Skusali ste niekto brat tu grafarnu s PROCy? Ta ista cena ako v Ageme, ale ci je to naozaj SP ??? a nie XT...
Printable View
Skusali ste niekto brat tu grafarnu s PROCy? Ta ista cena ako v Ageme, ale ci je to naozaj SP ??? a nie XT...
dalsi problem s tou kartou: vobec sa mi neda spustit ten msi media center deluxe, pise mi ze chyba citania pamati, a zacalo mi to zahadne robit pri inych aplikaciach, ale len vynimocne. skoro nic z msi cd mi nejde.
skusal som to tiez na inom pc a tam to tiez pise ze chyba citania pamate, nerobi to tiez niekomu?
Hmm, to by bolo zaujimave zistit, ze kde este maju tie SP a nie XT.
Kazdopadne, neviete kolko stala pred rokom nejaka ta dobra GK podobnej triedy, teda asi to bude ti4200? To len aby som mal taku predstavu, ze kolko by ma to na rok stalo, keby som si kupil tuto 5900 a potom ju predal a kupil mozno nieco lepsie.
Hlavne ma stvu tie XT. Ma to iny layout a PCB, ramky v rade a nie okolo jadra atd. Ved ta SP je v podstate plna 5900 len so slabsimi ram, teda je tu isty predpoklad ze SP taktnem viac ako XT, a navyse XT nemusim prepalit na 5950U. No a dalsia vec je bundle. Ja by som tych 11cd celkom chcel. Na nvidia stranke sa pise ze ku kazdej 5900 dostanete call of duty, a tusim u niektorych distribucii SP to tak naozaj je. Ta bubdle sa potom teda da celkom dobre predat, a tym este znizit nakupnu cenu karty...
Prosim XTeckari napiste sem svoje OC vysledky...
V PROCE maju len XT cka dal som si to zistit u kamarata co tam robi. :evil:Citace:
Původně odeslal andux
No uz ju kuva mam ale som nasraty lebo nieje sp ako sp ta moja je sp ale oem bez hier s 6 cd pcb ma to divne nove, nasrali ma v axecu lebo tvrdil mi ze je to retail ale po zaplateni v sklade mi dali oem takze hold smola no idem skusit taktit uvidime co to da BTW ako nastavit tv out ide len cb driver je 53.03 english help
No vyzera to divne, ale kamos kupuje komp a prave tuto MSicku mu tam dam, on sa pytal ci nieje lepsi radeon 9600pro, ale ako viem tak ani nie a este z jeho kt600 doskou Epox to ma problemy. Takze by bolo fajn pre vsetkych keby maju tie Sp, ale asi to uz je minulost , hmmmm :evil: :?
One MSI 5900 SP please,
tak prosim Vas Xt majitelia hodte sem vysledky vykon, a overclocking, bolo by to dobre vidiet ;D
ja som tam v stredu kupil a mam tu sp poriadnu 11CD... povodne som mal mat v pondelok ale nejak sa im asi opozdila, kazdopadne nelutujem ze som sa unahlil a kupil :)Citace:
Původně odeslal oso
No nakoniec sa aj mne postastilo kupit plnu verziu toho sp (+11 cd) ... 4900 to hodilo na 3dmark03 ...super !
jajo kde si to kupil, pls rychla odpoved, icq 241052111, mail thx@post.sk, zajtra to idem kupovat....
Este ze aku mas zostavu?
Ja som to testoval u kamosa ...on mal nejake slabsie AMD (nico okolo 2200+ tusim ) ... a kupil som to u nas v Piestanoch ale cez znameho ... neviem kde to vlastne vyhrabal,ale hovoril ze to bol posledny kus :) Tie karty idu fakt na dracku!Citace:
Původně odeslal THX_Corp
...alebo ich je maloCitace:
Původně odeslal jajoman
ako keby od tych kariet upustili a presli na xt, pretoze ta karta je az velmi dobra, design ultry, len pomalsie pamate...
De na slovensku mozem este zohnat tu MSI 5900sp ?????
Ma niekto konecne tu XT??? A ako ide teda taktovat??? Kupoval to niekto teraz v ageme a tiez to dostal len do IGELITKY??? A co tie problemy s podivnymi zvukmi a vyhlasovanim chyby pri tych programoch??? Ako som zacal citat toto forum od zaciatku tak som sa na tu grafarnu tesil (bol som ju dnes kupovat v ageme ale bude az v stredu) , ale postupne zacinam vahat!!!
