Ja jsem koupil GTO Fireblade
Takty 570/1250
Nevim jak jedou normalni GTO,ale ja jsem spoko...
Ale jeste musim dodat ze je tam Zalman VF700 CU
A ted je fakt ,ze nejvetsi rachot v pc delaji disky
Zalman super
Zizi
Printable View
Ja jsem koupil GTO Fireblade
Takty 570/1250
Nevim jak jedou normalni GTO,ale ja jsem spoko...
Ale jeste musim dodat ze je tam Zalman VF700 CU
A ted je fakt ,ze nejvetsi rachot v pc delaji disky
Zalman super
Zizi
takze toto je overclock hodny slova Fireblade, aspon nieco navyse 8-)Citace:
Původně odeslal Zizi
2 ZiZi-Ty pameti si mel takhle vysoko pretaktovany i s default chladicem??Nebo se ti to podarilo takhle zvednou az se Zalmanem...Me jde totiz tedka jadro na nakejch 580,ale pameti "jen" 547(bez artefaktu),a tak jestli muzu pocitat se Silencerem naky navyseni MHz na pametech?? ???
AhojCitace:
Původně odeslal Styxer
Na original chladici sly jen na necelych 1200
Jadro zhruba stejne.
Teploty na jadru mam v klidu ted kolem 35 a pri zatezi do 60
S original chladicem bylo max nekde kolem 68
Zizi
diik....snad se mi to taky jeste zvedneCitace:
Původně odeslal Zizi
ja mam ted pri hrach max. 67....ja uz sem mel mit silencera minuly tyden,akorat je nebyly dostupny,takze by mel bejt zejtra na 100%,tak sem pak napisu jak sem dopad... :wink:
taka otazka preco sa mi GTO s R480 hlasi ako X850series?
Asi proto, že R480 se používá pro X850 a s vyplejma pipkama pro GTO(GTO2)... Moje GTO2 se taky hlásila jako X850 series, ale s Catalystama 5.11 se hlásí jako "holé" X800 GTO.
takze ked ju flashnem tak ju akurat zabijem nakolko nema pridavne napajanie co?
Asi jo, protože bez přídavnýho napájení to ta karta nedá :?
TROCHU TOMU NECHAPEM ALEBO NECHCEM POCHOPIT??!
Ked mi ATT hlasi jadro R480 a Display adapter Radeon X850, preco sa neda prerobit na 16pip
Protože plnohodnotná X850 s R480 a 16 pipelines má vždy přídavné napájení. X800GTO přestože má stejný čip ho nemá. Kartu tak pak neutáhne ani slot ve kterém je.Citace:
Původně odeslal DRACUL
hm dumam nad tym ze objednam to pridavner napajanie a aj napriek strate zaruky to tam nazvaram a flashnem
Ja zkousel ruzny biosy od Sapphire,HIS,Asus a nic jsem si nepomohl...akorat se hlasila jako 850XT(PE) nic vic nic min...furt 12p..to je jasny.NODe..ja bych tam nic nepajel,k cemu si pomuzes?Citace:
Původně odeslal NOD
stabilnejsie takty
Hm :-( to je o nicem.Spis je to nahoda,na jakej kousek kapnes.Ja videl recenzi,kde FB jel na 595/1250 a ja mam sotva 550.Kasli na to :-)
no pozri s R423 co mam teraz mam takty 610/1080 a s r480 s obyc chladicom mam 600/1150
Premyslim o vmodu.Chtel bych cca 620-650 na gpu.To je asi nerealny :-)..Kdyby alespon stala 2000kc tak to udelam hned.Ale 6000 je dost :-)
no ja to mam bez v modu len poriadne chladene s AC silencerom takzo po V mode mi pripada celkom realne tych 640-650.
Ja som teraz kupil X800 GTO od Sapphiru a ma pridavne napajanie. Znamena to,ze mam sancu otvorit dalsie pipky ?Citace:
Původně odeslal Tantalos
okrem pridavneho tam chybaju aj rezistory ci co to je takze pripajkovanie pridavneho nestaci !!!!! na nete to uz dakto skusal a odpalil grafu ..Citace:
Původně odeslal NOD
Uz si nepametam kde sa o to pokusali... :roll:
porovnaj si PCB :roll:
!!!!!
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...-x800gt_3.html
http://www.tweak.pl/ilustracje/radeo...adeon512_2.jpg
PLS HELP :roll:
potrebujem bios sapphire X800gto2 - ten povodny 12pipkovi, stratil som zalohu stareho a kartu idem reklamovat :-(
ak niekto moze tak na luky@iart.sk pls
dik
thaks to Vykuk :-) , uz to mam 8-)
Zdravím všechny,
chci teď kupovat novou GK, ale nevím jestli jít do x800GTO nebo počkat až budou v obchodech x1600xt.... prosím o radu, díky moc. Cena je tak nějak na stejno, tak vůbec nevím.
Zkus to GTO-čko,Citace:
Původně odeslal Pippin
je to dobrá karta, s tím čekáním, to bys mohl čekat do nekonečna...
N. 8-)
Díky za odpověď, já bych jí bral, ale kámoš mi tvrdí ať si jí nekupuju, že pokud nemá pixel shader 3.0, tak že to nemá cenu... ale já nevim no :( Gamesy už moc nepařím, ale občas to zapnu, nepotřebuju žádný high tech, ale když už vrazim 6000,- do grafiky, tak bych rád aby čas vydržela... prý se bez pixel shaderu 3.0 nespustí ani nový 3d mark 2006?Citace:
Původně odeslal Normik