Bavím se o TY, jsou TDK a Emgeton a pak jsou TDK mb TY a Emgeton mb TY :roll: Verbatim nemá oem TY :!:Citace:
Původně odeslal jagoro
Printable View
Bavím se o TY, jsou TDK a Emgeton a pak jsou TDK mb TY a Emgeton mb TY :roll: Verbatim nemá oem TY :!:Citace:
Původně odeslal jagoro
A co je tohle za media?Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Ok, zklidnime se oba :) Tento thread ctu porad a vse, ale ani nahore jeste Radim neuvedl ATIP, takze poradne nevim jak "A" poznat (sam bych je mel mit, ale na 100% to nevim).Citace:
Původně odeslal jagoro
A ten Liteon a TY medium bylo k tomu provedeni meho mereni kvality tech mojich Princo - potrebuju na to Liteona. A i Liteon muze merit blbe (kazda meri jinak) - to zjistim po zmereni nejakeho zarucene kvalitniho media (napr. TY) - to je ten etalon.
ps: Princo existuji minimalne tri rady A, B, C (kazda kvalitativne jinde)
odpoved na tvoji otazku: ano ma
"Kdybys četl tento thread" tak tam Radim pise, ze se jedna o TY (a i v obrazcich je to uvedeno pod typem palirny).Citace:
Původně odeslal jagoro
A kdyz je to "TY" tak je jedno, jestli to je TDK, TY ci Emgeton ... :D :lol:
Priznam se, nevim, jak ATIP vytahnout, nemam ted zadny program. Muzu sice opsat cisla z okraje media, ale jestli to pomuze :(Citace:
Původně odeslal PetrT
Vliv na chyby má nejen mechanika, ale i rychlost čtení. Verbatimka mi vyšla hodně pěkně tak do tří čtvrtin disku, pak prudce, i když lineárně vyrostly grafy jak v PI, tak v PIF, až na špičku PIF 356. Když jsem to testnul znova s rychlostí 4x, byla špička 8 při průměru 2,5 a v PI špička 11 při průměru 2,7. Takže s Teacem Verbatimky.
Jinak jsem dnes objednal v Alzasoftu LG 4120B a Emgetonky TY. Když je to jedno...
Tomu říkám služba zákazníkovi. V 11:15 jsem měl balík za dveřmi. LG vypadá solidně, je tichá, ale... Odmítá mi otestovat disk v KProbe, spustí ho, pak napíše disc stopped a done a hotovo. Ani Princo, ani Emgeton TY, ani Verbatim. Jediné, co spustí, je Perfomance. Co jí vadí?
KProbe je pre LiteOn mechaniky...Citace:
Původně odeslal jagoro
Aha, tak proto mi s tím Teacem chodil tak dobře.
A co myslis, kto ho v skutocnosti vyrobil? LiteOn...Citace:
Původně odeslal jagoro
Tak ho vidíš, k.u.rvu. Ale že mi to nejde ani v CDspeed od Nera, to už mě krká.