Re: Silikonový hadice zde!
Citace:
Původně odeslal Goldar
Nazdar lidi,objevil jsem stránky kde se dají koupit silikonový hadice ;D o rozměrech 2-18mm vnitřní a 4-24mm vnější.Mají i PVC kdyby někdo chtěl.
Sám jsem je ještě nevyskoušel,ale asi si je vezmu.Jsou průhledný a vypadají dobře.Teplotní stálost je -60 až +180C,což vyhovuje. :smoke:
Kdo chce ať si stáhne jejich katalog,na straně 90 je popis tejch hadic.Stačí klepnout na "katalog" a stáhnout kompletní katalog(asi 8,4MB).
Tady je link: :arrow:
www.fishersci.cz
Až tam najedete,tak klepněte na "ceníky a objednávky" pak na "2000-věci z kovu a plastu" pak "hadice plast/pryž" a "hadice silikonová".
Testovat je budu asi až za dlouho,protože jsem ve vodnících úplnej amatér a stavět budu až tak na podzim(než našetřím $$$ a než si o tom přečtu dost info).
PS.: Nevíte někdo kde se dají pokud možno přes E-shop koupit přípojky a rychlospojky LEGRIS.Na hadice 8/12 nebo 8/10?[/url]
gumex má lepší ceny
chladic z auta do obehu vodniho chlazeni ?
Vubec newim kde bych to postnul tak to pisu sem.
Sehnal jsem si prutokovy chladic z auta, akorat na bocnici, ale je trochu zaneradeny, proste je trochu starsi a timpadem je vevnitr takova nacervenala vrstva a nevim jestli ho muzu dat jen tak do obehu, asi bych ho mel vycistit ale nevim cim.
Poradte nekdo, pls. :)
Re: chladic z auta do obehu vodniho chlazeni ?
Citace:
Původně odeslal <BiG>LAMA
Sehnal jsem si prutokovy chladic z auta, akorat na bocnici, ale je trochu zaneradeny, proste je trochu starsi a timpadem je vevnitr takova nacervenala vrstva a nevim jestli ho muzu dat jen tak do obehu, asi bych ho mel vycistit ale nevim cim.
V první řadě zkus zjistit materiál z kterého je vyroben. Pak už buď zde nebo třeba na googlu najdi čištění např. mědi. Je toho dost, sám jsem si pomocí jednoduchého návodu vyčistil měděný výměník.
Re: chladic z auta do obehu vodniho chlazeni ?
Citace:
Nejspis to bude medeny rad.. Takze Cilit Bang!
kazdopadne se to tu resilo hned nekolikrat takze HLEDEJ!!!
Re: :: DÍLY NA VODNÍ CHLAZENÍ ::
Lidi dají se koupit v baumaxu nebo nějakých takových obchodech firinky na silikonový hadice?? dejme tomu něco takovýho?
http://www.jsc-computers.cz/product_...ducts_id/12141
Re: expanzka, kaj dat diry ?
Citace:
vim ze se to tu urcite resilo ale nak sem nic nenasel :P
chci si udelat expanzku a premyslim jestli dat vstup nahoru a vystup dolu nebo naopak nebo oba dolu do stejne vyse ? stim ze expanzka bude v nejvyssim miste a to pripevnena na CASE a cerpadlo bude pripevneno vedle ni. myslim ze by mohl byt vstup nahore a vystup dole a pruchodu vody by pomahal i tlak vysky vody.
urcite bych nedaval vstup dole a vystup nahore, pri vystupu dole ti prave trochu pomuze ten tlak vody, ktery se imo v uzavrenem okruhu vody stejne nejak vyrusi jinak by ta voda musela proudit sama od sebe. takze nejspis vstup nahore a vystup dole, protoze kdyz das oba dolu tak by mohl ten tlak vody pusobit proti cerpadlu, aspon myslim...