a kua :evil: nie su to Barton jadra, :oops: :? , tak sa na to v...., a necham si ten moj co mam v popise... no skoda, na pasivne chladenie pri nizkej voltazi asi mozem zabudnut... :?:Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Printable View
a kua :evil: nie su to Barton jadra, :oops: :? , tak sa na to v...., a necham si ten moj co mam v popise... no skoda, na pasivne chladenie pri nizkej voltazi asi mozem zabudnut... :?:Citace:
Kua takze aj ked je v Agemeckom cenniku napisane mame 2600+ a ostatne mobile ihned, niesu na sklade ???
Prave mi volali z predajne kde nakupujem ze v AGEME maju opat Athlon® XP 2500+ MOBILE.
Athlon® XP 2600+ MOBILE nemaju. Je to pravda??? Moze to niekto overit? Ochodnik bol prihlaseny na sklade a tam to mal vidiet. Ak to tak je, tak ho beriem. Alebo mam cakat na 2600+???
Uz to POCHOPTE... !!! :roll:
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=63914&start=30
doplnim kolegu hore:Citace:
Původně odeslal mico
pred chvilkou som bol v Ageme - XPmobile2600 ---NIE JE A UZ NIKDY NEBUDE-----.ponukaju Sempron. ale neverim,ze to zastavi tuto temu... :-)
Lenin a XP Mobile 2600 vecne zivi..
a to je tak drahy si ho nechat poslat od Radima?
Samozrejme mate pravdu (ale nie celkom). Mlady obchodnik podlahol dez-informacnej hre agemu. Je mlady a neskuseny - nech mu je odpustene. Vyzeral si byt taky isty ze ho maju... Ja nie preto som sa ozval sem.Citace:
Původně odeslal Giger
ALe ako hovorim - mali ste pravdu ale nie celkom - v ageme ho mozno nemaju a mat nebudu ale VCERA VECER o 18h MI VOLALI Z IMPERIA ZE MAJU XP-M 2500+ ALE LEN 1!!!! KS - KEDZE SOM HO BOL PRVY V PORADOVNIKU, TAK MI VOLALI CI MAM ZAUJEM. Povodne som chcel 2600+ a 2ks (aj pre kamarata) ale lepsi vrabec v hrsti... Dnes mi bude zaslany. Len zatial este neviem ako sa on podelime... Mozno si ho budeme poziciavat, napr. kazdy druhy tyzden bude moj a kazdy prvy ho bude mat on :idea: ;D :wink:Citace:
Původně odeslal jaro.jaro
Tak uz ho mam na poste! Imperko je fajn. Urobili mi fakt radost. Zial tym daslim 12-stim za mnou asi nie... Testnem a uvidim - snad to bude podareny kus. Dam vediet.
Len aby si nakoniec nemusel nutit kamosa aby si ho zobral , jak bude nepodareny :-)
Ale nie , proste vec s poziciavanim je blbost , sa proste dohodnite kto ho dostane a zaplati a hotovo :-)
Som zabudol - nechal ho mne. To poziciavanie bol len vtip :wink: Ale tiez dufam ze nebudem lutovat. Predsa len 2600+ by bol asi lepsi.Citace:
hmm, tak uz si ho testol ? ...a kolko ta stal?Citace:
Původně odeslal mico
Na dobierku 4000 SK +- drobne. Povodne objednany XP-M 2600+ mal stat okolo 4300 SK - bolo by to vyhodnejsie ale ci by som sa ho este niekedy dockal neviem. Predbezne vysledky testu XP-M 2500+ su v http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?p=724979#724979Citace:
Původně odeslal Marcelino
Huraaaaa. robim teraz 1 comp a mal tam byt barton2500, volam do Agemu a len zo srandy som sa spytal ze ci nemaju 2500mobile a ze nie len 2600+mobile :lol: ;D
takze moj bartonik2500+ poputuje do toho compu co robim. nebol to zas az taky zly kusok sie na 200FSB pri 1,725 aj s BOXom
uhh,... :oCitace:
Původně odeslal jozbull
...nahodou si sa nespytal, ci maju aj XP-M 2200+ a ci su to este stale s jadrom Tbred alebo uz maju konecne tie nove s jadrom Barton?!?
[quote="Marcelino"]nespytal, ale myslim ze jadro barton maju len 2500 a 2600MCitace:
Původně odeslal jozbull