Termín možná nevíš, ale co cena, jakou bys měl? :-)Citace:
Původně odeslal Pavlis
Printable View
Termín možná nevíš, ale co cena, jakou bys měl? :-)Citace:
Původně odeslal Pavlis
To dej rozhodně vědět, co, kdy a jak :wink:Citace:
Původně odeslal Pavlis
me spis zajima dostupnost, ale frantz je tento tejden nejakej pomalej vubec nereaguje. cena v shopech jea mezi 13500-14500.
kazdopadne dam vedet kdyz neco zjistim
Cena nic moc :?Citace:
Původně odeslal Pavlis
Teď :oops: jsem si všimnul zajímavý věci - ten Gigabyte nemá referenční chladič (i když se tak tváří), je poněkud větší - http://www.giga-byte.com/VGA/Product...V-R80P256V.htm :wink:
Aha, takže zbytečné brát ze zahraničí, pokud to nebude rychleji :-)Citace:
Původně odeslal Pavlis
Jo no .. já ho stejně dám dolů a nahodím vodníka :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
jj presne, tyhle veci tam nikdy nebyli levny, krom corsairu ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
Hmm tak někomu to nejde, takže je to o náhodě :?
WOW
Ted jsem volal jednomu nasemu dodavatelovi grafik a dozvedel se zajimavou vecicku....
V utery rano prislo do VO skladu 20 kousku X800PRO a ve stredu vecer byly pryc. :-o :-o :eek:
Za cenu nakejch 13.5k..... To sem nezral..... Dalsi dodavka v pulce cervna, vsude beznadejne vyprodano..... :eek:
Dalsi VO taky spis nic nez moc....
Na žádném VO, kam jsem se díval (s výjimkou Levi) nejsou X800 ještě ani v ceníku :evil: :roll: No, na wishlist dávám HIS IceQ a uvidíme ...
A nikdo z nás jí nemá, smutné :lol:Citace:
Původně odeslal Dawe
No a hadej odkud tak rychle zmizely. ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Hyk :-o :lol:Citace:
Původně odeslal Dawe
Těch 13,5 bylo s? (trochu de.ment otázka, ale ... :wink: )
Určitě, když radim jí teď má těsně pod 14 s DPH :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Předpokládám, ale sichr je sichr - tahle je jiná a navíc Radim ji má sakra levně (ale ještě nemá?)Citace:
Původně odeslal Spajdr
EDIT: Dostali jsme se zase do kruhu - říkat o grafice za 14 kKč, že je levná :roll: :lol:
Já dal za 9800Pro 16500 před rokem, takže to tvrdit můžu :lol:Citace:
Původně odeslal jan555
Tohle bych sem netahal :lol: Budeš pak upgradovat z X800 na X801 ??? :lol: (btw: před rokem jsem kupoval 9700 za 8500 8-) )Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ne, to už budou poslední prachy do PC, rok to musí vydržet .. pokud to půjde na XT ;DCitace:
Původně odeslal jan555
To jsou ti (nebo ten) dodavatel tak neschopný že nedokážou zajistit pořádnou dodávku? To je nějaký divný a vůbec to mi to nepřipadá jako dobrá obchodní strategie ,když ty dodávky budou takle neustále natahovat tak přeci přicházej o kšeft je spousta lidí co by si tu gafiku koupila klidně i za nynější vyšší cenu než za měsíc o cca litr míň. No co jsme přeci v čechách ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
Nebo že by těch karet byl nedostatek globálně? ale to se mi nechce věřit dyť třeba v německejch e-shopech je běžně k mání.
Susman: měl jsi zimní spánek ??? :lol: Takhle je to vždycky :roll: :wink:
Vítej v české zasraté republice, mimochodem s příchodem R9800Pro to nebylo o nic slavnější.Citace:
Původně odeslal susman
zatim datum 10.06.04 plati, radeji dam o den pozdeji, nez aby se zmenilo.
Jinak cena je ted 13675 s DPH. ( Kvuli problemum s I-netem a shopem nebyly meneny ceniky )
jupííí ;DCitace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
To zní mooooc dobře :wink: