o DFI nf4ultraCitace:
Původně odeslal Wolruf
panove a co Abit?Citace:
Původně odeslal magnetique
to je deska, kterou bych v soucasne dobe bral!!
chtel bych se zaptat, jestli mi to pojedena MSI K8N NEO 2 PLATINIUM
NO ja by som okrem Abitu a DFI o nicom inom ani nerozmyslal. Uz sa opakuje situacia z K7 .. proste Abit a DFI su pre AMD best boardy.
jedine DFI ... ten Abit me nejak neprerostl k srdci ...
Ja koukal na dost testu a vybiral fosnu a myslim ze kdyz chces mit AGP, tak je nejlepsi DFI LP UT NF3 Ultra-D, uz jen kvuli tomu ze to je DFI ;D :lol:
Ja cekam ale na fosnu s CrossFire(snad se dockam :roll: ),v nejhorsim ale vezmu nF4ultru(SLI) od Gigabytu(DFI je skvela deska,ale ma ji dneska skoro kazdej ->chci nataktit na necem,co neni az tak rozsireny....) :smoke: jinak tohle beru kdyz ta crossfire(DFI,SAPPHIRE,GB) nebude do konce mesice :arrow: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30598
co,ten CrossFire?nebo ze nechci jit do DFI? :wink:Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Presne to co som som dal to quote (citace) :!: :D :wink: :idea:
Tak jsem to zkoušel trochu poladit - ale popravdě jsem jel jen podle toho co sem si zde kde přečetl - rád uvítám nějaké další konkrétní náměty a návrhy. :arrow: Jinak Prime95 jel zatím jen asi 10 minut
http://marlo.wz.cz/foto/cpu-303-v%20MHz.JPG
A jaky ze mas to prkno s verzi BIOSu?Citace:
Původně odeslal Marlo
vtw jaká je tam ryclost nějak se mi to nemůže zobrazit.Citace:
Původně odeslal Marlo
vtw jaká je tam ryclost nějak se mi to nemůže zobrazit. ???Citace:
Původně odeslal Marlo
2738 MHz... při 1,488 VCitace:
Původně odeslal James7
Desku mam DFI LANPARTY UT nF3 ULTRA-D
Jinak jsem tedy nahral posledni BETA bios a nove nastaveni me na PRIME STABLE pusti uz jen na 296 MHz - napeti opet nastaveno na 1,5 V a pameti na 166 na T2.
Je to ale urcite tim, ze uz nevim jak sem to mel nastaveno (byli tam i trochu jine polozky v tom BIOSU :? ) a taky jak jsem jiz psal, jsem LAMA a delam to v podstate poprve co mam takove to zelezo na takteni a tak to zkousim - i kdyz jsem toho o tom uz precetl mraky - stale se v tom tak nejak stracim :-(
No poradne si jeste prostuduji tento clanek od OBRA http://czhardware.com/article.php?id=29 a pak snad budu zase o neco moudrejsi :)
Jinak vitam jakou koliv radu :wink:
kukal som na CPU podporu mojej dosky,ale vela som sa nedozvedel.aké jadro a akú revíziu by mal podporovať moj komp ak by som chcel Opterona do mojej dosky? ???
zkusis a bud pojede nebo ne, kdyz nepojede,tak si holt chvili pockas,az vyjde bud mod bios,nebo jestli nevyda primo oficialne vyrobce tvy desky...
Gygabite + Opteron 144 ... 9x304 . 1.5 V ..
prisel jsem do kramu meli v ceniku .. 4 kusy na sklade.. zadny cekani..
Prispival jsem do prechodneho fora, ale jelikoz to tu neni, tak tady to je. Sestava viz podpis. Vzhledem k RAM jedu na 2700, HT4, 1,5V a vse OK. Pri pokusu zveddou FSB to uz padalo.
Opteron 144
OSA144DAA5BN
CABGE 0532PBW
129140AH50753