za 2 mesice bude situace zase uplne jinaCitace:
Původně odeslal Q
v IT se veci rychle meni
Printable View
za 2 mesice bude situace zase uplne jinaCitace:
Původně odeslal Q
v IT se veci rychle meni
Tak si udělám reklamu.... recenze - http://www.svethardware.cz/art_doc-7...2003DE6F7.html.
Šel docela dobře taktovat... o 1 GHz.
Pekný test Eagle...no a ten CPU mňam :wink:
Paráda...skvělý test !!!
objednano, uvidime :-) jeste nejakou peknou desku na to :? nforce3 se mi moc nechce a k8t800pro asi pres 300 neda co?
takze nieje co riesit objednal som si tiez jeden kusok ..tym padom je cpu z mojho podpisu napredaj ak by mal on niekto zaujem tak piste SZ cena 3500 czk box 3 roky zaruka 8-)
odkdy plati 'AMD procesory' == 'Bazar' ?Citace:
Původně odeslal Sharker
Super test. Diky za nej. Tomu rikam kauf :wink:
A vi nekdo kdy presne dojdou? budou skladem? Rekl to nekdo nekomu ? Diky
hezký test, ještě že už mám jeden doma a nemusím se modlit, aby zbylo i na mě :lol:
no ja mam 2 objednany, budu testit ... jenom doufam ze nezdrazi uz tuto varku ... :? Ale jestli ne tak snad jeden z tech 2 na 2.8> pujde ...
jestli máš objednáno, tak už ti to snad nezdraží, já taky objednal za 3900 a hned druhý den zdražili na 4500,- přesto se cena neměnila.Citace:
Původně odeslal danikd
Tak budem mat do konca tyzdna tiez jeden kusok aj s kamosom ... tak vediet ako to dopadne.
A toho mate z prvni varky a nebo Vam je ve Foxu slibili na tento tyden? na kdy? DikyCitace:
Původně odeslal janko_hrasko
Nemáte někdo skutešenost s Opetorem 144 na ASUS A8N-E a BIOSEM 1008?, na podobné desce SLI jim to na S.Hardware jelo, takže myslíte, že to na této taky pojede?
melo by to jet na 100% v kazde 939 desceCitace:
Původně odeslal roby
kdyz ne, musis pockat na bios od vyrobce desky
No to je trochu moc odvyzny tvrzeni, na nejakych deskach to nemusi jet vubec... a nebo ne s uplnou podporou. Zalezi na vyrobci, jak se pochlapi s podporou cpu v biosuCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
spatne jsem to napsalCitace:
Původně odeslal Rabban
na 100% by to melo jet, pokud vyrobce udela bios s podporou Opteronu
Pokud vememe v potaz napr podporu Abitu a jejich s939 desek tak se novyho BIOSu s podporou Opteronu dockame tak za rok :?Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Abit už má podporu Opteronu implementovanou - tedy 100% na deskách s nForce4Citace:
Původně odeslal NazQul
A co DFI LP NF4 Ultra-D ??? mam modovany bios ... este som nemenil je tam ten cos mi tam narval ... ;D
u DFI by nemel byt problem ... mam take Ultru a pry v poho ...Citace:
Původně odeslal Sharker
Tak jsem se stal jednim z 2 vlastniku Opteronu, ktery prosel pres sklady Alzasoftu, cekam na desku a pak napisi vysledky.. A byl za super cenu :)Citace:
Původně odeslal danikd
Fakt?Jakou mas serii?Ja mam CABGE a na SH mel pan Orel CABNE tak snad budu mit jeste lepsi(ja mam 32.tyden a Orel mel 28.tyden).... ;DCitace:
Původně odeslal neGryk
Kolik mas teplotu v TCaseMax ?Citace:
Původně odeslal CreDY