1) UV reaktiv jeCitace:
Původně odeslal NazQul
baleni obsahuje:
- 3ft.-3/8" sleeving
- 3ft.-1/2" sleeving
- 20 - tie wraps
- 1ft.-9mm Heatshring Tubing
- 1ft.-20mm Heatshring Tubing
-= DoDo =-
Printable View
1) UV reaktiv jeCitace:
Původně odeslal NazQul
baleni obsahuje:
- 3ft.-3/8" sleeving
- 3ft.-1/2" sleeving
- 20 - tie wraps
- 1ft.-9mm Heatshring Tubing
- 1ft.-20mm Heatshring Tubing
-= DoDo =-
jaky mate zkusenosti s biosama?
kterej je dobrej, kterej naopak stoji za hovno?
zalozil jsem thread v BIOS sekci, ale tam se nikdo nediva :-(
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=81632
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=78795Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
A tohle je jako co??? :roll:
Jinak jedu na 325, ale nefunguje v něm dobře MemTest, jakmile ho pustím, tak při nabíhání restartuje pořád počítač. Komp je SuperPI stable a hrál jsem na něm včera 2 hodiny HL2 taky bez problémů.
Co se flexa týče, tak já dostal: ORANŽOVÉ a je ho tam tolik, že se to nedá použít pomalu ani na jednu větev mého PSU.
to je sekce, kam se davaji vyreseny veciCitace:
Původně odeslal BeachKEN
nebudu tam otravovat s biosama
jinak dik zes napsal svoje poznatky k biosu
ses asi jedinej na tomhle foru
Bohuzel se da tezko rict kterej z biosu je nejlepsi, kazdej slavi uspechy s jinym, pausalne se da rict ze od verze 2.17 jsou vsechny velmi podobny a zalezi predevsim na pametech, bazalne jde o to jestli mas TCCD nebo BH-5 nebo VX chipy ... suma sumarum nikdo ti tu nerekne kterej je nej musis si to vyzkouset sam, osobne doporucuju spis Oskarovy modnuty biosy, a pomerne hodne lidi se shodlo na biosu 3.10p, ja sem zadnej velkej rozdil mezi 2.17-3.10p nepozoroval, ted se chystam na 3.31-1, btw. kdo ma 4 moduly tak pro nej je vhodnej bios 3.16, ..
no a pro majitele TCCD: vetsina majitelu techto cipu se shodla na tom ze maj velmi uzky pasmo napeti kde fungujou OK takze nejen 0,25V nahoru ale i smerem dolu muze bejt to pravy
jasne ze na kazdy masine to jede jinakCitace:
Původně odeslal Shair
chtel jsem vedet zhruba vase poznatky
a ten problem s instalovanim Windowsu na modded biosech spozoroval nekdo?
nedavno tady mel nekdo takovej problem
To už dávno neplatí. Já testoval třebas 330, ale s tou jsem měl zásadní problém, systém mi na 260 prostě blbnul, buď nenaběhnul HDD, případně to nebylo stable, právě s 325 už je to zase OK. U novějšího BIOSu jsem si všimnul, že najednou víc sype do DIMMů, proto možná ta nestabilita, jelikož to do nich pralo 2.85V a to jim už asi nešmakovalo, TCCD jsou na Voltáž poněkud citlivější, neplatí u všech, že čím víc, tím líp.Citace:
To já mám problém přesně opačný - MemTest mi projede 10x bez problémů a přitom mi Wokna mrznou při bootování!!!Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Když dám v BIOSu konzervativnější hodnoty pamětí, MemTest háže chyby a přitom Wokna jsou stabilní... :?
jak to tu tak ctu, tak sem rad, ze sem ted super stabilni na vsem, reencoding, hry, testy, wokna, prime....., ten problem s instalaci woken sem byl ja, sly (na cito s bootu) jen s orig 3.10, s nicim jinym
ted uz si jedu celkem v pohode, nemam to nijak brutusne taktly, vic ale nepotrebuju, je to rychly jaxvine, nadmiru spokojenost, nehonim se za mhz, i kdyz to je asi smyslem vsech na 4u :D
zkusenosti s 7700 mam taky, normalne ho tam nasadis dle navodu, zadnej problem, jenom NEZAPOMENOUT tam dat ramky PRVNI, jinak uz tam tu na slot4 nedas :evil:
tot vse
pani chcem Vas len upozornit ze otazky ako bolo to s tym flexom skor patria do sekcie case moding :wink: tak pls piste priamo k danemu problemu.
