no prave mne nesedi ta jemnost a sexycharakter vuci DJ a hudbe, nevim co z toho to ma znazornit, ale oboje dohromady mi tu nesed a bije se to.
Printable View
no prave mne nesedi ta jemnost a sexycharakter vuci DJ a hudbe, nevim co z toho to ma znazornit, ale oboje dohromady mi tu nesed a bije se to.
Hmm to je celkem zvlastni nazor. Nevidim duvod proc by DJka nemohla byt sexy ???? Jen tak mimochodem, Lucie opravdu hraje jako DJka v jednom brnenskem klubu a az bude mit svuj set tak tohle chce mit na obalu :).Citace:
Původně odeslal Pocket
Jak to budeš řešit s formátem? (sry, jestli jsem moc zvědavej :) )
Citace:
Původně odeslal Carlos
hmm, dobre, chapu, jen jsem rekl prvni dojem a pocity, pokud jeji hudba odpovida neznosti, romantiky a eroticnosti, tak pak ok, jinak ne.
Obal CD musi sedet se stylem hudby..
Tak s tim si zatim hlavu lamat nemusim, ja pouze fotim ;-)
A pokud to nekomu nepadne do vkusu, s tim uz nic neudelam :o)
ale vis co jsem tim chtel rict, kdyz uvidim obal s peknou holkou , reknu si, ze to bude nejaka romantika jak stehno ,kdyz uvidim holy hlavy, CB lebky apod, asi to bude o necem jinem.. jen proste, aby to stimovalo ;-), jinak foto vic jak super, to jsem uz rikalCitace:
Původně odeslal Carlos
V pohode, fotim si pro radost a ze mne to bavi a neco novyho se priucim.
Neco z archivu prohnanyho PS: CIAF 2005
http://carlosnovotny.com/_pub/DSC_5595_web_fin.jpg
Nikon D70 + Nikkor AF 70-300 1:4-5,6 G + CF SanDisk Ultra II
a jen tak pro legraci parametry: ISO: 200, Clona: 25.00, Expozice: 1/80 s, Ohnisková vzdálenost (EQ35mm): 450.00 mm, z ruky
slusny, pekne,.. na me osobne je tam trochu natesno... ale pekny moment
hodne dobre ale musim dat tentokrat carlosovi zapravdu. je to tesne
krom te tesne expozice se mi taky libi, ale tady bych sel tak trochu proti sobe a rikam si jestli by to nebylo lepsi v barve, zkus to sem kdyztak hodit v barve ;)
No tesny to je, ale je to kompozicne hodne dobry a ten tesnej orez tomu dava takovy napeti...
Spis by mne zajimalo, jestli si nekdo vsiml jakym casem a pri jakym zoomu je to foceny, aby byli rozmazany vrtule :)
A v barve to bylo o nicem, bylo pod mrakem, takze ten prevod tomu spis pomohl a navic je to na 85% masina, kera uz ted nelita, takze uz je to v podstate asi historicka fotka :)
Dik za túto fotku, napadlo ma, že aj ja mám jednu podobnú, za chvílku ju aj hodím na net.
Ohnisko 450mm a čas 1/80s je fakt sila. Mal si nejaký stabilizátor?
Urcite nahod, taky rad mrknu!Citace:
Původně odeslal e1
No stabilizator, jestli se za nej nepocitaj vlastni ruce tak ne :)
Proste jen tak z ruky :) A za to ze nema uplne ostrej ocas muze pohybova neostrost, on se i trosku pohyboval :)
Tak jeden cvak ze dneska, aspon to navodi tu spravnou jarni atmosferu :)
Je to dost rizly, skoro 50% pryc, no proste nemam nic na macro :(
http://carlosnovotny.com/_pub/DSC_6902_crop_web_fin.jpg
Nikon D70 + Nikkor 50mm 1:1,8 D + CF SanDisk Ultra II + RAW
Padla mi brada dolu. :) Nááááádhera.
EDIT: Tak jsem prave dostal prvni alergickou rymu.
Moc líbí, jediný, co mi drásá nervy, je ta mezera před vykřičníkem v popisku obrázku ;).
To si musel naozaj brutálne orezať. Pamätám sa, že koľko som musel orezávať na fotke ktorá bola fotená so seťákom na 70mm ohnisku pričom s ním som bol k fotenému objektu o 7 cm bližšie než je to u 50-ky možné. Napriek tomu je fotka pekná. :) Akú si mal clonu?
Clona 5, cas 1/400, ISO 200, cvakl sem asi 3 fotky, kdyz sem mel vcelicku v tehle poloze a vyslo to :)
Doufam ze ta alergii neni z tehle fotky :D
Add popis mno a vadi ta meze tak moc ? Ja to klidne zmenim, ale nechaval sem mezeru za teckama a pred vykricnikem jan tak, asi ze symetricnosti.
Foto super - dobře ti vyšla DOF, jen nahoře bych nechal o malinko víc místa .. na mne je to tam natěsno.
no tak opapouskuju co uz bylo napsano. foto super ale je fakt ze nahore je to malinko natesno
To bylo jen rýpnutí, fakt to nemusíš měnit :).Citace:
Původně odeslal Carlos
Ta fotka s letici vcelou je nprosto bomba :-) a mezera pred vykricnikem je detil ;-)
Pěkná fotka.
frelichl: asi stejná úchylka jako moje ;)
Carlos, Ty snad umíš pěkně vyfotit jakýkoliv žánr...je to prostě jedna krásná fotka za druhou, a mně nezbývá než závidět :-/ Je pravda, že bych si také dokázal představit maličko víc místa nahoře, ale to je tak všechno...
Tomu never, to je kec-ja se furt ucim a sem tam mi neco vyjde :)Citace:
Původně odeslal Dismembered
Add misto nahore, kdyz sem to rezal tak mam nastavenej pevnej pomer stran jako ma cip a snazil sem sem aby zleva i zezhora bylo stejne volneho mista. A tohle koukam je asi moje uchylka, komponovat nebo rezat tesne, takze si na to asi hold budete muset zvyknout :) Jo a stejne na papire to stejne vypada jinak, tam je mista habadej :)
Jinak diky za komenty a sem rad ze se libi!