Duron @ ECS L7S7A2:
nejede mi v tom DURON, uplne mrtovo... ani nepipne ;(
nevite nekdo co s tim?
Printable View
Duron @ ECS L7S7A2:
nejede mi v tom DURON, uplne mrtovo... ani nepipne ;(
nevite nekdo co s tim?
Jak se tak na to dívám ECS udělalo velice pěkný kousek :D
Jelikož chci poskládat další komp,abych měl doma jeden a ten druhej takovej mobilní :wink:
Myslím,že by tahle deska (ECS + SiS746) nebyla špatná volba :-)
Deska stojí 2000,- a dá se na ní pěkně taktovat.
Procík už mám XP 1700+ DLT3C a 256MB DDR333 MHz.
Můžete mi prosím trošku poradit,jakou revizi této desky,na co si dát pozor atd :wink:
Citace:
Původně odeslal Katoo
A co si to tu trochu procist ;D :wink:
Trošku jsem se na to díval,ale ještě nemám jasno (četl jsem to narychlo a třeba se něco podstatného změnilo ;D :wink: )
Pokud mate zajem o nejake fotky rev.2 tak jsou tady....
http://www.volny.cz/sini
....v galerii
P.S. predem se omlouvam za kvalitu
Dajte uz dajake poriadne vysledky na pamatovu priepustnost v sandre.
Chem kupit tu dosku, ale ta priepustnost je zatial horsia ako na mojej doske!!!
Mal uz vobec dakto na FSB 166MHz aspon 2400MB/s. ???
Sandru uz povazuju za irelevantni, merim v Aida. Tam mam 1924MB/s Read. Pro srovnani referencni Abit AT7-MAX2 VIA KT400 s PC2100 333DDR dava 1790MB/s.Citace:
Původně odeslal snake
Sandra mi casto s ruznejma nastavenima pameti hazi na chlup stejny vysledky, v Aide se vysledky odpovidajicim zpusobem meni. Kaslu na Sandru, at si v tom "testuje" kdo chce... neotestuje nic.
jj. ja s epoxem :wink: . ale popravde - kdybych se ted rozhodoval kterou desku koupit - asi by to vyhralo to ecs...za ty prachy...Citace:
Původně odeslal snake
2 Chocen: mohl bys kdyztak otestovat tu tvoji sestavu v Aida a postnout to sem ? Teda jestli se ti chce...Citace:
Původně odeslal Chocen
http://www.aida32.hu/aida-download.php?bit=32
tak jsem to změřil
Memory Read .........2480
Memory Write .........824
s nastavenim tak, jak je to v podpise....
Nemáte někdo link na upravené BIOSy - nebo nedoporučil by jste někdo konkrétní?
Je to normalne ked mam v AIDE:
Read 1610MB/s
Write 512MB/s
a v 3D Marku2001se s Creative Blaster 4 Titanium 4200 64MB 275/500 skore len 8000 ????? :evil:
So Sapphire Radeonom 9000 64MB 250/400 mam score 6800.
Myslim ze to bude doskou, asi musim kupit tu ECS L7S7A2 ;D
Tak sem si L7S7A2 taky koupil ;D
Sandra 2003 memory benchmark 2769/2537
Aida:memory read 2626
memory write 749
Testovano pri 197MHz CL2 turbo 1:1 s FSB
Extremne nestabilni :evil:
Uvazuju ze pudu reklamovat pamet.Dostal sem Seitec CL2,5 400MHz.
Kdyz dam pamet a FSB 1:1 na 195MHz nejhorsi casovani (CL3,SAVE),proc nastavim na jeho puvodni frekvenci (7,5x195),tak to v Goldmemory vyhodi chybu.Dokonce i pri fsb133 a pameti na 200Mhz cl2,5 normal.Co myslite je to na reklamaci? ??? :roll: Ta pamet je naka podezrela,sou na ni 7ns svaby??? :o
heh tak to bych jim pamet vomlatil vo hlavu, 7ns na 200Mhz je celkem brutus, Seitec asi dela hodne velkej vyber ale stejne s emu nedari.
7ns svaby davaji totiz i na svoje DDR333
reklamuj - nenech je se sebou mávat. ti obchodníci jsou čím dál tím víc oprsklejší. je totiž klidně možné, že ti naúčtovali 400 mhz a prodali 333....
Cau lidi, znamy chti postavit PC, tak uvazuju o tyhle desce. Nikde jsem se tu nedocet, ze by se hadala s nejakym HW, je to fakt? Nechtel bych, aby s ni byly naky potize. Nikdo krome me ji asi taktovat nebude.
zdá se že ne. já jsem měl předtím K7S5A a ta s ničím problémy neměla, a má ji spousta lidí...myslím, že ani s tou L7S7A2 problémy nebudou
tak napiš kolik ti to dává, když to máš stabilně...btw - ta hodnota mamory write se mi zdá dost nízká...já mám 824 s tím, co je v podpise...takže na fsb 167....Citace:
Původně odeslal Kaspi
ja mel taky k7s5a a dal jsem ji dohromady s s3 savage4 od manli a nerozdychal jsem to. :-( zkousel jsem vsechny mozne ovladace i biosy a agp drivery a ani jsem si neskrt, pod W98. s XP zase nejely stare hry. ted mam l7s7a2 a radsi jsem k ni zase dal ati. :wink:
hroch
ono to ale taky mohlo byt tou grafikou....dnes je bohuzel tolik vyrobcu HW, ze mit jitotu kompatibility na 100% nemuzes mit s nicim...
tady si ale myslim , ze na vine byla fakt spis ta grafika, a zrejmne byla nekompatibilni na vice deskach...
Pri fsb a pamet na 166 1:1 comp vubec nejede :oCitace:
Původně odeslal Chocen
Takze az jestli vyreklamuju tu pamet.Jinak s Epoxem se to neda srovnat ;D Kamos ma taky 8K9AI a je to skvela deska 8-)
Njn ten zapis je nakej slabsi.Ma to nekde zatazenou rucni brzdu ;D
Ale za ty prachy,nekup to!! :-)
nj, jenze ten Epox stoji 3K, a ze by byl nejak mnohem uplne ve vsem lepsi se zas tak rict neda....treba ma dost chudou vybavu....
jak je to vlastne na te ecs s firewirwm, raidem , sata a tak podobne ?
Citace:
Původně odeslal SiNi
skus zvýšit nasobeni na 12.5 mam stejnej problem mam fsb tak 142*11,5
Dik, ale uz mam T-breda tak ze je to uz minulost 8-)Citace:
Původně odeslal SpaceXP
firewire - podle oficialnich stranek ECS ma mit, k nam se vsak takova deska nedovazi.Citace:
Původně odeslal Chocen
raid a satu - tu ani nedostala do vinku...