Já Mushkiny úplně v pohodě - chceš to vidět?Citace:
Původně odeslal paik
Klidně se přijď podívat... :wink:
psal si ale neco jinyho.....:D
myslel sem samozrejme dat tam pameti PRVNI, ne ze tam nepujdou dat vubec....
kdyz pustim pocitac, tak nechce najet
mam tuto sestavu
AMD A64 3000+(8x300 pri 1.52V real) DFI nF4 ULTRA-D;2x512 GEIL Value 200(CL2,5-3-3-11);DCH; Sapphire X700Pro 510/510, Hitachi 7K250 160GB-8MB cache SATA;Her. Fortissimo III;Enermax 420W
pritom vsechny testy karasne projedou, prime stable, 3Dmarky, aquamarky
proste vsechno funguje
problem je, ze kdyz je studenej, tak to nenajede
zdrojem je dostatecne silnej, cim to muze byt?
vsechno uz jsem vyndal a dal zpet a porad stejny
mate nejaky reseni?
Update BIOSu jsi zkoušel?Citace:
zapomnel jsem dopsat, ze jsem tam mel ofic. 1.25(ten uplne prvni)Citace:
Původně odeslal BeachKEN
ted jsem dal 310p
uvidime jak to s tim pujde
EDIT:
tak je to porad stejny
jakmile je tam cerna obrazovka Windows XP s tim behajicim modrym valeckem, tak to dlouho hleda disk a je to v haji
vzdycky kdyz pustim studenej PC
aji kdyz dat jenom reset z WIN tak to pak musim jeste nekolikrat poustet znova
mam toho plny zuby
asi poslu desku zpet :evil:
EDIT2: problem vyresen
re-instal windows to vyresil
nikdy bych nerekl, ze za to muzou posrany XP
cus
nevite nekdo, kde sehnat driver na Sil Img. Raid pro Win64bit???
diky za rady
-= DoDo =-
nj, to me nenapadlo, a nemaj ho uz 64ky wokna v sobe??
Mám takovej problémek , když dám normálně softwarove restartovat tak mi po resetu nenaběhne deska, musim pc vypnout a zapnout. jedu ted na 9x285 1:1 ale delalo to i při 10x255 myslim. myslíte že na to má vliv oc? asi jo je to docela nepříjemný.
hmm a neni tohle dred o DFI?????takze jestli je to ta fosna z podpisu, tak to vazne nevim,ale jednou uz tu bylo receno, zkus novej bios (pri tom samozrejme vse na default......ze :roll: )
Nj koukám ještě sem si neaktualizoval info :-) už to du napravit.Citace:
Původně odeslal paik
mel jsem naprosto stejnej problem==>pomohlo preinstalit windowsCitace:
Původně odeslal aless
me uz nepomahalo ani vypnout a zapnout PC
Já nevim příjde mi že na to win nemá vliv ??? nejde mi resetovat ani při defaultu a s novým biosem od Oskara. Widle už používám po předešlý desce , byl sem línej instalovat nový . čekám až se oběví 64bit hned na to přejdu , doufám že na tom neco spustim :-)
me to pripadalo taky, ze to nema vliv, ale byla poskozena nejaka knihovna, nebo co proto to vzdycky pri staru win hodino modrou obrazovku a na me zbyval pouze resetCitace:
Původně odeslal aless
na nouzovej rezim se do win dostanes?
x64 se nevyplati cekat, muzou byt klidne za tyden nebo za dva mesice
Ne mě to v poho funguje akorát ten reset z win se zasekává . Mě to niak zásadně nevadí pokud je to jen win tak klidně počkám ono taky kdy se to ověví na DC++ ??? Uričě to dřív nedelalo ale až poslední dobou nevim..
to je trosku warez, mel bys to dat pryc :wink:Citace:
Původně odeslal aless
vsak uvidis sam, az to preinstalujes
ted uz je volne ke stazeni trial x64, tak si ho stahni at vidis, jestli ma cenu cekat na x64 ofic