no co chlapci poradi mi niekto s mojim problemom co som pisal vyssie hm
Printable View
no co chlapci poradi mi niekto s mojim problemom co som pisal vyssie hm
Ten 360W Chieftec bude na tohle uz malo.Citace:
Původně odeslal svicak
no...já vím, že je něco špatně....ale co???Citace:
Původně odeslal balin
Odpoj vsetky mechaniky a nexaj zapojeny len jeden disk potom skus ako sa to chova.Citace:
Původně odeslal svicak
skusal som to odpojil som vsetky mechaniky vetraky aj jeden disk ale stale to iste asi to bude v zdroji co lebo zevraj ta karta potrebuje 30A a ja s mojho zdroja ju asi neuzivim co
a tu integrovanou grafiku maš vypnutou nabo jak třeba je to tim ta deska je mjožna hlavně pro Nvidie
Podarilo se mi urvat jeden ks 1800gto2 ale mam sni par problemu: Kdyz pretaktuju rekneme na 550 Mhz v riva tuneru,test ok, a pustim palikaci, tak aplikace zatuhne a oc se resetne na default.
Kdyz dam 575 Mhz tak pri testu v riva tuneru to vyhodi pruhy svisle pres celou obrazovku na bilem pozadi a frekvenci to neprehodi resp ten test evidentne neprosel.
Dalsi vec : mam na ni Vf900 ktere imho sedi dobre a je odzkouseny ze funguje, fouka na to z boku jeste 12 vetrak na 1000ot a riva tuner pri defaultni frekvenci hlasi 42/47 stupnu na jadre idle/zatez a 53 stupnu na regulaci napeti, pcb zeshora je teple, chladic mirne zahraty, zajima me, jestli je teplota ok.
V kostce: deska DFI4LPUltra, opt144@fx55, zdroj fortron GP 400W , Ati catalyst 6.6 .
Co bych rad: jak z toho dostat aspon 600/600 a eventuelne jak zvysit napeti, co ctu okolo tak flashovani u tedle karty je napytel celkem.
ono to flashování na pytel není...jen se ta karta chová divně...ne se všema ovladačema si potyká. A výkon je zvláštní. Dal jsem jí ještě do konce víkendu na testy a využiju 14 dní na vrácení peněz, protože tohle je nějakej omyl. Zvyšování frekvencí totiž s tou kartou téměř nic nedělá...krom toho, že začne blbnout, hřeje jako prase a artefaktí a tuhne.Citace:
Původně odeslal Asmo
Teraz ma napadlo .... skusali ste tam nahrat bios z Iceq3 turbo ?Citace:
Původně odeslal Asmo
S nim som dostal tuto karticku na 715/745 na 1.4/2.15 uplne v pohode.
Upravoval ho PIRS a na jeho stranke je aj navod ... http://www.oclab.cz/index.php?option...1&limitstart=2
\upraveny bios mozete stiahnut tu ... http://www.oclab.cz/data/r520mod.rom
;)
Kebyze som vedel skor ze na tej karte boli 1.2 samsungy skor teda nie v den predaja karty a zhodenia vodneho z nej ((spat sa mi to naozaj nechcelo davat)) tak by som skusil aj viac ako tych 745 :())
no, až na to, že tohle je karta s 512MB paměti....těžko to tudíž projde.Citace:
Původně odeslal Sharker
no ja som sa bez zvysenia napatia na jadro nedostal nikde tak ze chod tam par desatiniek na viac a uvidis.
Trochu jsem na tom zapracoval: pridal voltaze na 1,5V/2,15V a frekvence jsou 600/650. 8724 bodu v marku05 . Teplota povyrostla, zel nepovedlo se mi odecist pri nejvetsi zatezi ale vysplhala se na 55 pri zatezi na jadre, regulator 62, zadne artefakty v obraze jsem nevidel, takze mohu prohlasit, ze ted uz jsem spokojenejsi :)
Covece 1,5V?jadro musi dat aspon 700 ne?To mi nerikej.;) tipuju ze 700/700 musis dat :cool:Citace:
Původně odeslal Asmo
Nejsou to maximalni frekvence, ale nemam chut v tomdle horku s tim stelovat, vic vykonu zatim neupotrebim, hold nejsem co driv abych z toho stoural co to da, ale mam radsi kdyz to funguje :)
kolik lidi ma 1.2 paměti?
Tak jsem se stim pohral jeste. Pametem se nahoru uz moc nechtelo, pridal jsem na 2.2, videls jsem ze nekdo dava i vic(2.35), ale nejsem si zde uz moc jisty kolik je nejake rozumne maximum >> kdo vi at rekne.
core 702Mhz 1,5V teplota v zatezi 66 max VF 900 na max
pameti 702Mhz 2,2V
regulator 67 stupnu max
3D mark 05 9582 bodu catalyst 6,5.
Na akej zostave ?Citace:
Původně odeslal Asmo
Do toho jadra davas zbytocne vela voltikov ..teda aspon mne stacilo 1.40 na cca 710-715mhz ;)
kupil som sapphire 1800gto, skusil som prepalit bios z 1800xt, windows ju stale detekoval ako gto ale atitraytools pise 16pp a v 3dmarku05 mam na zakladnych taktoch o 300 viacej bodov, neviete cim to je?
Některý GTOčka se po naflashování XT BIOSU přetaktovaly cca na 520MHz. Nemohl by to být tvůj případ?
nieje, este ma napadlo casovanie pameti , pozrem toCitace:
Původně odeslal no-X
a mohol by mi niekto napisat skore v 3dmark05 pri 500/500 a po OC (neflashnutu)? ja mam 6250 pri 500MHz co sa mi zda malo. dik
spusti si test pre multitexxturing ahned si vies overit ci mas alebo nemas 16p; vypada to ze nie. tych 16 ti pise asi preto ze sa prepisalo ID zariadenia. lebo priemerne je narast tak 1000 bodikov.
spustil som a vyzera to zaujmavoCitace:
Původně odeslal MATRIX
gto; xt
Fillrate - multitex. = 5972; 7950
Pixel shader = 145; 188
(pri 500/495)
ps. to casovanie pameti je rovnake
ako vidis na vysledkoch tak sa to zaplo
no hej, ale preco mam potom pri 650/650 (700 nedam) v 3dmatk05 iba 7230 bodov?Citace:
Původně odeslal MATRIX
no kto by bol taky laskavy a dal mi link na bios na ati sapphire x1800gto kde sa da cez ati tool vsetko nastavit