Existuje nejaky plugin na prepipani profilu aniz bych musel Mirandu vypinat?
Printable View
Existuje nejaky plugin na prepipani profilu aniz bych musel Mirandu vypinat?
Prepinani profilu? Vzdyt muzes spustit mirandu vickrat, pokazde s jinym profilemCitace:
Původně odeslal Masster
Tomuhle bych se z jistych duvodu radeji vyhnul.Citace:
Původně odeslal -=Majkl=-
Preco?Citace:
Původně odeslal Masster
U priatelky to tak pouzivam... Sebe som nastavil ine ikony ako jej a no problem...
[ot]Teda to je stav - mit u pritelkyne icq ;D ;D - no zdrzim se dalsich komentaru ;D [/ot]
Jak se teda daj prepinat ty profily?
[ot]Ty si este nemal zivu priatelku, co ???[/ot]Citace:
Původně odeslal howard
imho nijakCitace:
Původně odeslal howard
Konecne oficialni, super.Citace:
Původně odeslal jedik
stahnuto, nainstalovano, provozovano, zatim jede vse az na shellfilesend plugin, ostatni jedou bez problemu. trochu to ukazuje jinak velikosti pisem, takze to co je 13ka je tady 8ka a tak, ale to je detail.Citace:
Původně odeslal Masster
Jinak novinky na prvni pohled.. avatar u icq a lepsi irc (umi uz formatovat text, menit odchozi text, posilat soubory, ping tam jde, ..)
Dal pridali par moznosti v nastaveni, jako razeni podle protokolu a par dalsich drobnosti. No uvidime hlavne jak to bude stabilni.
EDIT: Tak Shellfilesend jede, jen je problem, ze v te shellfilesend nabidce je pismo spravne, takz ted kdyz tam mam tech 8 abych docilil 13ky co chci, tak v tom shellfilesendu je tech 8 a skoro se to neda precist.
Takze az na to pismo ok.
tak mě s tím jede zatim vše i písma se stejnou velikostí, asi je to tím že sem odinstaloval Mirandu ale nemazal sem celou složku s Mirandou
Ted zkousim 0.4ku, zatim nevidim zadnou feature kvuli ktere bych ji provozoval... mam v 0,3ce celkem dost pluginu a nechce se mi to cele nastavovat znova.
Nebo o nektere vite? Pouzivam pouze ICQ protokol.
Zazalohuj si celou Mirandu a zkus normalne upgradovat, ty pluginy pojedou, i na zive.cz to tvrdi :-) no a kdyz ne, tak mas zazalohovano...
Tak mi nejede plugin multiwindow (vubec ho to nenacte) :(
me taky nefunguje :/ Respektive ho vyuziva plugin TopToolBar, ktery bez neho nefunguje.Citace:
Původně odeslal HollyG
comm: ja jsem stahl tu zip verzi; rozbalil a prekopiroval a nechal prepsat stare soubory -> pohoda.
Taky jsem to tak samo udelal, jak jinak, ale nejede mi User Status Discover... coz je problem (I See protokol). Vam jede? Jakou mate prip. verziCitace:
Původně odeslal Dominator
Isee jede, jenom me stve ze ani nejnovejsi verze jeste neumi skupiny :(Citace:
Původně odeslal comm
Verzi mam 0.4.0.27
ja to samy s tim multiwindow / toptoolbar ... a docela me to stve a jeste se mi nejak nedari rozchodit irc :S tam bude ale jinej problem pac ani u 0.3.3.1 sem se nemoh pripojit na felk.cvut ... akorat ted uz se nepripojim nikam :?
Dotaz k Mirande (0.3.3.1) a IRC:
Lze zaridit, aby okno kanalu pri prijeti zpravy blikalo jako u ICQ? Takhle je schovany a ja nevim, zda tam nekdo neco napsal nebo ne.
mne blika query ale kdyby to melo blikat v tom normalnim "chat" okne nak se to asi ublika k smrti
btw: radsi sem nainstalil nejnovejsi mirandapack 033.427 pac v 0.4 me stve ze neumi multiwindow na coz sem si u starsich dost zvyknul a pak mi delaly problemy smajliky pres nConvers ... v srmm sly normalne tak pockam na nakej dalsi release
Jak "blika query"?Citace:
Původně odeslal basik
Query , mysli asi "septani", tedy kdyz si pises na IRC jen s jednim uzivatelem, ne? :) Jinak bych se priklanel k nazoru, ze kdyby napriklad na IRC kanalu overclockingu melo ve frekventovanejsim casu blikat "normalni" IRC okynko, tak by to bylo docela na masli ;DCitace:
Původně odeslal Harry
nazdarek.......... mam triliana 2 ale to teray neriesim....... chcem triliana do linuxu dat....... nenasiel som nic..... ale da sa to dajako??? keby boli zdrojaky, pohoda...... ale neviem o tom. Ine nechcem...viem o vela inych......ale trilian rulez.najpelsie 2.0
pozeral si web stranku trilianu ? :-)Citace:
Původně odeslal mangatono
OTCitace:
Původně odeslal mangatono
To ma slovenstina tolik odlisnej slovosled od cestiny, nebo ten clovek pise jako by vysel pomocnou skolu? :roll:
/OT
Fajn, ale ja navstevuju kanal, kde se mluvi jen obcas, tak by se mi to hodilo.. :wink:Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Jasne.Citace:
Původně odeslal Harry
Options -> Events -> Chat -> Appearance and functionality of chat room window -> Flash window when someone speaks.
Toto plati pro IRC, kde potrebujes 2 pluginy IRC a k tomu prave Chat, v tom IRC co bylo standartne v Mirande 0.3.3.1 asi tezko, to neumelo vubec nic. Takze doporucuji pluginy z Mirandy 0.4.0.0, kde je dobre IRC.
chci se zeptat umi miranda pouzivat Web cameru? ...nejak sem to chvili hledal a nenasel... existuje nejakej plugin pro ni? ....
diky za info :wink:
ahoj, dopředu se omlouvám,zda se to zde již neřešilo - nedaří se mi přes mirandu odeslat žádný soubor, vždy mi zůstane viset okno,že se čeka na spojoní s příjemcem, ale nic víc..nevím, kde je nebo kde dělám chybu..a ještě bych se rad zeptal, zda jde do mirandi importoval ruzne nové smajlíky...
díky
To je tim, ze je protistrana za FW. Smailiky jdou importovat.
2 Martin: pls a muzes mi rict jak a kde sezenu nejake smajliky???
k tomu odesilání - když ten samý soubor dam do MSM tak se bez problému odešle...to samé v ICQ, tak opravdu nevím....
a co takhle www.miranda-im.com :idea:Citace:
Původně odeslal Keekus
Axel: http://www.sonnny.wz.cz/mir.JPG - necital som vsetko tak je mozne ze je to toto.
Sendik: ten plugin som vydel ale myslim ze funguje iba s mirandou a aj protistrana ho musi mat nainstalovany.
Nejako som nepochopil:
Hide offline means to hide offline.
Co to ma spolocne s vyhladavanim invisible ludi a absenciou tlacitka?
prosim, můžete mi poradit, zda Azureus umí: mam např. torrent,který obsahuje ZIP soubory např. 001, 002, 003 a BITCOMET mi je ukaže a ja si můžu vybrat který stahovat, ale Azureus začne stahovat všechny, nedá mi na výběr..jde to v něm udělat...?
je to napsané trochu zmateně...
díky
EDIT:sakra, omlouvam se, ze jsem to dal do tohoto threadu.. :oops:
Mohli byste mi prosim nekdo poradit nejakeho klienta, nebo uplne nejlepe plugin do Mirandy, ktery by umel neco jako "dalkove ovladani"?
Jde mi o to, ze se pohybuji mezi nekolika pocitaci a kdyz na jednom necham zaple ICQ a prihlasim se jinde, tak se to na puvodnim PC odpoji, ale nedostanou se ke mne zpravy, ktere mi tam zatim prisly.
Predstavoval bych si klienta, ktereho bych nechal bezet na jednom PC a z tech ostatnich bych se pripojoval pres nej.
