no cca tak nejak, pri tom cinemabenchi mam s PiTom presne to iste score 168 ...Citace:
Původně odeslal RayeR
Printable View
no cca tak nejak, pri tom cinemabenchi mam s PiTom presne to iste score 168 ...Citace:
Původně odeslal RayeR
BTW zajimavy, ze mi to na tu CL2 jelo klido treba hodinu, pak sem ale mel podvodvirano nak vic voken a este do toho neco poustel a bac, modra vobrazovka. Mozna to nestiha jen jeden z tech modulu, kerej je na vyssich adresach. Ale tak prdim na to, kuli par MB/s...
EDIT:
Tak s tim kodem vyse sem trochu kecnul, naopak to jede o dost pomalec, ale to nevadi pro ucel benchmarku. Takze sem z toho spravil toto:
http://www.volny.cz/xfer/4all/PI.EXE
je tam natvrdo nastaveno 64k desetinejch digitu a me to na 1466/133 udela za 77s. Doporucuju poustet v DOSu (pod win9x pokud nebudete behem testovani hrabat na komp, tak to hodi stejnej vysledek, za NT-based nerucim, takze raci bootdisk)
Hlásím se do fronty. Je to cca měsíc, co jsem upgreadoval z Celeronovyho Tualatina 1200 na PIII-S 1400 a spokojenost veliká. Ten Celer jsem prodal typkovi, kterej ho zprovoznil ve stare Slot1 ASUS desce pres redukci, kterou si vlastorucne upravil z FC-PGA/Slot1 na FC-PGA2/Slot1 a je z toho nadšenej. Pak mám ještě Celeron Tualatin 1000 v compu na účetnictví, poštu a brouzdání webu.
Nedavno jsem postavil rodicum kompa na internet a dal sem jim tam 1.3ku a slape celkem dobre, ale skoda ze nemam dobrou desku na OC.
mel jsem moznost koupit Cel D 2,53 a tak se chystam sveho tulena prodat (1,2@1,4 (117Mhz) s ABIT ST6a 512MB SDRAM) :-) jj jednou vsechno konci :-) Ale byl super, jen uz zacinal trochu lapat po dechu. Zvlaste kdyz delate na necem rychlejsim ( v praci P4 3GHz ;-)) A u toho Cel D, pocit, ze delam na necem rychlejsim sem ihned zpozoroval.
FYI:doufam, ze tu nebude expert a vymlouvat, ze jsem mel jit do AMD :-(, jsem Intelak a basta, spis casem koupim jetou P4ku :-) nez AMD. Diky, ale problemy via AMD sestavy nemusim (special chipsety)
tak... :)
Moje sestava s tulenem: Tulen 1300@1755@1,6V (zebro z falcon rocka II + AC2L Pro na 1500 otacek), asus tusl2-c, Hitachi 7k250 80GB, 1x512MB RAM APACER PC133@135 CL2, MSI GF4Ti 4400 128Mb Vivo + zalman ZM80C-HP, Sb Live 5.1 dgital, leadtek winfast deluxe, Yamaha F1, ASUS 616P, AOpen H700B, 350W AOpen, Logi MX500.......
nejaky testy:
Super PI
512K - 43s
1M - 1m 39s
2M - 4m 00s
4M - 8m 12s
CPU Mark 99:
141
3D mark 2001:
9378 bodu
obrazky testu byly ztraceny, kontakt kdyztak na me pro nejaky dotazy na http://ventum.net
Pridam sa:)
Predtym (este asi dva mesiace dozadu) som mal Abit ST6 (non-RAID) a Celer "Tualatin" 1.0A @ 1.33 s 512MB SDRAM (2x256MB 133MHz CL3) - ach to bolo delo, no predal som to koli kupe kompu co mam teraz v podpise, resp Asus P4P800 SE + Celer D 2.267 @ 3.4GHz (Default Vcore >:} ) a 2x512MB Kingston CL 2.5 400MHz @ CL2 400MHz in DCH
BTW dnes sa mi podarilo (drotovanim a izolovanim pinov) rozbehat Celer "Tualatin" 1.0A na Abit BX133-RAID. Uz len pomenim na nej kondiky a skladam druhy kompik. Tualatin rulez forever :cool:
Ja sa toho procaku predsa len nemozem vzdat, nech je akokolvek rychly / pomaly, je tam iste puto. A tak aj keby na klucoch som ho mal nosit, tak budis, ale stale povjem ze mam doma Tulena :)
pravda tulen ma porad neco v sobe :)
vyhazovat ho nebudu,pujde do supliku...i s deskou
az si koupim conroe, dam si na nej nalepku P III reborned :-D