Potřeboval bych helpnout s neomezenym pripojením od T-Mobile. Jde mi o problém s DC++. Musím být nastavenej jako pasiv. Předpokládam, že je to problém se sdílenou IP. Dá se s tím něco dělat? díky
Printable View
Potřeboval bych helpnout s neomezenym pripojením od T-Mobile. Jde mi o problém s DC++. Musím být nastavenej jako pasiv. Předpokládam, že je to problém se sdílenou IP. Dá se s tím něco dělat? díky
Me nefacha pripojeni pres GPRS, jen to nouzove, mam ten terminal Siemens MC35i...chyba viz obr.
http://www.jimistav.cz/chyba%20EU.JPG
me tohle taky udelal kdyz jsem si aktivoval bussines od T-Mobilu
stacilo vypnout a zapnout mobil
(Siemens MC60)
EDIT: ten tarif mam ode dneska tak zatim testuju ... stahovani beha mezi 4-7 kB/s a ping beha cca 500 - 1200 ms takze na hrani to neni ...
jo a asi diky tomu pingu mi testator na www.dsl.cz pise ze mam pripojeni cca 34 kb/s
OT: dobry pozadi ;D
jj, je to tak...sem kvuli tomu volal na Eurotel linku...Ja sem ten modem mel zapli uz od 21hod vcera, takze ho chtelo jen vyhodit ze zasuvky a zase zandat napajeni :), kua todle me vubec nenapadlo :oops:Citace:
Původně odeslal Petano
Zdar, chci se zeptat, jestli ten siemens má připojení pro RJ-45
Tak jsem si stahnul ovladace primo do siemense u kterych jde na modemu nastavit vetsi rychlost nez 57000 - cili jde nastavit 115000
a hnedle mi to stahuje 8-10 kB/s
takze to odpovida cca 81kb/s coz je maximalka kterou T-Mobile umi 8-) ;D
jeste takova poznamka
U t-mobilu je GPRS Bussines (datanonstop) vlastne jenom dodatek k tarifu to znamena ze si ho muzete KDYKOLIV ZAPNOUT I VYPNOUT
PS: moje lokalita je Brno - temer stred brna (na care su za 8 minut pesky salinou jednu zastavku)
Petano:: a co mas za kabel mam si radsi koupit original od siemensu usbckovej za 900kc nebo staci COM neznackovej z http://datovekabely.net/htmltonuke.p...ovekabely.net/ ...?
v kolika lidech hrejes to Zero Hour!!!Dneska jsem se vratil z jedny Lan party a tam jsme to hrali ve ctyrech lidech a slo to celkem pomalu na to ze jsme meli 100 Mb sit!!Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
u CC Zero Hour zalezi nejen na lajne, ale i na samotnych masinach a grafickym nastaveni...holt hra narocna jak prase...Citace:
Původně odeslal Fleak
no nevim nejslabsi pocitac byl Barton 2600+ na 2GHz 512 RAM a G4 MX 440!!!Coz neni tak spatna sestava!!Citace:
Původně odeslal Airwolf
a reknu ti ze je ! G4MX je fakt slabota...u her zalezi vice na sile grafiky nez procesoru !Citace:
Původně odeslal Fleak
jinak jak jsem byl ted na ty Lan party tak jsem tam samozrejme mel ETDN!Jak jsem nekde psal doma ma 2-3 carky coz neni moc a rychlost celkem dost kolisa!Na lance jsem mel 3-4 carky a rychlost byla v prumeru o 1kB vetsi a hlavne to tolik nekolisalo!V pohode jsem stahoval pres 6 kB pres den!Takze i na signalu docela zalezi!Jinak zkousel jsem to pripojeni nasdilet 3 lidem abych videl jak to pujde!No samozrejme to nebyl zadnej zazrak ale da se rict ze se na tom dalo pracovat ;D
Vypni počítač, potom vytáhni terminál ze sítě(adaptér) a znova zapni. Měl jsem stejnej problém taky s MC35iCitace:
Původně odeslal Tom
No sorrac, ale uz to, ze nekdo k Bartonu 2600+ a 512 RAMky kouipi G4 MX440 o necem svedci! ;D Buhvijak jste tu hru meli nastavenou! ;DCitace:
Původně odeslal Fleak
Jo jinak jsou s tim nasdilenim nejaky problemy? Zrovna neco podobnyho resim, ze bych to nasdilel segre, aby si na stahovani posty nemusela lezt k mymu PC... Jde to v pohode??Citace:
Původně odeslal Fleak
ETDN mam na W2K SP4 a sdílení pouštim do WXPPro a WXPHome ... pohodaCitace:
ve Win XP to je naprosta pohoda ani k tomu nepotrebujes zednej program!!zadny vyplnovani proxy proste skoro nicCitace:
staci dat MISTA V SITI ->nastavit sit pro domacnost nebo malou kancelar a tam uz to nejak pochpis jak dal
je tady nekdo z prahy komu pri delsim stahovani dalo prumernou rychlost nad 5,1 KB?
jde me o to ze tahle rychlost se rovna zhruba presne 3 slotum pri stahovani od eurotela
me se ji jeste nikdy podarilo prekrocit i kdyz mam 4+1
tak jestli to nekomu v praze slape rychleji tak napiste oblast
diky
Centrum, Praha 1, naproti Tescu na Narodni... Ale neni to o moc, dava mi to dlouhodobe tak 5,2-5,4, taky me to pekne s...e :(Citace:
Původně odeslal Nicx
jak vam to stahuje z FTP??No me dost divne rychlost brutalne kolisa skace to treba z 5,5 na 0,15 nbo az na nulu a takhle to kolisa furt
No me to z FTP stahuje uplne v pohode. Mnohdy i lip!Citace:
Původně odeslal Fleak
Taky sve pripojeni sdilim. Je to sice o hubu (rychlost) ale na ICQ parada :-)Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Jinak co pouzivate za proxyserver? Ja ted testuji Freeproxy. Zda se me zatim dobry, ale chyby me nejake nastavovani uzivatelu a u nich maximalni rychlost s jakou mohou stahovat. TAk to musim kombinovat s NETLIMITERem
je to sdilim normalne pres WinXP zadnej program k tomu nepouzivam!Citace:
Původně odeslal Blackdot
Parkrat kliknu a je to sdileny zadny nastavovani proste pohoda!
to Blackdot:pres co stahujes s FTP????
Tak toto sdileni jsem teda nezkousel :-)
Me jde spis o nejake to presnejsi nastaveni rychlosti a tak...
Stahuji prez Flashget a kdyz uploaduji tak prez SmartFPT jestli se ptas na tohle
to to je divny ja stahuju s FTP taky pres Flashget a myslel jsem ze to je prave tim programem!Citace:
Původně odeslal Blackdot
Jinak nevim jak vam ale me se oppravdu Flashget moc osvedcil hlavne co se tyce rychlosti v DAP nebo Getright mi rychlost jde tak o 2 kB/s pomaleji!!To i stahovani pres obyc manager v Opere to jde rychlejc