Posilal sem to v patek,tak snad zejtra ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Printable View
Posilal sem to v patek,tak snad zejtra ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
To by bolo celkom super keby bol traky zoznam a bolo by to aj lepsie pre teba sa mi vidi. A samozrejme pre nas. ;D
Ještě dotaz, jak poznáš Millisxi, když ti to pošlu složenkou, že to je zrovna ode mě a od toho kolik mi máš poslat nálepek???
nel si na slozenku napsat nick :)
odeme taky ne :oops: posilam zitra
oh shit ja poslal prachy obalkou a nenapsal tam adresxu :?
ale vím že jsem jí psal zezadu na obálku tak to prosím nezapomeňte je to od Erasera (Davida z Domažlic)
2 eraser: este ze tu mame forum a dobrych ludi, aspon dufam ;D
taky doufám,Citace:
Původně odeslal ManDark
kua taky nestiham ale zejtra na tu postu skocim, kurna ale uz si nepamatuju ani kolik sem mel samolepek :D
Protože mi do obálky s adresou napíšeš i nick, složenkáři mi pošlou SZ se jménem a nickem a jak poznám, komu kolik kusů?? No, proto jste zasílali tu potvrzující SZ s počtem kusů. Orientuju se podle toho, co mám v tom seznamu. nJe někde o pár stran zpět.Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
Takže zde uvádím(a průběžně budu aktualizovat), od koho už mi přišly peníze.
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
...neviem, ci len mne ale vsetky tie millisxove stranky sa mi otvaraju strasne pomaly - ale fakt p...o...m...a...l...y :?
...a dokonca mi to teraz vypisalo:Citace:
<!--table {mso-displayed-decimal-separator:"\,"; mso-displayed-thousand-separator:" ";} @page {margin:.98in .79in .98in .79in; mso-header-margin:.49in; mso-footer-margin:.49in;} tr
Mě to jede v poho 8-)Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...ta chyba bola tym, ze millisx tam zase dal dve lomitka pred dorazily.html a ja som si to nevsimol :? :wink:
EDIT: tak tam este nie som :? ale prachy boli poslane uz v pondelok, holt SlovenskaPosta :evil: :arrow: snad to MillisXovi do konca roku 2010 prijde ;D
ja odeslal dneska tak uvidime kdy prideCitace:
Původně odeslal Millisx
Jaké dvě lomítka???
Já to hodím na sweb, pak dám kopírovat zástupce a vložím tady. Tak jaké lomítka??
EDIT: Aha, opraveno :oops:
KUA,ten muj nic jak tam figuruje ;D
Vím, že ty máš nick "všechno velkým", tak proč né??:-)Citace:
Původně odeslal SPYKER
no aspon nejak se musi zviditelnit ;D
To je spravny,este si to to tam mel dat tucne a treba cervene ;D Abych se aspon nejak zviditelnil :lol:Citace:
Původně odeslal Millisx
Zaplať :mweheh:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Uz ti prachy dosli,ne???5x 16=80,10kc za postu a desetikoruna ti zbyde,tak delej! ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Desetikoruna?? Fajn, Zviditelním tě na 1 hod :mweheh: , už kvůli tomu tónu ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
Delej,tucny,velikost 16 a cervene ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
A este tucne ze sem byl mezi prvnima ;D
Takže 16 min. :DCitace:
Původně odeslal SPYKER
A první byl Maxik, v pondělí jediný http://212.80.76.22/millisx/ani-toungue.gif
Nech me tak porad,takhle stedrej se vsadim nigdo nebyl:)Citace:
Původně odeslal Millisx
Ale zase ti nedal 10kacku k dobru,to mas 10rohliku,to si uvedom ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Spykere mel bych k tobe nekolik veci
