No já mám taky BT MSI a provozuju to na WinXP bez problému a bez nějakých patchů. :-)
Používám aktuální drivery ze stránek MSI.
Printable View
No já mám taky BT MSI a provozuju to na WinXP bez problému a bez nějakých patchů. :-)
Používám aktuální drivery ze stránek MSI.
A používáš BT v WinXP SP2? Jestli jo, tak jak si přemluvil standardní SW od MSI, aby přes veškerou snahu WinXP našlo BT zařízení, nebo jak se pracuje s tím SW od MS?Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Používám BT MS-6967 s Windows XP SP2 jak na noťasu, tak na PC. Můj kolega to samé.
Nic jsem přemlouvat nemusel. Stáhnul jsem drivery, pustil instalaci, chvíli to něco dělalo, pak mi to napsalo, že chybí zařízení ať ho tam strčim, tak jsem ho tam do USB prdnul, chytlo si to ovladače. Po instalaci jsem pustil BTW Patch, abych se vyhnul registraci, no a je vymalováno. Vše chodí (Oxygen, PC Suite - tam mi zamrzává tray ikona, kopírování, GPRS) :-)
Vše chodí tak jako při SP1 jo? Tak to mě teda ne... Ta aplikace od MSI si prostě BT nevezme... to má to BT centrum od Wiklouzů...
Moc se mi to nelibi. Mel jsem jeste pockat :-(
Hazi mi bluescreeny vzdy s nejakou unexpected chybou error na xxxx adrese.
Zkoušel někdo integrovat SP2 Cz do instalacky Win Xp prof SP1?
Spadly mi windows tak jsem si rek ze to vyzkousim. No delat jsem to nemel. Je to fakt shit nad shit. To ta instalace Sp1 a na ní naistalovanej SP2 behala lepe :!:
Po instalaci mi nastaly tyto problemy.
1. v ovladacich panelech - nemuzu naistalova USB device to asi bude ovladac na USB porty
2. v ovladacich panelech - nemuzu naistalovat řadic velkokapacitniho pametoveho zarizeni to je radic RAID HTP370
3. je v normalu mit naistalovanou diketovou mechaniku kdyz ji nemam ? :?: :eek:
Jo Mam 1.3 Athlon, Abit KG7-RAID
lidi, po nainstalovani sp2 mi ted porad explorer vydava takovy cvakani... desne me to rpudi, jak se toho zbavim? koukal sem do nastaveni, ale jaxi sem to tam nenasel...
Co ovladaci panely -> zvuky atd -> zvuky a tam si vyber bez zvukuCitace:
Původně odeslal Warlord
Na tohle sem tady už odpovídal, stačí trochu pohledat v tomdle dredu :wink:Citace:
Původně odeslal Warlord
jj ja sem to mezitim hledal a prave ted sem to nasel :)Citace:
Původně odeslal kecinzer
konecne... to cvakani bylo desny :)
já také patřím k těm spokojeným uživatelům SP2 na svém notebooku ;D
Nevíte někdo, kde bych se dočetl, jak zacházet s tou úžasnou konzolí pro bluetooth, kterou mi SP2 frknul do Windows? Nějakej link, nejlépe v CZ (používám to pro komunikaci se dvěma telefony S55).
