no pokial viem skoro vsetky karty su na referencnom designe tak ze to bude asi rovnakeCitace:
Původně odeslal RedRose
Printable View
no pokial viem skoro vsetky karty su na referencnom designe tak ze to bude asi rovnakeCitace:
Původně odeslal RedRose
No... Nedalo mi to a rozebral jsem to! :roll:Citace:
Původně odeslal user
Roztec direk k uchyceni chladice/ventilatoru je 80mm!
Ale s tim Zalmanem mel iGor pravdu, takze chyba je asi nekde jinde ne? Navic tam bude asi fakt problem s tim AGP mostem - je dost blizko (cca 20mm)... Ctes to vubec!? :roll:
ale ja nemam zalmana ale watrblock od KaRlOs[C] & Pirs vid moj podpis, a ten ma roztec cca 50mm tak ze tak
Ja myslim ze toho Zalmana myslel jako informaci, podle ktere se to da zjistit... Ale to ti asi k nicemu, kdyz mas 55mm... Prodat a koupit jinej...?!Citace:
Původně odeslal user
Ale celkove bych rekl ze to moc netopi (zatim bez taktovani)... Teda mereno dotykem ruky na chladici a z druhe strany GPU ;-) po dvouhodinove hre Dooma3...
Pred ni jsem mel GF4Ti od Gainwarda a ta byla zhava uz v defaultu...
tak tedy. vim ze to byl risk, ale vyslo to. prvne, chci naprosto vyvratit tu vetu nahore, neni to pravda. minimalne na desce 745 ULTRA kterou mam. karta jede naprosto perfektene.Citace:
Původně odeslal Xima
pri @550/1000
3dmark03=7200
3dmark05=3000
No na mojej doske SiS645 Ultra mi po nahodnej dobe spadne hra Mashed. Dost ma to mrzi, skusal som aj niekolko novych ovladacov, rozne nastavenie grafiky, znizil som takty na 300MHz aby som vylucil ze je to kvoli prehrievaniu, ale vzdy je to nestabilne. Inak s ostatnymi hrami som problem nezaznamenal.
Asi vas tu nebude moc co hrate tuto genialnu gamesku, ale ak predsa, nemali ste niekto podobny problem?
jaký jste zkoušeli bios na Leadtek 6600GT TDH
mám tam origoš 5.43.02.69.68
je nějaký novější, nebo lepší vyzkoušený ? pokud ano prosím link..