No poradte nekdo kde mam stahnout ty aktualizace.Dik
Mam to nainstalovane porad se mi tam cpe ovladac z WIN XP ten pak normalne predelam je to tak???
Printable View
No poradte nekdo kde mam stahnout ty aktualizace.Dik
Mam to nainstalovane porad se mi tam cpe ovladac z WIN XP ten pak normalne predelam je to tak???
No tak to by mě taky zajímalo, mám taky takový problém (teda spíš měl jsem). Teď jedu na kX driverech a nestěžuju si. Ale až někdo poradí, jak rozchodit ve Winampu i zadní repro, tak se klidně vrátím k Audigy 2 driverům.Citace:
Původně odeslal jarkaMetelka
Jak vam chodi ac3 s Audigy1 s poslednima driverama na Audigy2(s EAX 4.0) pres AC3filter? Me to nejak blbne? Ale vypada to, ze mozna je nejaka nekompatibilita s deskou
mam l7s7a2
ano verze 0.70 blbne ale 0.69 je OK, jinak mi to chodí bez problémů zatím :))Citace:
Původně odeslal Totter
nevíte, jak sprovoznit centr při poslechu hudby, mám Live! 5.1 a drivery od Audigy 2. Neinstaloval jsem EAX conzoli (nešla mi). Dík
V EAX konzoli pustit CMMS nebo jak se to jmenuje
díky, ale u Live!5.1 mi EAX conzole z Audigy 2 nefunguje, tak nevim ???Citace:
Původně odeslal Totter
Tak sem si ke svemu Live! naistalovat kx drivery a je to teda veliky rozdil... Ted to hraje opravdu o hodne verohodneji. Jen co je pravda.
kde je sezenu?
jestli myslis ovladace ¨, tak tady http://www.kx.webz.cz/.Citace:
Původně odeslal blackmiky
tak sem si je aky sathl,ale zatim neinstalil neb mam otazku :arrow: funguje v nich eax ???Citace:
Původně odeslal Vamp_
Nie.Citace:
Původně odeslal Wolferine
tak jsem právě nainstaloval kxdrv3534f-full.exe ,,, a oproti původním driverům k Live! je to změna o dost k lepšímu. Velké plus vidím v tom že se konečně basy přesunuli z front speakerů jenom na woofer což dost přispělo k realistějšímu tónům. Zvláště ve skladbách kde řádí basová kytara - prostě o dost lepší. btw. jaký je rozdíl mezi kx a těmi v guide2 (ty mi nešli rozchodit) ???
mě taky nešli rozchodit a na tom http://www.snail.pc.cz/ nic nejni zajímalo by mě jestli je ten driver k Audigy teda lepší ???Citace:
Původně odeslal Unz
taxem tam taky nahodil kxdrv3536-full a málem sem se poch.cal blahem ..... to se s orig. ovladačema na sb5.1live NEDÁ srovnat .... to je NĚCO :lol: 8-)
přesně taky sem dal kX a zajímalo by mě jestli sou ty drivery na Audigy lepší než ty kX ??? protože ty kX sou fakt krutý 8-)Citace:
Původně odeslal Jezyn
No tak drivery na Audigy určitě nejsou o nic lepší než na Live, sám mám Audigy a oproti kx driverům originály hrají dost špatně. Jenom mi chybí podpora EAX u kx...
jo tak nechápu proč všici stahujou 120mb balíky když můžou mít lepší kX cca 4mb
Buď o nich neví nebo jsou gameři a chybí jim EAX.
já teda dost gameřím, ale jak jsem slyšel toto, tak kašlu na nějakej eax .... tohle je fakt ráj pro uši ..... ( to sem si chtěl koupit audigi, ale když sem dneska uslyšel zvuk s těma kX-kama, tak zůstávám u sb5.1l.)
tu posledni verzi 35369 full, sice sem měl trošku porblemy s mixerem - nechtěl se spouštět, ale to se vyřešilo, zvuk je o dost lepší :-)
já žádný problémy neměl :!:Citace:
Původně odeslal LOVIT
NAAADHERA TO JE TOTALNI NAREZ!!! TO JE UPLNE JINEJ ZVUK NEZ NA TECH SVINSKEJCH OVLADACICH CREATIVE!!! ;D :D ;D
btw - u těch Creative ovl. mi to občas praskalo v reprech.. s těmahle to vymizelo 8-)
Jsou total bozi !!!!! Jsem z nich taky hotovej ...... Hlavne filmy....
Zajimalo by me jestli ty KPX drivery podporuji AC3
chci aby me AC3 pocitala zvukovka a ne procesor