Presne tohle by pry mel umet SIM, ale ten mi bohuzel neustale pada pri pokusu o pripojeni... :(
Na tohle ma myslim miranda plugin, ale je to nejaky slozity a tak se mi to nechtelo moc zkoumat...Citace:
Původně odeslal CHW
A nevis alespon jmeno toho pluginu? Na miranda-im.org nemuzu nic takoveho najit.Citace:
Původně odeslal HollyG
pls je mozne udelat v Mirande pres nejaky plugin nebo jestli je to v nastaveni, nikde jsem to nenasel, kdyz mi nekdo napise, aby mi nevyskocilo okno na obrazovku,ale treba vedle ikony Mirandy se otevrelo male okenko s casti zpravy a po kliknuti na nej se zobrazi pres celou obrazovku, neco jako v Outlooku 2003..
diky
Citace:
Původně odeslal Keekus
http://www.miranda-im.org/download/d...iewfile&id=299
http://miranda-im.org/download/files...-popup1005.gif
Trillian pro 2.0
2 comm: stahl jsem si ten plugin a opravdu to funguje,jen nevim proc mi to z deseti prichozich zprav zobrazi cca. 2-3x. mam jeste plugin pro Foobar a ten mi zobrazi vzdy play,stop v okne..tak nevim..
prosim te, jete bych mel jeden dotaz, tyka se nastaveni YAMN pro Mirandu, stahl jsem pouze plugin, nevim jestli je jeste neco potreba,hlavne nevim jak ho nastavit...
diky
Miranda for ever and ever. Naviac v 0.4 verzii konecne podpora synchronizacia contact-listu so servrom. Este by to chcelo doladit ulozenie VSETKYCH (vratane farebneho 'tuningu' message area) nastaveni. Alebo je na to nejaky plugin? ???
prosim vas, nevite jestli existuje pro mirandu plugin k jaLCDs? Je jenom na seriovy LCD, mam samozrejme pres LPT a na foru ani ofic webu nic neni :-(
jo to by se mi taky siklo!! Kdyby nekdo i napsal, moc bych ho obdivoval :D :!:Citace:
Původně odeslal Commander
Vyskytl se mi zajimavy problem s Isee protokolem. Normalne pri USER STATUS SCANU najde invisible lidi, jenze ted mi jako invisible postupne najde uplne vsechny, vc. tech co jsou opravdu OFFLINE... Preinstaloval jsem mirandu a znova stejny problem. Ze by zacal tento protokol spatne chodit? Vy co ho pouzivate... zkuste. THX
Ja mam ISee 0.3.4.23 a Mirandu 0.3.3.1 a slape v pohode.
Hm, presne to mam i ja. Tak nevim kde je problem. Mozna v ADSLku...? :)Citace:
Původně odeslal jedik
vcera vecer mi to taky zacalo delat. a navic i kdokoliv, kdo se prepnul do offline, tak mi tam zustal jako neviditelny. Tak jsem ho vyhodil a dal tam puvodni ICQ Oscar. Pouzivam taky ISee 0.3.4.23. a Mirandu 0.3.3.1
Myslim, ze na ICQ serverech neo zmenili, aby znemoznili tohle zjistovani.
THX, aspon vim ze problem neni u me. Je to ale blbe, co ted s tim ... :evil:Citace:
Původně odeslal CHW
Ja to ted zkousel s kamosem, a vse funguje pri starem - vidim ho jako Invisible ;)
a je urcite invisible? zkus i nekoho, kdo je urcite offline.Citace:
Původně odeslal jedik
Jo rekl sem mu at se da invsible pak at se odhlasi-prihlasi atd. a vse funguje jak ma.Citace:
Původně odeslal CHW
No me to rozhodne normalne nefunguje, polovina kontakt listu invisible takze asi taky nahodim orig oskarCitace:
Původně odeslal jedik
EDIT:// abych to upresnil tak kdyz dam global scan, tak vsichni kdo sou offline mam invisible :)
Ze by ty casy, kdy Mirandaci mohli videt invisible lidi, byly pryc? :-)
Prdlajs, zkousel jsem to i s vice lidmi a v pohode :)
Muzes nekam hodit ten plugin co mas ty? Nebo aspon poslat na mail pls...Citace:
Původně odeslal jedik
Jj no problemo http://jedik.wz.cz/temp/ICQ.dll
Mi isee funguje tak jak ma... ( miranda 0.4, isee 0.4.0.28 )
moje pluginy...
http://img46.echo.cx/img46/8804/icqplugins5aw.gif
EDIT:
kdyby bylo treba tak homepage isee je http://etplanet.com/bio/miranda/
Tak nevim proc ale me to proste nefunguje, vsechny to zobrazi invisible :(Citace:
Původně odeslal jedik
Jak uz to zaznelo, neni to v adslku? :-)
no, teoreticky by mohlo, comm ma adsl a blbne mu to, ja mam mikrovlnu a ok...Citace:
Původně odeslal HollyG
Mne to nejde ani na mikrovlne (tam jsem schovany za NATem), ani na 100Mb pevny lajne (s verejnou IP adresou).Citace:
Původně odeslal Umbro
Na http://forums.miranda-im.org/ jsem se dozvedel tohle:
Takze o problemu se vi a pracuje se na nem :)Citace:
Disable 'Status Discovery', as check invisible doesn't work anymore. Plugin author is working on a way to make it functional again.
mam Wifi a taky to blbne jsem zpet u origos ICQ.
