ADSL 512/128 limit 3GB>> asi 720Kč
prechazim na wifi
1Mbit neomezenej >>400Kč
Printable View
ADSL 512/128 limit 3GB>> asi 720Kč
prechazim na wifi
1Mbit neomezenej >>400Kč
ja som mal GPRS, teraz DSL 512/128 za 480sk data1000 - obmedzenie 1giga cez pracovne dni a vikendy a sviatky neobmedzene
doma v praci a vsude mozne CDMA
na centrale v praci tu nejpevnejsi lajnu
Mám od karnevalu 2000/300 a opravdu to jede rychleji :) tahám běžně na 300kB (2400) jen ten up se drží pod 40ti, ale po drahým sux adsl spokojenost už běžím skoro rok a až na extrémy velká stabilita, žádný odpojování atd :) (několikrát mě teda odpojili třeba kolem 3tí ráno tak na půl hod :oops: ) ale už to asi máš doma, a víš sám, jaký to je :wink:Citace:
Původně odeslal Tukancheez
ADSL 1024/256 od Volnýho neomezeně.
co říkáte na Bluetone Premium ADSL? používám zatím CDMA a zdá se že za ty samé peníze budu mít větší rychlost, lepší ping a žádnou fupku. Nejede už někdo přes ně?
Opticka pater -> router -> ja. 256/256 neomezene, 400kc/mesic.
Doma : WiFi 256/256 sdilena no data limit (prej je ale zapojen nejaky omezovac ze kdyz sosam dlouho rychle zkrouhne me na 64kbit nez povolim v sosani-no asi jim to nefunguje bo co ;D ,kouzelne PINGy oproti minulemu providerovi ;D ,i kdyz sosam tak na seznam s klidem do 30ms. Jo a cena : 590/mesic.pro doplneni - tolik sem platil i byvalemu ISP za jeho 10x denne vypadky a ping na totalni H :evil:
Prace : UPC 1024/128 a hnusny limit 10GB :evil:
Zkus fórum na DSL.cz, zatím to prej vypadá docela OK, občas si teda někdo postěžuje, že to zřizujou dlouho, ale za to většinou může Telekomanč... Já osobně mám Nextra FUN 1M přes Telenor (zatím stopro spokojenost), ale Bluetone je záložní varianta, kdyby se prodej Telenoru jakkoli "nepovedl" a služby šly k horšímu, tak k Bluetone asi v únoru, až přestanu být smluvně vázán u Nextry, přeběhnu...Citace:
Původně odeslal Spajdr
EDIT: Co jsem tak slyšel od kámošů v poslední době, tak CDMA je děs běs, dokonce jsem zaslechl názory, že údajně i telekomančí DSL je lepší...