opravmě pokud se pletu ale rozdil tam je,hlavně v jádře PRO maji RV350 a XT zas RV360Citace:
Původně odeslal Reno
Printable View
opravmě pokud se pletu ale rozdil tam je,hlavně v jádře PRO maji RV350 a XT zas RV360Citace:
Původně odeslal Reno
AFAIK je to pravda krom Gigabyte, kde jsou u PROcek jadra RV360Citace:
Původně odeslal hagrid
ahoj mam ted gf2 pro 64mb chystam se na ati 9000 64mb/128bit polepsim si? moje soucasna grafika pomalu jde uz do kremikovyho nebe
Polepsis, ale nijako prudko...
to sisi- stejne to bude jen na chvilku hodlam casem kupovat lepsi grafiku tahle gf2 odchazi.. setrim si bud na fx 5700 128mb/128bit nebo fx 5900 pripadne nejaka atinka :lol:
V BGS majú ATI Radeon 9600PRO Advantage.
aký je rozdiel medzi advantage a atlantis?
core/mem je 400/300 takze v tom to nebude, zeby tam bol iný chladic alebo...
Mám zálusk na tuhle kartu (9550):
http://www.gecube.com/productCategory.php?proID=66
Psali o ní dnes na PC tuningu a za tu cenu je to hodně muziky - má nějaké úskalí? Původně jsem pokukoval po 9600 a 9600XT, ale ty jsou podstatně dražší a tahle 9550 se dá dobře taktnout, prej má dokonce 2ns paměti...
No pokial viem tak by mala mat 2,5ns. No za tu cenu by som povedal ze nema nijake zle vlastnosti :wink:
jj vypada velice sexy!!
Tak volal som do BGS a POZOR!!!!!!!!!!!!!!!
Sapphire ATI RADEON 9600PRO Advantage 128MB je taktovana len na 400/223 (dual 446MHz - je aj na krabici). Su tam 4.0 ns Samsungy.
Kterou vybrat?
Radeon 9500pro 64MB
nebo
Radeon 9600pro 128MB
Ta 9500 je s 8 pipeline a 3ns pameti, ale 64MB mi prijde na hry zalostne malo, ta 9600 je obycejna Saphire (nebo jak se to pise :oops: ).
Cena je +- stejna.
Diky
Protože jsem už 2 prodal, něco o ní vím. Takže za ty prachy super výkon, sice trochu hlučnější a zbytečně to chladí paměti na jedné straněCitace:
Původně odeslal Wizzy
Ty je prodáváš? Hmm, to jsem měl vědět, odpoledne jsem si ji objednal v Abacusu a cca hodinu po objednávce mi obchodník volal, že je nemají a budou tak za 2-3 týdny... Nu což, budu muset počkat.... :|Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Tazky vyber... keby bola ta 9500Pro so 128MB RAM, tak by som sa priklonil k nej. Ale 64MB zozeru uz aj dnesne hry pomerne s prehladom. Z tohto titulu by som asi uprednostnil tu 9600Pro.Citace:
Původně odeslal Caleb
Kartu mám u sebe v PC a skutečnost je taková, že paměti jsou nataktovány na 460MHz.Citace:
Původně odeslal Andyno
OC karty se standard chladičem je u té mojí GPU 480MHz a paměti 520MHz. Což je jen 80Mhz pod dříve vyráběným Sapphire 9600PRO. Výkon ve 3D03 na XP 1,5GHz je 3200bodů.
S cenou 3000Kč je to dle mého názoru velmi dobrá koupě.
Snad můj postík pomůže dalším případným zájemcům o koupi této karty.
Cau, prosim o radu co myslite ze je lepsi koupit
budto GigaByte MAYA GV-R96P128DH 128MB OEM
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25659
nebo ATI (Sapphire) Radeon 9600PRO ADV, 128 MB DDR, VGA/DVI/TV-out
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=48362
Ma cenu brat toho GigaByte? je je o 500 drazsi ale zase pry ten Sapphire nema takty PROcka.
Ako to uz bolo spominane, ten Sapphire ma podtaktovane pamate... teda imho jednoznacne brat ten Gigabyte.
Výkonnější bude samozřejmě Gigabyte, po přetaktování obou karet bych to viděl na cca 3200 u Sapphire a cca 3700 u Gigabyte.Citace:
Původně odeslal Deimos
Teď jde o to jak na to spěcháš, protože Gigabyte narozdíl od Sapphire není skladem.
jj dik, porad nevim co si koupit ted zas uvazuju o Triplex 9550
ta by mnela jit nataktovat jako 9600PRO, ale uvidime.
Šel bych spíš do toho Gigabyte než do 9550.Citace:
Původně odeslal Deimos
Hojte
Mam moznost spravit mensi upgrade s GF4 MX440 64ram na PowerColor R9600Pro 128Ram EZ za 2k+moju kartu.
Oplati sa to ??? (co myslite) ...vykonovo, aj financne.
Vykonove se to urcite vyplati, ale cenove si myslim, ze je to na hrane.Citace:
Původně odeslal Semik
EZ je asi trochu pomalejší verze ne? No pokud je novej ten PowerColor, ale stejně, 1500Kč by bylo lepší. :-)Citace:
Původně odeslal Semik
Semik ma asi na mysli 2000Sk... imho sa to vcelku oplati - zalezi natom, co prednostne hrava.
Jo takle :idea: no tak to potom ano.Citace:
Původně odeslal sisi