Používám ICQ5 a jede bez problémů - nemám důvod upgradovat na cokoliv jiného.
[ flejm smazan ]
Pls uz zadny flejmy...
Zatiaľ používam ICQ5, ale pri mojom mobilnom pripojení mi občas blbne (dáva mi hlášky o neodoslaní, ale v skutočnosti odošle :? ), tak preskúšam zrejme niečo iné.
mam dotaz existuji na netu nekde nejaky styly na SIM ... zrovna sem si to vyzkousel a docela se mi to libi...muze nekdo prosim poradit jestli se nekde na netu daji sehnat...snazil sem se "googlit" ale nic sem moc nenasel :?
Hledam, a nemuzu najit, smajly z ICQ5 do Mirandy... nevite o necem? Mam pouze z ICQ2003... na ty uz se nemuzu ani divat, ICQ5 ma celkem povedene.
az najdes tak se please s nami o to podel, taky mam 2003b a ty nove by mi vubec nevadili.Citace:
Původně odeslal comm
můžete mi prosím poradit - mám naistalovanou Mirandu a stává se mi, že jsem online, např. 2 uživatele mám také online, začnu jednomu psát a po chvíli se mi objeví RETRY MESSAGE nebo tak nějak a neodešlu ji...zavřu Mirandu a znovu otevřu, tak daný uživatel je OFFLINE...ale když to vypnutí a zapnutí neudělám, stav se mi v Mirandě nezmění a já ho a nejen jeho takhle je to u všech vidim stále ONLINE, přitom je už dávno OFFLINE...je chyba u mě, nebo se to nějak má nastavit, nějaký refresh nebo něco takového??
THX
2Keekus: nemas ISee plugin? Ten stale dost lidem blbne...
Obcas se mi to stava taky. Nijak to neresim, protoze je to opravdu jednou dvakrat do mesice. Dokonce se zobrazi offline, ale az po dobe. Odhadem to muze by prodleva klidne 10 minut. Nevim jestli to ma souvislost, ale ISee nemam.
Stalo se vám s Mirandou někdy toto?
http://bge.xjohn.cz/miranda.gif
Mirandu normálně zapnu, ale jakmile dám mód online, či jakýkoliv jiný tak to hodí tuhle chybu. Nepomohlo ani přeinstalování
No ted kdyz mi odesly ramky do kremikovyho nebe, tak mi hlasky tohoto typu objevovaly, ale ne jen u mirandy a vetsinou stacil restart mirandy.Citace:
Původně odeslal Standa_
Právě že mi to dělá jenom u MirandyCitace:
Původně odeslal monsoon
A dela to samotna cista miranda s novym profilem? Zkus projet profil tim opravovatkem dbtool.exe.Citace:
Původně odeslal Standa_
Už to jede, díkyCitace:
Původně odeslal monsoon
Dal jsem ten dbtool.exe a ten profil měl 0.05MB a z toho 0.05MB wasted
ale nechápu jak se to mohlo stát, ještě dopoledne jsem se připojil a nenastaly žádné problémy.
Dela mi to taky a troufam si tvrdit, ze mam RAMky oka.Citace:
Původně odeslal Standa_
Takze mas po profilu a jedes od nuly?Citace:
Původně odeslal Standa_
Jedine co se stalo me, ze profil se z nejakych duvodu zvetsil asi na 1GB a pritom dat tam bylo tak 2MB, projel jsem to tim dbtool.exe a ten pekne procistil, takze profil mel svoje 2MB a jel vporadku dal.
Právě že contact list zůstal kompletní :-)Citace:
Původně odeslal monsoon
a jak mate tedy velke profily? Ja 15MB :roll: a zaboha s tim nic neudelam.. ani dbtool..
