Tak po tydenim bezproblemovem chodu po prehozeni pameti do jinych slotu se opakuje uplne to same ??? :evil: Uz si vazme nevim rady cim by to mohlo byt :-( :-(
Printable View
Tak po tydenim bezproblemovem chodu po prehozeni pameti do jinych slotu se opakuje uplne to same ??? :evil: Uz si vazme nevim rady cim by to mohlo byt :-( :-(
na 90% to moze sposobovat zdroj. skus nejaky iny ci to bude robit ..
Beta BIOS:
Date Code 2005/12/19
File NF3UDC19.zip
Size 271,616 bytes
Description:
1.Support AMD Opteron 939 Processor and cool 'n' quiet function..
NF3UDC19.zip : http://www.lejabeach.com/DFI/dfinf3s939/dfnf3bios.html
Ahoj no vsetko ok az na male chybicky krasy ...
Stalo sa uz niekomu ze, ked mal procik + grafu pretaktovanu a strcil do dosky prenosny usb kluc, tak mu neslo restartovat pc alebo ho vypnut ?? { inac v biose mam enable start cez klavesnicu }
a este jedna vec ma serie : robi mi to iba pri spustenej hre diablo II lod, ked zo svojou postavou stojim { t.j. nehybem sa } alebo som prave v meste, tak mi nieco strasne cvrlika ci na doske alebo na grafe, tak to neviem, ale skor na doske { myslim ze cievky ? } a ked sa pohnem s postavou hoci kde, tak to cvrlikanie prestane ...... divne ...
inac gamesim aj ine hry a tam je vsetko ok
Vzhledem k tomu, ze mi moje minula deska odkralcela, koupil sem tuto.. Zatim jsem dost zklamany.. :(
1) ztratil se mi disk.. Po instalaci oken atd, tam byl.. Pak jednou restart a nejdenou je fuc. Ve spravci je videt jako dynamicky, offline a aktivovat nejde.. V prohlizeci systemovych zprav (nebo jak to je) to pise chybu související s chybnými kopiemi konfigurace.. Nevim co s tim :(
2) po normalnim resetu, mi do win nenajede, musim jeste jednou..
Dufam ze hovoris a novom windowse co si prave nainstaloval .. Skus preinstalovat drivery na doskuCitace:
Původně odeslal Jirka_koffee
jj, novy win. To jsem zkousel a nic.. :( Dnes vecer este udelam dalsi instalaci Windows a uvidiim jak to pujde... Dal jsem tam novejsi BIOS, pro pripadne dotazy, ten Beta z 19.12Citace:
Původně odeslal Champion
Ako tak sledujem, tak tu má dosť ľudí problémy s touto doskou. Ja ju mám cca 2 týždne a zatial som nadmieru spokojný, najprv som v nej mal A64 3200+ Winchester a ten som vymenil za Venice, jediný rozdiel som zaznamenal v lepšej taktovateľnosti :D. Skúsenosti: systém (WinXP) prežil prechod z nForce2 na nForce3, šlape bez problémov, pamäte mám osadené 4x512MB obojstranné :cool: a fungujú bez problémov a k tomu sú to 2x Goodram BGA CL3, 1xApacer CL2,5 a 1xGoodram TSOP CL2,5 a nieje najmenší problém. Systém je aj pri pretaktovaní stabilný, nerobia problémy ani reštarty, jedine keď mám USB kľúč, vypnem PC a vytiahnem klúč tak pri štarte vypíše že sa zmenili bootovacie zariadenia ale to je OK. Bios mám posledný dostupný. Ostatné veci mám ako v podpise >:} Holt treba vedieť skladať PC ;)