sorry za zbytečný příspěvek, ale ještě by mohla nahodit foto Jana ;D :lol:
to by bylo komplimentů :wink: snad jediná baba na oc 4u ;D
Printable View
sorry za zbytečný příspěvek, ale ještě by mohla nahodit foto Jana ;D :lol:
to by bylo komplimentů :wink: snad jediná baba na oc 4u ;D
2 Gabo & DeeKay:
Nechcem sa hádať, ale ...
Keď budem mať pustený akčný film (streľba, výbuchy) dosť nahlas, tak ani celkom hlasný komp počuť nebude - ale to zase nebude páčiť susedom...
Ale v noci, keď je všetko relatívne tichšie a pozerám telku, tak keď sa na to sústredím, počujem aj vonkajšie akváriové filtre - a tie sú teda hodne tiché... Bežný tichý komp je rozhodne hlučnejší, t.j. nejaké ultra-silent čo pri nich ľudia spia teraz nerátam...
Nevravím, že sa kvôli tomu nedá pozerať nič, je to taký rovnomerný hluk, ktorý po chvíli človek prestane vnímať, ale je tam...
U našich v dome, kde majú domáce kino s poriadnymi reprákmi=adekvátna hlasitosť :wink:, mi ani komp, o ktorom by som v živote nepovedal, že je tichý, vôbec nevadí...
LtK ja neslysim svuj komp pres bublani lednice a vysokofrekvencni hvizdani televize... takze asi tak
muzu spat hned vedle PC
No ale je trochu iný prípad... :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Keď k filmu si pustím klasický vysávač, nebudem ani tú telku počuť, nieto ešte nejaký komp... :smoke:
Suhlasi Deekay...chladnicka je teda hlucnejsia ;D a spat pri nom problem nemam ani ja a hadat sa nebudeme...lebo netvrdim to co nei je pravda.
Dúfam, že to nebola narážka, že si vymýšľam... :wink:Citace:
Původně odeslal GABO
Na škole som nemal problém spať ani pri diskotéke v Elame, keď nám vibrovali sklá na okne, ale už som zostarel a spohodlnel... :wink:
jenze televize proste pri koukani na filmy bezi (napriklad nikdo z rodiny to hvizdani televize neslysi, jen ja), chladnicka bezi taktez, je za stenou a stejne ji slysim, bydlim na klidnym miste a vecer tu nedoleha zadnej hluk z uliceCitace:
Původně odeslal LtK
No jo, tak máš uši ako netopier a ultrasilent komp... :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
No ja tiez pocujem ten vysoky pipavy zvuk telky...mne kym na behne obraz tak to trva...a pocut ten taky piskot. Ale PC je tichsie...
Nejde to :-(Citace:
Původně odeslal Chocen
Škoda ;DCitace:
Původně odeslal Jana
Janka posli mi ten obrazok na mail co chces dat a ja ho hodim na moje FTP a stamat to tu uz pojde :)
Uz to mam :-DCitace:
Původně odeslal GABO
:drool: ;D ;D :lol: :lol: :lol:
just a joke :wink: