Já sluneční clonu nasazuju jen během focení, a to ještě jen v případě, že je to potřeba - jinak ji mám v brašně, nebo v přepravní poloze na objektivu...Citace:
Původně odeslal Pocket
Printable View
Já sluneční clonu nasazuju jen během focení, a to ještě jen v případě, že je to potřeba - jinak ji mám v brašně, nebo v přepravní poloze na objektivu...Citace:
Původně odeslal Pocket
Započul som nejaký šum v pozadí, že tu so mnou niekto má problém, resp. sa niekomu nepáčia moje príspevky. Keď je tomu tak, tak Vás prosím, aby ste sa k tomu aj vyjadrili, lebo zatial na mňa kydá viacero ľudí, ale nikto mi to z oči do očí nepovedal (maximálne niekto rýpal do mojich postov, kde som písal svoj subjektívny názor), nikto ma nekontaktoval cez ICQ, alebo SZ, akurát som, dostal od jedného človeka K- a to je všetko. Keď má niekto somnou nejaký problém, môže sa vyjadriť, myslím si, že tých kanálov je dosť. :)
Reknu ti to narovinu a verejne, ja osobne nejake problemy nemam. Obcas mi tedy vadi ty tvoje kratsi posty, ale ne v pripade ze se s nekym stotoznujes, pokud uz to tam neni 10 krat napsane. Ale vadi mi takove to libi ci nezda se mi to, bez nejakeho podrobnejsiho popisu, to nerikam ale ze delas nejak casto ci tak neco. Proste v poho, ja jsem naopak rad, kdyz se vyjadris, nez kdyz radsi mlcis! Ono neco nekdo napise jedou a kdyz se s tim stotoznuje dalsi, tak si muze clovek udelat nazor takovej, ze to neni nejak subjektivni pocit apod.. takze asi takhle.
EDIT: o dokonalosti vubec rec byt nemela, proste jsi z meho pohledu normalni aktivni user, receno v jedne vete.
Už som si myslel, že som dokonalý. :lol: Vďaka za koment. :)
Nejak ste sa tu nerozpísali, aj to celé zapadlo niekam na druhú stranu a chceli ste nekjaké fotky komponované zo statívu, tak to máte mať. :) Tak tu je jedna z koncertu fotená mesiac dozadu (aj keď sa ju podarilo vyfotiť časom kde statív nie je nutný).
Na obrázku je jeden z gitaristov kapely AB/CD (AC/DC cover band).
http://e1.sk/photos/DSC_0946_ab-cd_S...feszt_2006.jpg
libi se mi to , pekne svetlo , jen bych jeste poupravil barvu ramecku , bila se tam nehodi .
Mustang z reklamného spotu Orange
http://e1.sk/photos/DSC_3997_Orange_Mustang.jpg
add koncert: perfektni zachyceni atmosfery, opravdu me to oslovilo
add detail: kdyz bych neznal mustangy a potom si nevsiml toho drobounkeho textu, tak bych to nepoznal. Chtelo by to bud zabrat napis mustang nebo aspon logo, nebo vetsi detail, aby nebylo poznat, ze je to auto ;)
Dik. To bol zámer, aby sa nedalo spoznať že o aké vozdilo ide. BTW, na tom Mustangu žiaden nápis nebol, jedine EČ MY-903TM. ;)
Hudebník super :) líbí se mi světlo!
Mustang - nevadí mi vůbec, že to není poznat ... hlavně se mi na té fotce líbí ten šum, perfektně k tomu sedne.
Jo a bílé rámečky - sám bych tam jiný nedal :).
BW prevod nic moc a kompozicia popravde 0 + TK slaba ... objekt zaujimavy
No ono to bolo fotené v noci a podarilo sa mi trocha aj podexponovať, takže TK preto taká aká je...
Ďalšia nočná fotka. Možno by k tomu patril čierný rám, ale tentoraz som sa zase rozhodol pre biely (aj keď tu na 4e na tom svetlom pozadi asi nebude nič moc)...
Jo, tak tohleto mě oslovuje... ;)
Paparazzi: Nic moc-nezaujalo
Nocni Bratislava,Hudebnik a Mustang - 3 x Super..!!!
prvni nocni Blava mi se mi libi, hlavne ta lampa a efekt hvezdy. druha uz nejak neoslovila
Skodik dnes nahodil nejaké koncertovky, tak som si povedal že aj ja sem hodím jednu včerajšiu. :)
http://e1.sk/photos/DSC_6565-ala-szo...ista-small.jpg
heh, dik za reklamu :)
Celkem fajn, ale barevne nevim, zda se mi to moc studene, bud korigovat blesk, nebo bych dal teplejsi WB. K kompo ty rice jsou dobre, ale ten flastyrg kolem je docela chaos, mozna asi bych to fotil na sirku jen horni cast tela ci oblicej s rukami, pokud by to bylo mozne. Pozadi je fajn, ale az moc teple na ty studene tony kalhot.
Tá svetlomodrá nie je blesk ale farba reflektorov ktoré v tom momente práve takto svietili od predu.
Inak mám ešte desiatky fotiek kde mám zpredu silné žlté svetlá, ale pleť kvôli tomu dostáva skoro zelenú farbu a tie sa mi nepáčia, tak preto som vybral túto fotku. Možno večer ešte nejaké fotky nahodím. :)
Zistil som, že držať ťažký foťák s tele tesne nad zemou a ostriť skoro na minimálnu zaostrovaciu vzdialenosť nie je žiadna sranda...
http://e1.sk/photos/DSC_0829-IM-WATCHING-YOU-small.jpg
PARADA! Lubi. Moc.
Vtipné ... Jakým objektivem je to focené?
Fotené s D70 + AF Nikkor 80-200/F2.8 D ED (posledný AF dvojprstenec).