no spis bych odkazal na videa, pac kolik z lidi ma asi 7800 :-)Citace:
Původně odeslal no-X
http://cdr.cz/a/14678
Printable View
no spis bych odkazal na videa, pac kolik z lidi ma asi 7800 :-)Citace:
Původně odeslal no-X
http://cdr.cz/a/14678
na videa jsem tu už odkazoval ;-) čekalo se právě na dema
btw.: tak to prej na 7800GTX jede v průměru 25-30FPS...
heh tak to se ti omlouvam, tenhle thread nectu pravidelneCitace:
Původně odeslal no-X
a nebezia tie dema na gf6? ja skusim az cez vikend :-(
Prý jedou i na GeForce 6. Luna je míň náročná (na 7800GTX těch 25-30 FPS průměrně, na 6800GT prý kolem 20FPS). Mike by měl být o dost náročnější, ale čísla jsem nikde nenašel...
No clovece, ja jsem tu Nalu videl poprve a malem me opustila pritelkyne ... :-)))) A jestli jedou i ty nove (Luna), tak jdu na to mrknout ... :-)Citace:
Původně odeslal no-X
Ale nejlepsi je Alyx ... :-)
tak som to dnes odskusal na gf 6800gt 350/100 @ 426/1150, ovladace 80.40 na default quality
luna na 1024x768 slape na uvod okolo 35 fps, neskor klesa na 20-25 a ked je to velmi narocne tak spadne ale len miestami aj na 14 fps
mike na 1024x768 je nieco ine, ten lieta okolo 20 fps, pri niektorych scenach vyleti na 40-50 fps (pri obrazkoch na 70:-) ale miestami padne na 10 fps
mike na 1280x1024 bezne ide 11-15 fps
na 1024x768 sa to da normalne pozriet ale samozrejme by to mohlo byt aj lepsie
plechova krabicka
http://www.cooltechzone.com/index.ph...k=view&id=1557
omg dyt to vypada jak bonbonieraCitace:
Původně odeslal ace
Male preview 7800GTX pod linuxom.
A plyne z něj jenom to, že provozovat takové karty v Linuxu je nesmysl, alespoň doku výrobci budou kašlat na ovladače pro jiný systémy než Win. A v tom testu je nějak proházený AA a AF v grafech a stejně je to spíš test procesoru než grafické karty :-)Citace:
Původně odeslal M@to
Jeden test Earth 2160. Celkem zajimave vysledky. Je videt, ze 7800 je opet omezena CPU. Zajimavy vysledek potom take u 6800 vs X850. Hra podporuje SM3.0.
Review
7800gtx za 495 Dollarov
Pripocti si DPH + marze, pripadne CLO nebo dovoz ....Citace:
Původně odeslal MATRIX
marza tam je, dovoz je mozno zadara a DPH ti mozu vratit. Ale i keby to nahodou nebola pravda stale je to relativne dobra cena hlavne ak to porovnas so 650 dollarmi.
Cus lidi,
takze by som sa rad pochvalil, ze som hrdym majitelom MSI GeForce 7800GTX, ale mam nejake vyhrady:
Instalacia prebehla uplne ok, to znamena aj instalacia do PCI-E a aj ovladace. Chladic je docela slusny, chladi dobre, ale hlucnost uz neni uplne ok, oproti mojej starej VGA - HIS Excalibur iceq II x800pro vivo@x800XT PE je to dost pocut. Ale vsetok hluk teraz prekrici ta mala svina na chipsete, toci sa 7500rpm a ani speedfan mi ho nechce spomalit
:evil: . Co sa tyka teplot je to dobre, vga ma teploty cca 50-60st. Ale je problem. Nad VGA, asi tak 4-6cm je procesor s chladicom zalman 7000b Cu, ta vga vyzaruje straaaasne vela tepla a trochu mi hreje chladic na procaku, najprv som si myslel, ze ked som menil MB, tak som zle nasadil chladic na procesor, tak som to rozobral a namontoval znovu. Teploty stale take iste, t.z. ze ked nabehne system, a vsetko je este chladne ma procesor cca 35st, ale po dlhsom hrani, ked uz dostane zabrat aj vga, ktora sa neskutocne zohreje (na dotyk je uplne horuca) tak vsetko teplo ide k procesoru a zohrieva mi to zalmana, po dvoch troch hodina mam na procesore cca 52-54st. To sa mi zda dost, ked na staje zostave s ATI som max max 46st :? A to som mal na starej mb procesor pretoceny na 2,5GHz a teraz ho mozem nechat aj na defaulte a pece sa. Na zadnej casti skrini mam dva 8cm fany, ktore su napojene na 5V, ale asi nestihaju vsetko to teplo odsat von. Musim nieco vymysliet, aby sa to chladilo lepsie :roll:
Co sa tyka vykonu, tak je to super. Neni to zasa tak velmi citit, oproti x800 xt pe, ale 3D05 som mal cca 6000 a teraz cca 8000, v gameskach som to este nemal moznost otestovat, lebo riesim problem s pretaktovanim procesoru, zatial musim ist na default :-( , co sa tyka kvality obrazu, tak nemam ziadne vyhrady, t.z. ze je dost slusny, ci uz 2D, alebo 3D :-)
Gratulujem, Skus si zriesit vzdusny tunel do skrine abo nieco take, resp. zabezpecit prisun cerstveho vzduchu. BTW co stala ta karta a kde si ju kupil
A nebude to třeba tím že se ti víc zatěžuje procesor s tou novou garfárnou?Citace:
Původně odeslal Fantomas
Tak toto vlákno trochu oživim.
Od soboty jsem spokojeným majitelem MSI 7800GTX. Instalace karty také bez problému, dost mě překvapilo, jak je karta dlouhá, oproti předešlý X800GTO2 je to rozdíl. Co se týče hlučnosti chladiče, tak jsem naprosto spokojenej, ventilátor sotva jede. Teploty 45-54C. U Fantomase možná bude problém s vyzařováním tepla od 7000Cu, proto mu jede chladič na VGA na vysokých otáčkách. Já tam mám 7700Cu na 900ot. a procesor včetně pasivu na NB mám hezky vlažnej. Ve skříni nemám žádný výfukový větroň.
Výkon je fantastický, k tomu nemám co dodat, zatím jsem zkusil pár her.
Battlefield 2 v1.03, 1280x1024, 4xAA, 8xAF detaily high.
COD2: 1280x1024, 4xAA, detaily high
Quake 4: 1024x768, 4xAA, detaily ultra
Jen doufám, že mi grafárna nějakou dobu vydrží. :oops: