Pavel Kuncl: Albatrony mobo nejsou podle mých poznatků nic extra, to grafiky - ty mají dost dobrý (hlavně s minimální poruchovostí).
Printable View
Pavel Kuncl: Albatrony mobo nejsou podle mých poznatků nic extra, to grafiky - ty mají dost dobrý (hlavně s minimální poruchovostí).
Podle mých zkušeností a informací jsou i desky od Albatronů hodně málo poruchové a celkově je Albatron hodně málo reklamovaný...Jinak desky..záleží na konkretních modelech...např. pro SocketA...desky řady KX18D jsou hodně dobré na O/C a jsou hodně výkonné; KX600 zase patří k průměru...jak je to u intelu, uvidíme ;)Citace:
Původně odeslal jan555
Bavím se právě o Intelu - tam jsou Albatrony lehký nadprůměr, nic víc - kvalitní jsou, to jo ...Citace:
Původně odeslal Anduril
ad vysoke fsb > a napadlo tu tych co rypu ze to bolo testovane na ES ze tam ide o to ci to zmakne cipset? ja som na 848ckovom Albatrone dal 310 unstable a asi 295 stable (samozrejme s delickou) na ES procaku, to ze to zvladne vysoku fsb je znak kvality
Tak od pátku mám X800Pro (HIS), sice tuta ještě poputuje do světa, ale X800tku nedám už z ruky ;D ;D ;D více v ATI graf. karty :-) :-)
mimochodem, Morrowind je furt stejně pomalý :lol:
Sice to sem nepatri , ale mozem potvrdit.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Na 6800 ultra mi to vala ako na 5950 ultra. :lol:
tak se udělal menší pokus, dal sem výměník do studené vody a hle ostal jsem se s procákem na 284FSB stalble 1.5625V, to je masox... ;D ;D ;D kuja ještě že budu mít v nové s kríni dva výmeníky :D :D :D
U mobo to zas tak překvapující výsledek není, ale máš kua dobrej procík :wink:Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
sem právě začal hlodat, že v nové skříní dam dva okruhy, samostatně hlavně CPU, tet tam má na obehu http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=1255
v bigu budu tuten je na CPU a další na GPU a chipset... a dve 1046 čerpadla...tak snad se to povede o trochu to vytaktit, pač výkon stále leze nahoru a to tak že 3d01 poskočilo na na cat4.8beta z 23157 na 23754 s R9800, no ted už to mám rozebrané a čekám jen X800vku....pak to dám dohromady....
A teplota při zátěži na CPU? ;DCitace:
když sem to fláknul do vody, tak mě teplota klesla na záteži o 4stupně, to znamená max 56st na těch 284FSB, když sem to mel ve skríni tak lezu tak 58-59....na tech 272FSB pri 1.535V, ale ty vitesty že drží, kuja ty hynixy jsou nadřený....jakmile lezu přes 61-62st, jde to do občas do kopru
Uvažuju že bych zkusil vodníka, spona pro P4 už dorazila od aquacool, ale kua mám jenom 8/6 hadičky, tak nevím jestli to bude lepší než ten cooler master :?Citace:
Podle toho, co jsem slyšel, asi těžko ...Citace:
Původně odeslal Spajdr
Zase je ale fakt že bych pak měl místo na to umístit 8x8cm větroň nad kondíky nalevo od cpu socketu, možná to pomůže dát FSB výše :-)Citace:
Původně odeslal jan555
A co si slysel,ze chladi lepe nez vodnik? Ja taky uvazuju o tom CM Hyper6...jen ho u nas jaksi nemaji.Citace:
Původně odeslal jan555
přes www.alzasoft.sk si to můžeš objednat, tam ho mají :-) a ten větrák co k tomu je ani nezapojuj a dej na to něco tiššího :-)Citace:
Původně odeslal Mtex
Hlavně že tahle voda opravdu není žádný zázrak ... (ale nejsem expert)Citace:
Původně odeslal Mtex
No kdyz to poslou na slovensko tak potom ok :-)
Mne tento chladic z Alzasoftu poslali za 48 hodin :-) a mozem ti ho len doporucit je fakt squely :-)Citace:
Původně odeslal Mtex
Aj ked to sem sice nepatri, ale aku mas presne doksu? V podpise mas len Abit ale aky?Citace:
Původně odeslal Benco
Má Abit IS7Citace:
Původně odeslal Mtex
Abit IS7 :-)Citace:
Původně odeslal Mtex
EDIT : Spajdr predbehol si ma :-)
Spajdr, koukám že tě tam ty desky lítají, ale porád tam nemáš IC7dmu :wink: :wink:
Mňo jo, asi se naseru a koupím další a Asus si nechám do zásoby no :roll:Citace: