Ja hovorim ze to nakoniec dopadne tak ze si vsetci zvykneme a bude klidek :-)
Printable View
Ja hovorim ze to nakoniec dopadne tak ze si vsetci zvykneme a bude klidek :-)
Já jsem taky pro OCguru. Vždyť jsme na CZnetu takoví OCguru, ne ??? Myslím globálně vzato 4um jako takové a snad teď i mainpage :wink: Nebo snad na CZnetu jsou jiní guru ??? :-)
Já bych to nechal tak, doladil drobnosti a začal novou éru(lepšejší, nechť si každý přebere) našeho 4a :wink:
edit: jak jsem si všiml nadpisu 4a tak mi to došlo. My vlastně nejsme OCguru, ale tohle 4um určitě ano. Další bod pro to, co jsem napsal výše ;D
Jen tak sem skusil dat hledat do seznamu ocguru, a NENASLO to nase vase straky ;D
http://www.google.com/search?q=ocgur...en-US:officialCitace:
Původně odeslal vogo
ROFL ;DCitace:
Did you mean: PCguru
A timhle velkej odliv lam taky asi nenastane..... :roll:
http://www.zive.cz/forum/SubChild.as...172042&Main=61
Zajimalo by me na co autor myslel kdyz to tam postoval.... A ani se neumel podepsat, tomu se rika uroven....
A pak ze nas ve svete neznaj :mweheh:Citace:
Původně odeslal Dawe
...no neviem, či je to na smiech...
Ak má Abit ochrannú známku, tak sa nám to bude pliesť ;D
http://www.tweakpc.de/hardware/tests...n7/guru_oc.jpg
BTW: čo potom, až budeme slávnejší ako Abit ??? :mweheh:
a co takhle ocmania.cz
To si piš, že si zvyknou - člověk si zvykne i na šibenici a tohle zase tak hrozné není... :wink:Citace:
Původně odeslal GABO
no pravdou ale jednoducho zostava ze GURU je velmi nepodarena varianta, ano "zvykneme si" ale je to jednoducho a proste dementne .. a ohanat sa nejakym ze "sme guru" tak to jak keby som napisal "ja byt clovek" no proste madarcina najtazsieho kalibru a popri tom este aj blbost (guru je clovek, nie skupina ludi alebo nebodaj forum) .. ja ziadny GURU nie som ani si tak nepripadam a verim ze je tu takych vacsina :roll:
No, mně je to celkem jedno, jestli jsme overclockeři nebo ocgurus, ale teď se dívám na monitor, kde mám nedávno dělanou nálepku oc4a. Hmm, chtělo by to novou nálepkovou mánii. :lol:
No neříkej 2x ;DCitace:
Původně odeslal smile4me
Najprv pockajte par tyzdnov nech sa to ustali ohladom zmeny domeny a nech sa doriesia drobnosti.
Potom sa dohodneme.
Majte troska strpenia ;)
vsechno se da slusne prijmout...kdo chce at si mysli, ze to je polovicni bozstvo a zbytek at to bere jako joke...proste staci se na to podivat slusne a bez predsudku. Kazdopadne, kdyz to pojede vse v lajne fora neni co resit.
konecne nekdo procitl a pochcopil, ze clocking je vyssi duchovni zalezitost. ))) hodnotím A1 s usmevem na tvari.
tak jak to vypada s domenou..bude nejaka zmena? viz thread kde se hlasuje o jinem navrhu..... :?:
presne jak to vypada, ma cenu si delat nalepecky s adresou a tak ???Citace:
Původně odeslal Wolferine
Overcock :lol:
Ale vazne:
Narazil jsem na tenhle dred teprv ted, nemam cas to cist vsechno, nicmenes timhle a podobne ladenejma prispevkama se ztotoznuju. Navic, pro autsajdry potazmo potencialni insajdry je OC naprosto nic nerikajici zkratka.Citace:
Původně odeslal Dominator
Muj navrh: PC-HiClock, popr. PC-HiClocking . Kazdopadne na www.pc-hiclock.cz ani www.pc-hiclocking.cz se nikdo nehlasi. Je to vcelku vystizny, dobre se to vyslovuje a podle toho to i zni v usich.
mno ono uz totiz i bezi anketa ve ktere se ma hlasovat..sou tam dalsi dva navrhy pro ktere tady bylo asi nejvic lidi tak se tusim rezervovaly aby je nikdo nekoupil....Citace:
Původně odeslal Mikus
Kde? A kolik tech anket vlastne bezi? Zatim jsem krome tyhle videl jednu a tam bylo pohrozeno smazanim veskerejch komentaru, takze jsem tam odhlasoval a po te, co jsem byl touhle hrozbou taky stizen tam uz nechodim. :roll:
jo to byla ona..mela bezet do 500lidi nebo asi tyden..mno je tam skoro 200hlasu a bezi dost pres tyden..sme zvedav jak to dopadne :roll:Citace:
Původně odeslal Mikus
Rve Ti to zily hodne ?Citace:
Nech to na adminech, ono to nejak dopadne a tvoje popohaneni tomu nepomuze.
jo rve mi to zily....protoze napred se tu vytvori dojem ze to zavisi na userech,ze se udela anketa a tak...a pak to vysumi...nejde mi tak o ten nazev jako o princip :?Citace:
Původně odeslal Dawe
me by taky zajimalo jak to teda dopadne ??? podle hlasovani by se OCcko asi melo premenovat :|Citace:
Me nejde jen o ten prinzip (i kdyz ten je taky dulezitej), ale i o to jmeno. Kdyz se nekde angazuju, byt treaba jen uplne dole, tak mi neni jedno, jak se to na venek prezentuje, a jmeno je ta prvni vizitka.
Krome toho zkusenosti z ruznych anket v mediich, kterych se ucastniva nekolik tisic respondentu, ukazuji, ze kdyz jich je okolo stovky, je pomer hlasu uz stabilizovany (mluvim o anketach, u kterych se da jen tezko hlasovani technicky ochcavat).
Tak jak to vypadá? Bude se respektovat názor uživatelů nebo jsem novou doménu registroval úplně zbytečně? :-)
Citace:
Děkujeme za vyjádření se ke změně domény nejen v tomto hlasování a zajímavé podněty, které někteří z vás uvedli.
S přihlédnutím na výsledek hlasování a k dalším skutečnostem jsme se rozhodli (teď píšu za všechny administrátory tohoto fóra), že zůstaneme u domény OCguru.cz.
Pro vysvětlení dodávám, že výsledek tohoto hlasování byl brán jako hlas dalšího "imaginárního" administrátora v hlasování administrátorů.
Tento hlas ovlivňuje výsledné rozhodnutí (může i rozhodnout v případě nerozhodného stavu)