mno vidite staci se jen podivat a hned se to najde. jinak ja to nehledal na frostcomputers ale co mame ceny u nas v obchode.
Printable View
mno vidite staci se jen podivat a hned se to najde. jinak ja to nehledal na frostcomputers ale co mame ceny u nas v obchode.
No je to parada...Ty ceny sly fakt rapidne dolu...
Treba i tady: http://www.t-comp.cz/productlist.php...3&id_catalog=1
Uz se tesim az nasetrim zase nejaky money a jdu okamzite do nejakyho poradnyho dvoujadra :)
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
ono ceny dolu sli kazdymu kdo ma V market takze asi na tydle podobny cenovy poklesy narazis vsude :)
jo to mas pravdu...Uvidime dal jak to pujde s cenou dolu treba i u Alzasoftu a CC...Citace:
Původně odeslal Voky
tam to pujde taky samozrejme dolu ale az si nekdo k tomu sedne a snizi ceny na shopu. v market je v tomdle lepsi. jak jde cena dolu u levi tak jde cena dolu i na eshopechCitace:
Ty slevy prijdou 24. uplne do vsech obchodu, takze staci pockat ;)
v piatok 21.7 som kupil v Ageme v BA AMD64 X2 4200+ za novu cenu 5700Sk bez DPH, zatial som max spokojny, zatial idem na 2500mhz bez zvysenia napatia, viac som neskusal nebol cas, ale zistil som ze TcaseMax je 65.
Ale na e shopu agem.cz jsou pořád staré cenyCitace:
Původně odeslal Xentaur
Tam to nejspis zmenej toho 24.(pondeli) jako v Alzasoftu,CC a dalsich(mas to napsano vyse)...Citace:
Původně odeslal Gentle Giant
Jinak na agem.sk ty ceny maj uz zmeneny(a odtamtud bral Xentaur ty ceny).
Firma, která není schopná na svém webu uvést svoji fyzickou adresu, nebude asi patřit mezi ty nejserioznější (otázka zasílání a řešení případných reklamací) nebo Ty jejich adresu znáš ?Citace:
----------------------------------------------------------------------
Jinak ten slovenský Agem byl skutečně pružnější, jen ta cena X2 4200+ není bez DPH 5700Sk ale 6300Sk
Co se takhle podivat do bazaru?? ;)Citace:
Tam si to vyres s majitelem...
Nevím, proč se čertíš, já jen konstatoval,že když firma nedokáže uvést svou plnou adresu, nesvědčí to o její serióznosti. Toť vše.Citace:
:mweheh: :DCitace:
Neboj,ja jsem v klidu... Jen jsem psal ze to tam muzes vyridit majiteli...
Jinak je vic firem ktery neudavaji sve adresy a jsou seriozni. Treba k tomu maji sve duvody. Jak ale rikam,muzes se zeptat v tom threadu v bazaru majitele ;)
EDIT: Jinak myslim ze uz jsme docela OT v tomhle threadu...
O.K. nebudeme to už dál rozebírat. Jen jsem reagoval na Tvoje odkazy, stránky otevřel a zjistil citované. Je na svobodném rozhodnutí každého ,od koho chce nakupovat. Já bych to ale od firmy, která se bojí (z jakýchkoliv důvodů) uvést svou identitu, nezkoušel.Citace:
Jasny,ja Ti rozumim.Take nerikam ze bych neco u te firmy hned ted kupoval,ale tam slo o to upozornit Vas ostatni na to,ze tam maji jako prvni nejmensi ceny AMD CPU (ale techto cen se dockame vsude-Alza,CC,atd.),takze je vse OK.Citace:
Zdravíčko, mám dotaz na majitele tohodle dvoujádra: rozhoduji se jaký chladič k němu koupit s ohledem na to, že se mi docela hřejí RAMky, tudíž je potřebuji chladit. No a samozřejmě chci dvoujádro pořádně nataktovat. Jakožto nejlepší řešení se mi jeví produkty od firmy Scythe anebo Noctua, nicméně chladiče založené na principu heatpipe mi RAMky nezchladí. Dále mne zaujal Thermaltake Blue Orb II, který je sice méně účinný, ale chladí zároveň i RAMky. Case mám Thermaltake Matrix VX, který má vepředu 80mm ventilátor a vzadu 120mm, ale to pořád nestačí. Napadlo mě i nějakým způsobem přidělat ventilátor k RAMkám, ale dost dobře nevím kam bych ho tam mohl šupnout...
Děkuji za každou reakci (pokud mě nepošle někam...).
ja mam primecooler hc4+ blue led a chladi mi ramky aj heatpipe chipset, mam amd64 x2 4200+ taktnuty na 2500mhz 1,3v, v tejto horucove idle 38 stupnov a full load 47 stupnov
a jaky me max OC toho prociku?Citace:
Původně odeslal Xentaur
zatial neviem kupil som ho v piatok a nemal som cas este skusat, mal som daco ine na praci, cez tyzden poskusam ale verim ze to bude aspon 2800 az 2900 mhz, TcaseMax je 65
mozte hodit tipy kde sa da zohnat najlacnejsie? V alfacompe dokonca zmizol sckt.939 z ponuky!
4400-4600 czk temer vsude kde menili cenik jak sli ceny dolu.
tak se koukni po netu
Ale kde vsude zmenili ceniky? CzC, Alzasoft, SoftCom maj porad stary ceny :/ Vite o nejakym prazskym obchode, kde uz provedli zmenu v ceniku? Dik
Zitra napisu do Sofcomu, aby ty ceny taky upravili-znam sefa brnenske pobocky, tak snad me vyjde vstric.Citace:
Původně odeslal MEluZíNa
najdi prazsky kram kde maj v market a tam si to kup.tam maj ceny uz dole. jinak se to priznive ukazalo i na sestavach. ted jsem jich par zakazniku delal a vsechny na x2 3800+ a koukali jak je to levny :)Citace:
Původně odeslal MEluZíNa
Tak jsem nasel www.nc.cz