1. ODNAUC SE K***A QUOTOVAT PULSTRANKOVY PRISPEVKY!!!!!!
2. K dobru sem Millisxovi samo neco prilozil to se neboj :wink: ale uz nevim kolik...
...tak to ja som mu poslal vecsie "spropitne" ;D ;D ;D ale este neviem co za to budem chciet :!: :lol: :lol: :lol:
Ty nemas kolecko u mysi ;DCitace:
Původně odeslal Maxik
Oukej,ale to nahore je jen jedna vec,ale urcite budes mit vic pripominek :wink: Ale radsi si je nech pro sebe :wink: :-)
2MillisX: ...ked Ti kazdy posle spropitne, mozno to bude stacit na opravu toho Tvojho monitoru ;D :wink:
Jak chcete, kdo mi pošle dýžko, bude na seznamu červeně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak ja chcu bejt modvej a tucne,ze sem to vymyslel ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Tu desetikorunu vratis :evil: ;D :lol: :lol: :lol:
Zapomenul jsem podotknout, zase se objevím až v pondělí, takže snad nejsou další nejasnosti(dovolím si když tak doporučit Maxika, ten o věci ví dost). Tzn. seznam aktualizuju v pondělí a apeluji na opozdilce, neleňte, ať to máte co nejdřív :wink:
Citace:
Původně odeslal SPYKER
Už sis užil svých 15 minut slávy :wink:
BTW : Pošli mi číslo účtu :idea: :smoke:
Tak nejak sa to tu rozbehlo inym smerom co keby sme davali podla toho cervenym kto si najviac objednal ja som na druhom, a Maxik na prvom :idea: ;D ;D .
Ale nie to len tak aby rec nestala dufam ze do konca tyzdna poslete vsetci prachy nech to uz cim skor mame doma.
já to posílal zž včera no snad to dojde, je to přeci jen přes celou naší krásnou republiku
tak dneska sem to poslal, ale ta drza vopice u prepazky musela mit menzes :roll: ;D
jak to ? co měla za keci?Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
posilal sem najednou 3 veci a nelibilo se ji, ze nevi kerej podaci listek je k cemu a ze sem u baliku nenapsal dobirku na obal...a plno dalsich hlodu-sem tam stravil asi pul hodiny a zadna fronta tam nebyla :roll:
divný a řekl jsi jí vůbec že si Ten kamikatze z Fora?Citace:
:lol:
heh, to by ji bylo asi uplne bagr :-)
ale ne , naopak , příště to řekni a uvidíš jak to pude, ještě můžeš dodat, že tě posílá Eraser a ona tě vykope z pošty a nemusí mít ani periodu ;DCitace:
este ji muzes rict ze kdyz ti nevyhovi tak na ni pride Dárt Maul a Dýkej ;D
ja to tak udelal rekl jsem ze me posílá maxik a hned změkla, ale ještě to nebylo ono, pak jsem řek, že ne ní zavolám velkého moderátora Martyho, v tu chvíli by udělala nevím co
Potrebuju poradit s vyplnenim toho registracniho listu u AMD.
1. co mam napsat pod -Company
2.co mam napsat pod -Town\City
3.co mam napsat pod -Postal Address Line1
dik
Sarkra! To registrovani u AMD mi nejak nefunguje ??? hodi mi to tam todle http://www2.amd.com/EuroReseller_Save/1,,,00.html co s tim?
Company-jestli neco mas,tak to tam dej,ja sem si to vymylel:)Citace:
Původně odeslal Luks
Town/City-pravdu
Postal Adress Line1-pravdu
A jetsli ti to nejde zaregistrovat,tak se zkus zeregistrvat treba pres nemecky stranky........
Jo diky uz sem se taky zaregistroval uvidime jestli to pujde :D
2 Luks: urcite to pojde ja som uz dostal druhy balicek teda list a tam pisu ze sa ma zmenit logo athlon xp a maju sa posielat nove a blabla bla ze potom sa smu pouzivat uz iba nove atd.
