v Czechcomputeru
Printable View
v Czechcomputeru
Eh? Za jak dlouho ti jí dodali? Maj tam neznámou dodací lhůtu a bojim se jí ???
V dobe kdy sem ji obednaval byla skladem.Prisla pres den.
Do prdele kurwa drát :evil: Já to kontroluju a nakonec to minu :-) Díky ti...
*omlouvám se za sprostý slova...ale jinak to už fakt nejde :roll: *
vcera som kupil v Ageme MSI 6800 LE a :arrow: ide otvorit vsetky pipky pomocou noveho Riva tuneru :!:
testovane :arrow: 3D markom 03, Far cry, Doom3, Star Wars a bez artefaktov :!:
pred otvorenim 3D mark 03 :arrow: 6350 b
po otvoreni 3D mark 03 :arrow: 9440 b
vsetko bez pretaktovania zakladne frekvencie to jest 300-700
Daj prebehnut 3Dmark05 mne az tam hodilo vadne pipky (zelene bodky )Citace:
Původně odeslal cluzoe
vsetky testy bez chyb (3Dmark03-01, Doom, Far Cry, NFS)
vecer ked budem doma tak zbehnem 3D mark 05 som sam zvedav ???Citace:
Původně odeslal Champion
Hoj, a nezabudni poskusat GL Excess ... tam sa to mrznutie a haluzenie prejavuje najviac.
sa nieco stalo ??? 3D mark 05 nedobehol do konca lebo som blb taktoval moc ??? 356@830Citace:
Původně odeslal cernobil
aaa dosral som widle nooo asi dam reinstal :evil:
obnova nepomohla asponie tak ako som xcel :?
sak este poskusam :!:
V nemecku prodavaji 6800LE retail...nebo co? http://www.hardwareschotte.de/hardwa...00LE+TD+MS8975
Co rikate na todle? Ma nekdo zkusenosti jak to jde odemknout?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29175
Ta karta tam vychazi asi na 7200 s DPH kdybych ji koupil na firmu da se odepsat dph???Citace:
Původně odeslal Mtex
Nemuze tady teda nekdo sehnat odemknutou 6800LE??? Nekdo prece ty karty musi mit na sklade. Prosim, prosim, smutne koukam :oops:
Tohle uz patri do nakupni poradny ;)
pardon ja vim seknul jsem se
No tak mám poloviční úspěch...Leadtek Winfast A400LE 128MB...úspěšně otevřeno 16pipeline a 6vertex shader jednotek...ale nejde taktovat...msim se mrknout tady do jednoh z thredů...jeden se tim snad zabejvá...
Výsledek z 3Dmarku03 je 9100bodů:)
Kde jsi kupoval?Citace:
Původně odeslal Panta
Jeden krámek tady v Dejvicích. Na jejich netovejch stránkách jse našel, že to maj skladem, tak jsem tam zavolal, domluvil se s tim typošem a ve čtyři si pro to dojel :-) Cena sice možná trochu vyšší (8730), ale nestěžuju si ;D
Shop to byl tenhle: http://www.abder.cz/
Mam maly problem s MSI NX6800 12/6 ...kdyz odemykam jeste 4 zbyle pipky a dam z 12/6 na cilenych 16/6 po restarte mam porad jenom 12/6 :?
Uz sem skousel i 66.81WQHL ale i 66.81 beta a porad to samy...zeby nejaka ochrana z vyroby?
Musis v rive nastavit ze po restartu se ti zapne nastaveni ;DCitace:
Původně odeslal Mtex
a kde to tam je? Kdyz sem mel 6800LE tak to slo a take jde aj zamknout pipky treba na 8/4 ale odemkout ne :?:Citace:
Původně odeslal HellBoy
Mozna je to sice do poradny, ale snad mi poradite, za sokor stejnou cenu muzu sehnat LE od Asusu, Gainwardu, ci Leadteku. Ktera myslite pujde nejlip odemknout? Vetsina lidi tvrdi Asus, ale dost i Leadtek. Ta otazka je sice celkem nesmyslna...., ale mozna:)
Na 12/6 či 12/5 půjdou patrně všechny. Dál už je to o štěstí. Osobně bych si tipoval, že Asus by mohl jít na full 16/6 odemknout, ale to je prostě jen a jen teorie. Další věc...LE bych si já osobně nekoupil. Dost lidí s tím má problémy a navíc cena za 6800 NU není tak daleko.Citace:
Původně odeslal Amd+Ati
Citace:
Původně odeslal Amd+Ati
Leadtek. ale neviem aky uspech budes ju mat kupit ja som to stastie nemal nezohnal som ju ani v CZ ..
Tak mám 6800LE (Gainward 2100Le) a nejde mi odemknout vůbec žádné pipelines (kdyby to alespoň dělalo artefakty :) )má poslední rivatuner 2.0. 15.2 + scripts dělám to podle návodu a nic po restartu vidím zase A1 8x1 4vp
Kdyř zkusím nainstalovat z../tools/nvuXXXx.reg tak mi odstraní ovladače a nejdou znova nahrát
Reinstaloval jsem systém a ovl mám 66.93
pls help me :?