mám čerstvě R 9100 od Herculesu a na zdroji 235 W Fortron economy jede bez problémů. Přetočeno na 305/285. Jede všechno včetně 3d marku a dolphin dema.
Printable View
mám čerstvě R 9100 od Herculesu a na zdroji 235 W Fortron economy jede bez problémů. Přetočeno na 305/285. Jede všechno včetně 3d marku a dolphin dema.
tohle je ale problem(pokud vim, ale jinde sem to nevidel) pouze Radeonu 8500LE FDX od Hercelese a to jen nekterych serii(jak to tak vypada)Citace:
Původně odeslal Krivas
mam noname zdroj 300w a je na něm toto -
3.3 20A
5 30 A
12 10A
5 a 3.3 160W max
to by mělo byt v poho ne?
zalezi to kus od kusu....Citace:
Původně odeslal joXerus
me to na noname 300W nejelo vubec, ale treba na 200W nonamu to zase jelo(nepretaktovany)....ted mi to na 300W Fortronu ATV nejede jen kdyz pretaktuju pres urcitou hranici.....
kuva prostě to pojede a hotovo :evil:
tak u wara3 v tmavym menu nebo když je černo tak tam mam světlounkej skoro neviditelnej červenej pruh ;D
ja myslim ze to bude spis nejaka hardwarova haluz, protoze mi R8500LE na me sestave jede bez problemu i pretaktovana (intel BX, 235W) ale kamosovi (Via Kt333, 300W) ta ma karta delala pruhy v 3DMarku 2k1 ve druhem testu a vytuhla.
to je mrdka :? doufam že dalši radla (9500) toto nedělaj
Mate nekdo Chieftec zdroj ? (360W) a jede vam H8500 OK ? (ptam se, protoze si ho asi koupim) a jak je na tom s hlukem ??
Už to tady několikrát zaznělo, tohle NENÍ zdrojem, u mě tomu nepomohl ani 350W Enermax (EG365AX-VE FCA 350W dual fan), tohle je zmršená série, vyreklamoval jsem ji za jinou (původní taktována 250/250, ta nová je 250/238) a ta jela bez problémů přetaktovaná na tomtéž systému, kde ta původní neběžela v některých ATI demech ani na default (teďka ji mám v sosacím kompu, kde mě běží WinRoute).Citace:
Původně odeslal comm
ale to neni jen hercules!! mě ty pruhy děla i supergrace :evil:
Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
Ono to JE zdrojem, ja mam noname 400W a ted byl u me comm s jeho 300W shitem a vysledek ... :)
S mojim jedu 275/275 ale s commovym ani 250/250 ... :arrow: :!:
jj je to zdrojem a ne seriou hercula...me to dela i SG
a tusim ze to tady delal i orig ati 8500 ???
Jak to tady tak ctu,tak vidim,ze mam ten sami problem.Po zapnuti 3D cerna obrazovka+pruhy :?Koupil jsem v CC.Nejhori na tom je,ze ze starym zdrojem 250W to jelo v pohode a po vymene za 300W cerno.Ani raklamace pry nepomaha.Zrejme vadna serie.Cislo nevim,ale podivam a poslu ho.Asi to budu reklamovat a vymenim ho Saphira.Snad me vyhovi.Jesi mate nejake resi,plis o odpoved.Novej zdroj se me ale kupovat doopravdy neche.Uvitam jakoukoli pomoc.
Dik
me to jede v poho akorat ten pruh tam je fakt světle že neni ani videt...jen když je zrovna černa obrazovka
Jdou ty pruhy vyreklamovat?
A měli jste možnost testovat různé série té FDXky ???, já jo, tak ať mě někdo vysvětlí, proč se jedna sekala (def takt 250/250) a druhá ne (def 250/238, přetočeno někam na 275/275) na té samé sestavě s Enermaxem 350W, což je zdroj, kterým můžu krmit R9800Pro a ne nějakou usmolenou 8500LE - prostě silnější zdroj tomu pomůže, ale je to JEDNOZNAČNĚ chyba karty, takže asi tolik :wink: .Citace:
Původně odeslal stepik
Dnes jsem koupil noname 400W zdroj, rve jak svina, a stejne to nepomohlo, tak jsem ho zase vratil :) koupim Chiefteca 360W, snad to pomuze, jinak se poseru :(
Nepomůže, kdy už to pochopíte :wink:, kua to odpalte a vyreklamujte, ste jak berani tvrdohlaví ;D , sorry, sem se nechal trochu unést :lol: :lol: :lol:.Citace:
Původně odeslal comm
Na reklamaci mi to vemou a budu tyden bez grafarny, na to jim kaslu.. a dostanu Manli :lol: ...
Zitra jdu zkouset radka ke kamosovi s Chieftecem, taxe uvidi :!:
To je nedobré, mě ji v ProCe vyreklamovali za jeden den (stejně jsem si tam ten den koupil Hercules R9000Pro a tak nádherný obraz bych neměnil).Citace:
Původně odeslal comm
v CC to reklamujou v poho....
ja to mam z computeredenu :?
Chieftec je tedy odzkousen ... uff, konecne jsem mohl pretaktovat grafiku, a dosahl jsem sveho nej. vysledku v 3DMarku01...
Takze si ho objednam a budu mit konecne klid ...
(a to pouze s CPU na 2.7, jelikoz se mi nechtel predelavat vetrak zpatky na 12V ... misto stavajicich 5ti...)
http://comm.webzdarma.cz/3d.gif