Balicek?!Me posilaj v oblace 6 nalepek :eek: :? Co ti fse posilaj??Citace:
Původně odeslal ManDark
mne posilaji taky balicky, nekdy poradny baliky, vono A0 plakat AthlonXP, nebo nekolik podlozek pdo mouse trochu mista zabere :))Citace:
Původně odeslal SPYKER
A odkud kua objednavas???Citace:
Původně odeslal DeeKay
Ty fole jakto ze tolik????Nechces si pro jednou zmenit adresu na moji???
to bude asi rozdil mezi tema co to maji zaregistrovany fakt na firmu a uz pred asi rokem, mozna vic a mezi tema co jen hamounej samolepky a registrujou se hromadne ted :lol:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Njn,nechces pro jednou zmenit adresu???Citace:
Původně odeslal DeeKay
to opravdu nechci, ono by to i vypadalo divne :D
2 SPYKER: Sak som ta napisal teda list ale to si si asi nevsimol mne takisto prislo 3 Duron a 3 Athlon XP takze ziadna veda ale ked na nieco pridem tak dam vediet.
Njn,Dee je linej,ten mi nic neposle,tak musim ostrouhat,no :roll:Citace:
Původně odeslal ManDark
2Millisx
Z BA pôjde obálka tiež, ale určite nie skôr ako budúci týždeň... :-(
Millisx vravel ze tu nebude cely vikdend a ani v piatok? a pride az v pondelok sa mi vidi aspon by mohol updatnut ten zoznam ze od koho mu uz prisli peniaze. :idea: 8-)
Dufam ze dosli lebo inac pruser. :oops: ???
Nahodil som info na pretaktovanie aj main page oc...
Tak dneska mi poslali mail kde sem mnel upresnit nektery data.......uvidime co prijde pozdeji :lol:
Tak pánové, trochu se mi to rozrostlo. doteď jsem odbavoval přišlé SZ, uff.
Tady je aktuální seznam, kdo co chce: http://212.80.76.22/millisx/objednavky1.htm
a tady od koho mi dorazily peníze http://212.80.76.22/millisx/Dorazily.htm
Kurňa toho je hodně. Tak posílejte. Dneska tam zavolám, aby si nemysleli, že to padlo.
...tak uz som tam ;D ;D ;D
posilam uz mam nacmaranou obalku....... jen do to ho hodim kachle a supajdim na postu...
Jé já už jsem na seznamu :) a co vy ostatní, na co čekáte? ???
...to by ma tiez zaujimalo, nie ze by som bol nedockavy-to nie, ale urcite pravidla co sa tyka posielanie penazi sa stanovili :!: :arrow: pokial sa nemylim tak sa mali money posielat minuly tyzden :!:Citace:
Původně odeslal Marty
...ale tak je to vzdy, kazdy ma moc reci a "skutek utek" :!: :?
Citace:
Původně odeslal Millisx
Ploc nejsem celvene?? ;D ;D
...lebo som millisxovi poslal vecsie spropitne ako ty a chcel som za to, aby si bol takym istym pismom ako ja :lol: :lol: :lol: :lol: a ja nie som uvedeny na zozname ani 16tkou ani cervenym :lol: :lol: :lol: :idea:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Tak ploto :mweheh: ;DCitace:
A co nas napsat oba :idea: ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
Kurnik tie stranky natahuje po roka kuaa ..Citace:
Původně odeslal Millisx
na nálepky.... ;DCitace:
Původně odeslal Marty
2Milisx:Co tam znamena ten otaznik???Ti prisly prachy od nekoho a newis od koho????
...ale takto sa na ne bude cakat vecne :?Citace:
Původně odeslal Chocen
...no este pred par hodinami som na tom mieste bol napisany ja, ale teraz je tam otaznik :arrow: uz som pisal Millisxovi SZ :roll: :!:Citace:
Původně odeslal SPYKER
To nende, to bych pak ja, jakozto prvni kdo to poslal musel bejt prinejmensim 20tkou fontem a zlate ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
No, zpaměti nevím jestli nejsou dva lidi, se jménem IGOR, no a ten dopis mi přišel bez nicku, tak jsem myslel, že je to ten, atd. Prostě se doma podívám.
