No podle marku máš pravdu, jde tu o to, v jakém rozlišení a s jakým nastavením budeš hrát. Tam už se rozdíl projeví.Citace:
Původně odeslal kudykam
Ale rozhodnutí je na tobě.
Printable View
No podle marku máš pravdu, jde tu o to, v jakém rozlišení a s jakým nastavením budeš hrát. Tam už se rozdíl projeví.Citace:
Původně odeslal kudykam
Ale rozhodnutí je na tobě.
no budu hrat v takovem rozlišení jaké mi hra dovolí aby byl plynulá. JInak sem zvyklej na 1024*768. Ale neškodilo by kdyby to jelo o řád víš. AA nepoužívám AF by se možná hodilo.
Jinak tvá odpověd se týkala karty 6800 či 6600 nebo velikosti paměti 128 či 256?
Jo Icemane docela by me zajimalo jako potencionalniho vlastnika karty kterou vlastnis jakych dosahujes vysledku. 3dmark 01,03, doom a far cry. Dik
6600 je postačujicí na res. 1024,ale při vyžším rozišení na nějaký vysoký FSAA a AF zapomen, díky nízké pamětové propustnosti. Těch 256MB RAM je u 128bit sběrnice opravdu celkem zabetečných, ale dá se to trošku kompenzovat vysokym taktem pamětí, tak jedině vybírat model osazený lepšíma pamětovejma čipama, aby se daly paměti pořádně vyhnat nahoru.
takže když koupím 6800nu neprohloupím...??
Jak je tohle mozny.....(cena)
http://www.czechcomputer.cz/product_...3&artno2=28217
Ze by 256MB DDR bylo drazsich nez 256MB DDR3? Nebo je to distribuci :-)Citace:
Původně odeslal Rutuf
no jeste ta levnejsi ma 16 pipek a je to GT a ta drazsi je NU 12pipekCitace:
Původně odeslal Masster
to by me zajimalo co je v tom za zadrhel :?:
určitě ne :wink:Citace:
Původně odeslal kudykam
Takže Leadteka A400LE 128MB můžu hodně vřele doporučit. Koupil jsema jsem nechutně spokojen 8-)
Všech 16 pipeline a 6Vertex shader jednotek odemčeno bez artefaktů a v pohodě šlape. Navíc Solidní OC, který by šlo vejš, kdyby bylo lepší chlazení...zatim 300/700@375/800...což si myslim neni uplně špatný;) 4000 v 3DMarku05 taky ujde ;D
a nevíte jak je to s odemknutím leadteku A400 thd (6800nu)???
vyplatí se raději jít do 6800LE??? a odemknout to??
není náhodou LE ořezaná ještě o nějaké funkce narozdíl od ostatních ne-LE verzí??
a jak je to s vertex shadery?? to jde taky nejak odemknout??
6600=3
Le = 4
6800 = 5
6800gt a U = 6
a jaký mají vlastně dopad na výkon?
Je to presne take iste ako vsetky LE.Citace:
Původně odeslal kudykam
Co som sledoval uspesnost odomkutia 6800NU leadtek je skoro 99% a je vyborna na OC vdaka kvalitnemu chladeniu ..Skoda ze som ju nemal moznost nikde zohnat ked som kupoval novu VGA :-(
Vertex jednotky jdou samozrejme taky odemknout, ale test dopadu na vykon, jsem bohuzel nikde nevidel. LE je krome mensiho poctu pipeline a vertexu uplne stejna jako NU, GT nebo Ultra, jadro je naprosto stejne, meni se vlastne jen pameti. Ja osobne bych radsi zkusil NU, i kdyz LE verze jsou vetsinou jen zamcene NU, protoze ta vyteznost uz je dobra.Citace:
Původně odeslal kudykam
testil sem v marku 03 MSI6800leCitace:
Původně odeslal kudykam
8pip/4ver = 6651b
12pip/4ver = 8056b
12p/5v = 8312b
12p/6v = 8620b
jako inf. to snad staci ;D
A já můžu dodatCitace:
Původně odeslal deathkiller
16p/6v=9200...
A jak to máte chlapci v 3DMarku 05?
To bude artefaktů, co? ???
4000bodů bez jakýhkoliv artefaktů. Pipky a takty testovány na delší pařbě Dooma3...Na 1024*768...High Detaily + 8xAF...plynule...v jednom kuse 4hodiny bez jedinýho artefaktu a stabilně...ohne problemen :wink:Citace:
Původně odeslal Makay
sem zkousel jen pri unlock mark03. koukat se totiz v 05 na 5FPS neni zrovna to co by me bralo :roll:Citace:
Původně odeslal Makay
16/6 dela artefakty i na plose (skoro cela obr.) vymenim ji za leadteka ten treba pujde na 16/6 ;D
Mě ide :wink: Leadtek -> Dobrá volba...to chlazení je fakt super...sice neni tak tichý, jak jsem myslel (nevadí mi to...byl by zázrak, kdyby k tomu dávali něco tak neskutečnýho :-) ), ale je tosuper karta s výkonem, jak prasisko!!!Citace:
sice ho jeste nemam ale zatim sama chvala co sem slysel tak sem zvedavy,ale good kauf.k tomu chladici... si asi neslysel tu moji MSI v akci :lol:Citace:
Původně odeslal Panta
NjN...spolubydla má FX5900 128MB od MSI a řve to jako bejk ;DCitace:
Citace:
Původně odeslal Panta
:-) Hmmm, šťastný to člověk. Máš prostě kliku. A to je dobře. Aspoň někteří... :D
ADD Plocha: No tak artefakty i na ploše....to se musí umět! :lol:
[quote="Makay"]Citace:
Původně odeslal Panta
:-) Hmmm, šťastný to člověk. Máš prostě kliku. A to je dobře. Aspoň někteří... :D
[quote]
NjN...nepopírám, že štěstí mám. na druhou stranu...myslim, že v současný době je i 12-ti pipková, ba dokonce i 8-mi pipková verze dostačující. Neni to an nejvyšší detaily, ale na druhou stranu...jenom málo lidí pozná rozdíl mezi Ultra a High Nastavení dooma, takže mě to, že má karta jenom 128MB paměti a nezahraju si to na Ultra detaily (ne, že by to nebylo plynulý, ale občas to prostě kousne celkem dost, no:)) až tak nemrzí:))) myslim, že i na Medium Detaily a nějaký to střední AF to vypadá božsky...pak už se ty detaily dost nevyplatěj :-)
Suma Sumárum > Zatim je celkem jedno jestli Ultra nebo LE, podle mě :wink:
/Konec OT...omlouvám se...
no vidíš, to je věc názoru...zrovna u řady 6800 je podle mně naprosto zcestný osazovat kartu jen 128MB paměti...dnes,když už přicházej hry s podporou 512MB, mi to přijde jako vyhozený peníze. Nadupanou grafiku,degradovat malo pamětí... :roll: je to rozdíl a sakra velkej,když si naloaduješ větší textury,např v UT...