Ja mam ale takovej dojem ze Monima z Extrapointu bere, takze az bude v prazskym Extrapointu, bude i v Monime -> bude dostupny pro kazdyho (taky si pak jeden vemu :-) )
Printable View
Ja mam ale takovej dojem ze Monima z Extrapointu bere, takze az bude v prazskym Extrapointu, bude i v Monime -> bude dostupny pro kazdyho (taky si pak jeden vemu :-) )
Tak pak dejte prosím někdo vědět,až bude k dostání v Monimě,ať si ho objednám po netu
Ja si myslim ze tady resime spatnou vec.... Ty prociky chodej ruzne bud prijdou "1.5v" nebo "1.6v" Takze to ze budou od ted chodit jen 1.5v to je podle me spatna domenka....
TOZN> Rychle jeden splasit dokud jdou sehnat!
jjCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
podla datasheetu AMD je to tak, 1,5v aj 1,6V sa robia modely 1600+, 1700+ a 1800+(C0,CPUID=681)
Je ťažko povedať ktoré budú viac na trhu, ale podla mňa oboje(podla toho ako sa im vydaria série) :?
nevite jestli je maji jeste v Alfacompu v Ostrave? ;D
V alfe.. i kdyby je tam meli tak bych je tam nevzal... nejsem blazen... :eek:
Ty 1,5V procesory jsou downgrade 2700+ a 2600+ proto jdou tak brutálně přetaktovat
1,6V procesory jsou standartně vyráběné 1700+
A to jsi sebral kde? Jestli myslis takovej ten AMD cpu analyzer na webu, tak to, ze to je downgraded z 2600+, 2700+ pise i u 1.6V Tbredu 1700+Citace:
Původně odeslal drake
Drake: Nevis jak to vypada aktualne v Damellu? Minulej tejden byly samy DUT3C JIUHB skladnik mi rovnou rek, ze sou to ty spatny ;D
hihihi vcera jsem rozjel svuj T-bred na 2160Mhz pri 1.7V takze to vidim,ze tak pri 1.8V to bude peknej hukot:-)
Já mám 1,6 V :?
A co CC a Monima?
Kde se ta serie da sehnat? V CC nemaji.... Prodava to jeste ten Drak co zacal tenhleten thread?
Citace:
Původně odeslal mutant2
Co mas proti Alfe, moji 2 kamosi z tama maji tuto serii a jednomu to jede na EPOX na 2313 Mhz a druhem na ECS na 2200Mhz, takze nevim wo co gou, cau
Bzl bz nekdo schopnej koupit par kousku v Brne v CzechPointu=KARMA?
maji je tam??Citace:
Nekdo tadz psal ye ho odtamtad ma!
jj mutant2 ale ten ho tam videl min tyden ve stredu....
Co mas proti Alfe, moji 2 kamosi z tama maji tuto serii a jednomu to jede na EPOX na 2313 Mhz a druhem na ECS na 2200Mhz, takze nevim wo co gou, cau[/quote]
Ja to myslel celkove jako ten obchod... jsou tam velice prijemni ha ha ha... reklamace jsou celkem na hovno.... reklamuje se celkem casto a vsechno... to jsou me zkusenosti... nakoupil jsem tam v prubehu roku pro par znamych za cca 350 000,-- Kc a dal to radeji komentovat ani nebudu...
Ja ho mam z extrapointu, kupoval jsem ho minuly tyden... dneska jsem psal do www.petracomp.cz a tam jsou snad taky...
Hlavne jestli maj ty 1.5v.... Ma nekdo pristup k ALFE? Koupili byste je tam?
Citace:
Původně odeslal mutant2
Snad? :) Mas jistotu? At tam nejedu zbytecne...
nemaš ho naprodej? ;DCitace:
Původně odeslal drake
ja sme tam jako doma :wink:Citace:
Ja to myslel celkove jako ten obchod... jsou tam velice prijemni ha ha ha... reklamace jsou celkem na ***.... reklamuje se celkem casto a vsechno... to jsou me zkusenosti... nakoupil jsem tam v prubehu roku pro par znamych za cca 350 000,-- Kc a dal to radeji komentovat ani nebudu...[/quote]Citace:
Původně odeslal mutant2
Jo tak to jo Mutante2, ohledne tech lidi mas naprostu pravdu, nekteri su prijemni jak osina v pr...., ale ten procak meli....
for Lullu
dlt3c už asi nebudou ani kámoš co je vozí přímo z německu už mi tu sérii nesehnal tak nevím možná se zas oběví ale mam jeden v záloze