...ak tam bolo 300Kacen v A4ke tak som to ja :arrow: a este obalka bola vytlacena na atramentovke ;D ;D no a moje meno si dostal v SZ
EDIT: ...koniec nadeji pre ostatnych ;D -po vymene infos cez SZ uz je jasne, ze som to ja ;D ;D
Je to vyřešené, dnes mi přišly další tři, mezi nima i ta zmiňovaná :wink:
Ale jestli to tak půjde dál, tak to nebude ni za měsíc :oops:
No uz som tam aj ja ale som se lek ze to Millisx-ovi nedoslo ako ta posta nieje nejaka spolahliva.
Poslal som to v Pondelok Letecky cili 1. triedou a doslo mu to dnes to sa mi nejako nelubi. :-( :-( ???
Leteceky je par avignon(nebo tak nějak, 1triedou je rychlíkem ;D
BTW. Od iGora už jsem to minulý týden měl :idea:
A odemne??? :DCitace:
Původně odeslal Millisx
Ja to pošlu :arrow: až zejtra protože mi poslal Millisx adresu až dnes..
muhehe... avignon je mesto ve francii spravne je to "PAR AVION" :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
no právě. rychlíkem u nás. tak se nediv, že to došlo pozdě :lol:Citace:
Původně odeslal Millisx
...a to som to posielal minuly pondelok poobede uplne normalne v obycajnej obalke a poslednou triedou ;D ;D niekedy je menej viac :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
...inak povodne som chcel poslat prachy za vsetkych slovakov, ze im to potom rozposlem :arrow: esteze som to neurobil :? asi by som s nimi mohol pooblepovat celu izbu :evil:
...inak, mal by sa stanovit konecny termin zaslania penazi, lebo takto je to o nicom :!: :!: :!: a MillisX si nakoniec za dosle prachy kupi novy monitor ;D ;D
A pak mě příjde navštívit půl střední evropy s malou otázečkou.... ;DCitace:
no myslim si ze na odpoved na otazku, by ti uz ani nezbyl cas ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
2MillisX: ...ty by si sa s nami nechcel stretnut osobne ??? a ukazat nam novy monitor ;D ;D ;D ;D
Citace:
Chtěl, konečně bych vás poznal ;D
Auuuuu :oops: (nechci smrkat krefff)Citace:
[quote].:::iGor:::. napsal:
2MillisX: ...ty by si sa s nami nechcel stretnut osobne
...no vidis jedinecna prilezitost :arrow: ONLY JOKE :wink:Citace:
MillisXnapsal:
Chtěl, konečně bych vás poznal
Bojim, bojim :eek: :smoke:
halo SR users
kolko posielate Milisxovai bubakov na postovne??
dakujem
dnes idem na postu a najprv chcem ist do bane pre cz-kronen aby som vedel kolik
dakujem
...no ked zhruba za rok pojdes fandit nasim hokejistom, ktori odohraju zakladnu skupinu v Ostrave tak sa tam mozno stretneme ;D :arrow: a nech ten hokej dopadne akokolvek potom sa mozeme zostrelit ;D ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
2Loki12: ...posli mu tviac ako stoja nalepky - aby z toho kupil obalku, zaplatil postovne a nieco navyse na novy monas :!: :wink:
zostrelit = byt narvaný jak nákupní taška, zrubaný jak deka, zpitý jak suelin???Citace:
:lol: ;D ;D ;D
...njn no proste rozbit sa na 3:0 ;D napr. ve Stodolni :wink: teda ak tam chodis :roll:
No, tam zrovna nechodím(jen párkrát), ale nejní problém udělat vyjímku a pořádně se zbourat a vyřádit.Citace:
BTW: V ostravě je spousta alternativ ;D