21kBCitace:
Původně odeslal Skodik
:o :-)
no mam v Mirande fakt hooodnee paradicek, ale tech 15MB uz je hodne driv jsem mel tak kolem 8MB apod..Citace:
Původně odeslal Standa_
Tak dnes kdyz jsem vylepsoval mirandu, vice irc serveru najednou a automaticke pripojovani ke kanalum a skoncil jsem se stejnou hlaskou jako Standa.
Projel jsem to dbtoolem, nasel asi 0.04MB wasted, profil opravil a vse jede jak ma...
Aktualni velikost profilu 3.11MB, pricemz tento profil mam 14mesicu a je v nem kompletni historie za tu dobu, teda az na irc, to se loguje zvlast a napriklad #overclocking zabira 9.76MB za 2 mesice.
Uz vim proc mi zabira tak malo, smazala se historie, zustal jenom contact listCitace:
Původně odeslal Skodik
ja si osobně myslim že miranda je ze všech nejlepši! minimálně kvůli tomu, že je daleko méně hardwarově náročna! takže mi daleko vice vyhovuje! ale mám velkej problem jako asi každý uživatel mirandy! skoro mi přes ni nejde posilat soubory :? odešle mi to tak jeden ze sta!!:-( nevitě někdo co s tím??
Asi to mam!Citace:
Původně odeslal Skodik
Smajlíci z programu Mirabilis ICQ lite v4 a ICQ lite v5. Opět pro plugin SmileyAdd
http://miranda.nezbeda.net/graphics/smileys_icq.png
http://miranda.nezbeda.net/dlothers.html
Vyzkouseno... funguje 8-)
No, nejsem si tim uplne jisty, ale myslim ze pokud nemas verejnou IP, tak soubory posilat nejdou.Citace:
Původně odeslal Nithro
přes mirandu mi posílat nejdou ale přes skype jo,tak nevim čim to jeCitace:
Původně odeslal Umbro
no kdyz uz jsi to nacal, tak dokoncim na Skype to funguje tak, ze pokud ma ASPON jeden z obou verejnou IP, tak se na neho navaze spojeni a prenos muze normalne zacit. Pokud jsou oba za NATem, tak to jde pres jejich servery, proto to taky jede tak pomalu, maj tam nejaky limit - nevim presne kolik.Citace:
Původně odeslal sebad
http://comm.webzdarma.cz/smileys3.rarCitace:
Původně odeslal comm
Tady jeste posilam upraveny soubor, aby pri psani smajliku nemusela byt - (pomlcka) jinak se nezobrazi klasicky :-) apod. ...
no veřejnou nemám ale v icq 5 mě to normálně jede ale v mirandě ani tuk! tedy někdy ale to je tak jednou za měsic a většinou to neodešle všechno!! není na to někej plug-in?? nebo nevite jak pomoc??? pač se mi furt nechce přepipan do icq!! :?
Tak už mi to opět hází tu chybu, ale ne jak předtím, teď už musím ten dbtool použít před každým spuštěním. Neexistuje nejaky seznam IM programů? stačila by mi podpora icq. Chci něco co je stejně "jednoduché" jako Miranda(zadne zbytecne smajliky a "graficke vychytavky")
Miranda 4.0.1
Download: http://sourceforge.net/project/showf...group_id=94142
Changelog: http://sourceforge.net/project/shown...ease_id=335037
YSM ruleeez!Citace:
Původně odeslal Standa_
zdravím, prosím, vyskytl se mi následující problém, když si s někým píši dlouho v Mirandě at už v 0.4.0.1 nebo MirandaPack,tak po nějaký době se vše začne zpomalovat,hlavně psaní textu a když chci Mirandu ukončit tak se mi zobrazí windows okno s hláškou Miranda Error...
zkoušel sem MPack ale i obyč reinstalovat a mám ten samý problém...
díky
tak nová miranda se mi fakt líbí,přijde mi stabilnější a hezčí 8-)
jsem asi natvrdlej ale jak zjistim v mirande velikost toho profilu? :)
profil ma jmeno <jmeno_profilu>.dat a nachazi se primo v adresari mirandy (aspon na default to tak je)
edit: jinak se velikost zobrazuje taky pri spusteni mirandy, kdyz vybiras, kterej profil chces pouzit (vyskoci jen kdyz je definovano vic profilu, pripadne kdyz podrzis ctrl nebo shift... nebo tak neco :))
Zdravim, nepoužíváte někdo QIP klient? je to od nějakejch ruskejch týpků, docela zajímavý
http://www.qip.ru/