WOW! Tak to si smlsnu ;D Vydrž tak do víkendu :wink:
Printable View
WOW! Tak to si smlsnu ;D Vydrž tak do víkendu :wink:
jan555: pls help, ukaz holobratkovi co P-M umi ;-)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
EDIT: tipuju ze das tak 1:02 - 1:04 ... FXko padne na 100%
No to je velice pěkněj výsledek, docela čumim ;DCitace:
Původně odeslal BRUCEF
To P-M umi dost ale nevite o nejakych kompletnich testech P-M?? a taky by me zajimal jak je na tom Cel-M s OC a vykonem...
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=21258Citace:
Původně odeslal pETSaa
objednal jsem CT-479, tak uvidime ;D akorat premejslim nad MB, na test mam P4P800-VM, ale v pripade uspechu chci aspon P4P800 SE
ASUS se porad chvasta, ze dalsi desky s podporou CT479 budou nasledovat ... nevite nekdo o jake modely pujde??
2Baron: Zatím jsou to jen ty dvě desky cos jmenoval + ASUS P4C800-E Dlx.
Pochybuju že přibyde nějaká opravdu levná :?
Tenhle článek sem si pročítal a jako docela sem byl překvapenej jak je na tom ten Celeron M dobře. Kdyby se ještě dělaly nějaký rychlejší varinaty na Dothanu ;DCitace:
Původně odeslal Laci
jak to myslis?Citace:
Původně odeslal kecinzer
podle me staci dobra deska co z toho soucasnyho defaultu vymackne maximum
moc me laka postavit si na tom stroj, ale nikdy jsem nebyl priznivcem redukci :?
na druhou stranu za litr to jeste neni takovy zlo zvhledem k tomu, jak se da "zhodnotit" s478 :-)
No že by bylo fajn, kdyby se prodávaly ty Celerony M víc jan na 1400MHz (Dothan jádro).Citace:
Původně odeslal Xima
Ja mam od vcerejska podporovanou desku P4GD1(vysel novy bios co podporuje CT479),
takze ted muzu mit I915 + PCIexpress + P4-M
:-)
chtel si napsat snad P-M, ne? ta 4 je jaksi navic ;DCitace:
Původně odeslal Neo
jojo.
Jen nevim jak velky je rozdil mezi Celerem a plnym procakem ve vykonu.
No, pokud porovnavas oba na Dothanu, tak je to skoro stejný, viz. článek na PC-TUNINGu, cože je IMHO dost hustý :)Citace:
Původně odeslal Neo
tohle jsem samozdrejme cet ale chtel jsem porovnani hlavne s AMD 64 300 + a vyssich Pentii 4...Citace:
Původně odeslal Xima
Takze je jedno jestli koupim celera? nebo plnyho?
Vykon +- stejnej?
to nemyslis vazne ze ne? Jedno to urcite neni.. rozdil vykonu je znatelny...Citace:
Původně odeslal Neo
http://www.x86-secret.com/articles/c...n/dothan-4.htm
No jestli tohle stoji za takovy navyseni ceny.
Koukam rozdil 0000 nic...
Nemate nekdo test s nejakym AMD64 procakem vs Celer M?
a ty tam vidis nekde srovnani Celer / PM ?Citace:
Původně odeslal mraky
Vidim tam srovnani 1MB cache a 2MB cache. Presne takovej je rozdil mezi celerem a full Pentiem M na jadre Dothan. Je tam jeste rozdil ve speed step, ale to asi nema na desktopu velkou vahu.Citace:
Původně odeslal Xima
To je fakt, ale stejne bych radsi porovnaval skutecnej CelerM a PM a to hlavne na nejakym solidnim chipsetu.Citace:
Původně odeslal mraky
To by me taky zajimalo, ale nevite kde je nejaky testik?
Nejlip CELER M + PM + A64
Spíš jen pro zajímavost - komerční chlazení DFI od Microcoolu
http://www.hwupgrade.it/articoli/1191/microcool.jpg
A komu by stacil Celer ;-) tak vim o Celer 1.3 M Dothan, 1mb L2, vytahlej z notasu. Za 1800,- .