No tak moment, ale co ak v stredu bude opat SP? to ti nepovedali?
Takze nase plany sa teraz menia> Treba zistit kde maju SP a rychlo to kupit. Odteraz sliedime po vsetkych obchodoch a akonahle sa niekde objavi SP, tak okamzite napiste do fora a pridajte aj telefonne cislo, nazov a adresu tej firmy co to predava...
Nas ciel je jasny: Zohnat SP a nie XT :) XTecko je predsa len horsie ako SP 286 :)
jj, nekupujte xt! a este ked to davaju do sacku... radsej pockat ako potom lutovat! nic nevahajte, je to dobra karta len ja strasim :)Citace:
Původně odeslal THX_Corp
Ide o to, ze ci sa oplati priplatit pri XT za MSI a este za ten TV-IN. Ved napr. take inno3d 5900XT moze stat cca 5500. (to je len odhad). Nemate niekto nahodou pristup do BGS distribution cennikov? Maju tam aj to inno3d aj ine XTecka, tak by sa oplatilo checknut ceny. Podobne v libre maju toho sparkla (XT) , ale stoji az 6800 bez dph, takze to sa neoplati...
boli tu dvaja uzivatelia a vybodli sa dat sem vysledky s Xtckami, kaslat na sacok, chcem vidiet vysledky a overclocking potencial, takze stop debaty o Xt a Sp radsej sem treba dat vysledky, ved to co ta Xtcka dokaze je dolezitejsie ako vyzera :evil: :?
Myslite, ze Ta 5900SP je lepsi nez Radeon 9700?Taky uz bych rad videl nejaky vysledky z realnyho provozu.
Ja som dal moju XT zo 400/700 na 480/750. V 3DMarku 2001 nárast cca 500 bodov... Viac som z toho zatiaľ nežmýkal...
Ale je s ňou jeden menší problém, vetroň zapojený originál do karty sa netočí... Tak som ho dočasne zapojil do mainboardu, tam ide - vidím to na reklamáciu... BTW, karta zbehla na takte 450/720 ten 3Dmark aj bez vetroňa - som si nevšimol, že sa netočí... :wink:
A Ty mas XT?Vzdyt prece SP ma takty 400/700 a XT 390/700, ted v tom mam teda neporadek....Napis jsem prosim Te presne, co mas za kartu a zkus jsem hodit vic vysledku, jestli muzes.
A mas zapojene externe napajanie?Citace:
Původně odeslal LtK
Ja som mal taky problem, ze ked som testoval len MB+CPU+VGA tak sa mi nechcel zapnut komp ked bolo to externe napajanie zapojene a ked som ho vypol tak nabehol ale netocil sa vetrak. Odkedy som ale pozapajal zvysok 2disky, 2mechaniky, 3vetraky na 5V tak uz startuje v pohode, zdroj je 350W fortron s 12cm fanom
Testy este nemam, cez vikend som bol prec, dnes tam chcem nahodit system tak potom poslem....
Čítať, písať neviem, ale somár som neni... :wink: Samo, že externé napájanie som zapojil...Citace:
Původně odeslal puki
Skúsim ešte tú fintu, že nechám zapojený len systémový disk, zvyšné disky a mechaniky poodpájam... Vďaka za hint...
2 Lukin:
Tá MSI má aj ako XT default takt 400/700, tak to bolo aj v ovládačoch, keď som tú kartu zapojil...
no mam pocit ze tato bulkova verzia je len taky medzi krok medzi SP a XT u MSI, napriklad manual obsahuje obrazky s boardom z 5900viek a ziadne XT (pamate v oblukoch a nie v radoch), takze mozno aj tie drivery si to neuvedomuju ;-)Citace:
Původně odeslal LtK
nemate nekdo FX 5900 SP od tud??http://www.rsc-computers.cz/ ??
Pise se tam ze pameti jsou na 750 Mhz!!Tady vsichni pisete ze jsou jen na 700 Mhz
Vidím, že tady pár lidí chce výsledky XTéček, tak tady jsou (je to Sparkle, ne MSI):
Default 390/680: 3D Mark 2003 - 4785 bodů
OC 450/760: 3D Mark 2003 - 5212 bodů
3D Mark 2001 - 12892 bodů
Výsledky jsou ovlivněné FSB pouze 166 a ramkama, které na takovém FSB nechtějí jet naplno = deska shit :evil: S novou deskou bych dostal určitě víc...