me nejde spustit sakra, Runtime Error! :evil:Citace:
Původně odeslal kecinzer
a nedelas to nahodou ve Win98? ja to stahnul v praci a hned jsem to chtel vypalit a v 98 to proste neslo a doma na XP v pohodeCitace:
Původně odeslal Warlord
jinak se take musim pridat ke spokojenym, hned po instalu povypinam co se da( centrum zab., automaticke aktualizace, FW, obnovu systemu..) a nemam problem. Uz jsem takhle nainstalil asi 6 kompu
nedelam, v praci jedu na win2k... sakra, to me mrzi, videl sem screeny a vypada to uzasne... jeste se pokusim s tim neco udelat, maximalne to holt udelam doma, tam mam xpsp2....Citace:
Původně odeslal M@rlboro
No docela mě těší, že se objevilo tolik odpovědí na mou otázku ohledně BT ve WinXP SP2....... :evil:
Když byste někdo přeci jen náhodou něco věděl, tak mi to napište... dík
Mě to zase připadá jednodužší na provedení a není nutnost použít uvedené programy, ale jakékoliv jiné, které mají tyto funkce (ISOBuster, UltraISO a pod.) Navíc odpadá extrakce bootfile z image, většinou to totiž nefunguje. (při vypalování není nutné použít funkci bootdisk, stačí pak vypálit upravený *.iso soubor a je to. 100% odzkoušené, postačil mi pouze program UltraISO na všechny kroky včetně vypálení) Kdyby jste někdo chtěl podrobnosti jak na to s UltraISO tak rád pomohu.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Dneska jsem nahodil SP2 a zatím vše ok.Citace:
Původně odeslal Hanz
BT funguje naprosto bez problémů. Předtím jsem používal XTNDBluetooth Manager, ale tenhle WXP BT je lepší. Nejdříve jsem odebral XTNDBT a restartoval kompa. Wokna zjistily nový hw (Generic BT) a nainstalovaly vše potřebné. Pak stačilo otevřít onu BT konzolu a přidat nové zařízení. -> automaticky se přidaly 2 COM porty (COM3/4) a modem přes BT (ten nepoužívám). Pak jsem jako obvykle pomocí Tmobile Centra nainstaloval nové připojení a modem (Si S55 GPRS) připojený na COM3. Zatím to šlape.
Nekde na www.mobilmania.cz nebo www.mobil.cz jsem neco cetl. Nejjednoduchsi je nainstalovat Windowsy SP1, do nich bluetooth a potom hodit SP2. Ovladace zutsanou stejne. V pripade ze budes chtit protlacit jine ovladace BT do SP2, tak se to muselo resit pres "nejake" editovani .inf souboru, protoze ma tendeci davat prednost svym XPeckovskym ovladacum pred tema co mu vnucujes :-)Citace:
Původně odeslal Hanz
vic nevim...:-)
Tak me po nainstalovani nefunguje korektne fotak respektive nesmim mit na nem zapnuty MASS STORAGE protoze kdyz tak ucinim najde to velkokapacitni zarizeni ale kdyz dam otevrit tento pocitac tak to zamrzne obcas se dostanu i na disk ale zamrzne to zase po chvilce hned jak fotak odpojim vse bezi jako by se nic nestalo je to vyzkousene a dela mi to jen na XP s SP2 pls help !!!! pres picture bridge je opruz to tahat ....
Tak to vypadá, že SP2 funguje "kus od kusu". Ze 2 PC na jednom nemám problém, na druhým mi z zmizely ikony z oznamovací oblasti (vedle hodin) a vyšedla mi nabídky skrýt neaktivní ikony. Takže bez možnosti kontroly rezidentů apod. Nepomohla ani reinstalace (inovace) Wirusů.
Jako bonus mi zmizela grafická karta, takže nešel nainstalovat ovladač.
Vyřešil to až format c:
Tak nevím... prý je lepší nainstalovat SP2 až po instalaci Wirusů, než to integrovat přímo do instalačky. Další instalaci jsem už udělal takhle a zatím to jede.
EDIT:
Vyřešeno. Pomůže Tweak UI, tzn. zřejmě pouze zásah do registru. V tweaku je položka "Show Icons in notification area". SP2 to z nějakýho důvodu zakazujou. Ale ne všude.
Ahoj
mam SP2 asi tyden, vsechno je v pohode, jen nenaskocil Style Xp, ale uz sosam novou verzi, tak by to melo byt v pohode.
Co me ale dostalo (pozitivne) je, ze od naistalovani SP2 mi bezi mnohem rychleji net. Mam kabelovku 64Kb/s (Nymburskej Lycanet(jinak hroznej)) a bezne stahuju kolem 8KB/s, ale ted stahuju stabilne 13-14KB/s a stranky naskakujou taky rychlejc :-)
Deje se to i u nekoho jinyho?
Tak jsem narazil na první problém SP2 a dost mě to zarazilo. Nevím, jak to vyřešit. Na hlavu mi kvůli tomu dejchá dost lidí a pěkně jim smrdí z huby. ;D
Více zde:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=67849
Dá se nějak na SP2 nainstalovat SP1? Uz jsem magor smazal odinstalacni soubory a nechce se mi wokna zase instalovat.
No já s SP2 špatný skušenosti nemam teda až na to že po reinstalaci Win XP mi nejde na instalovat radič RAID.
Mrknete na odkazy je tam ve fotkach znazornena instalace.
http://server-br.mh2net.cz/ftp/_uplo...m/problem1.jpg