Btw predavam Twinmoss 256 MB ddr 400 - zvladnu aj cl2 pri 200fsb.
Co sa tyka tej frekvencie pamati tak to je len a len na vyrobcovi ci ich da defaultne na 900 alebo 1000.
Printable View
Btw predavam Twinmoss 256 MB ddr 400 - zvladnu aj cl2 pri 200fsb.
Co sa tyka tej frekvencie pamati tak to je len a len na vyrobcovi ci ich da defaultne na 900 alebo 1000.
Tieto výsledky sú OK. (Relatívne) málo bodov v 3Dmark2001 má na svedomí slabší "pamäťový subsystém". Daj DDR synchrónne s procesorom na 166 MHz, (ak sa dá aj na 200MHz). Problém č. 2 je nie dobrá základná doska.Citace:
Původně odeslal emilio
Btw.: Barton :wink:
Tak som si ju dnes konecne kupil v Ageme. Co ma zaskocilo je hrozne vela CD pribalenych v krabici. Testovat som este nemal cas zatial, ale v priebehu tyzdna otestujem.
Ja som si ju tiez v piatok kupil v Ageme. Isla mi bezchyby aj na 580/ 1170.
Tak, konecne nekdo prisel na to, jak aktivovat v BIOSu karty mereni teplot :arrow: http://www.mvktech.net/component/opt...7587/catid,13/ . Jeste jsem to na my MSI6600GT nezkousel, ale jak dorazim domu, hned to zkusim :-) .
Citace:
6600GT AGP cards currently tested and confirmed:
Palit
XFX
eVGA
AOpen
Rosewill
Galaxy
Albatron
Club3D
BFG
Gigabyte
MSI
ASUS
Leadtek
Sparkle
Inno3D
PNY
No neviem, ale asi si si nevsimol toto: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=76742 :-)
:oops: to ne
nepozna niekto nejaky soft co mera teplotu grafiky procak a ramky na 6600GT
Tady je návod jak aktivovat čidlo,pak ti teplotu měří třeba Rivatuner.Citace:
Původně odeslal emilio
to cidlo by malo fungovat aj na obycke nie?teda bez GT
Ano,mělo by to fungovat i na čistý 6600,ale radši si ještě pročti 4um na mvktechCitace:
Původně odeslal NOD
praveze som pozeral a zda sa e by to malo fachat.ked nie tak nahodim povodny BIOS
pouzivate originalne ovladace s podporov D.O.T alebo taktujete normalne, co je lepsie, ja mam dosku aj grafiku MSI a viac menej vyuzivam taktovanie len pri pusteni 3d aplikacii
Citace:
Původně odeslal emilio
Ja mam s athlonom 2500+barton tiez len 14500 a to mam 10x210fsb
Neskusajte 6600GT v 3D mark 01 je to zbytocne ;D ak nemate silny ale velmi silny procak a vysoku fsb tak vysokeho skore nedosiahnete :-) A nepomozete si ani taktovanim grafiky ta vam to zdvihne tak o 500-1000 bodov :wink:
Je lepší taktovat manuálně,v drtivý většině případů totiž dosáhneš vyššího výkonu než s D.O.T.em,kterej ti zvedne paměť i jádro max. o 10%Citace:
Původně odeslal emilio
ja mel 16100, sestava viz dole :-)Citace:
Původně odeslal Jurko4fun
ja mam viz sestava dole 15490 :-)
Nema nikdo s touhle kartou problemy? Kamos ma tuhle v PCI-Express verzi a zacal se mu restartovat komp ve hrach, ve winckach zase bluescreen. Wokna mel instalovane tak 4 dny pretim. Ma A64 3000+, A8V, *512Mb ram, 1*disk a DVDRW a 350W zdroj. Nejdrive system ve hrach mrznul, vyresil to flash biosu do MB /1003/. Den pote zacaly tyhle samovolne restarty. Vyzkousim svuj Fortron 350W, jeste jeden reinstal woken, nejnovejsi ovladace na vse,ale pak uz me nic nenapada.
no mě taky ne... uvažuju také o koupi takže urřitě dej vědět.......Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Trochu som testoval moju MSI 6600 GT a na moje prekvapenie sa dostal jadro az na 590 a islo v pohode. Dal som ho aj na 610 a tiez ide v pohode, ale kedze neviem aku mam teplotu GPU tak radsej pouzivam 590, hoci na dotyk je jadro studené. Tomas
Jestli si to dal se stock chladičem tak gratuluju,máš jeden z nej kousků :wink:Citace:
Původně odeslal tomprost
Pretaktoval som to s original chladicom a na tych 590 je to na dotyk ledva letne. Necham ju tak chvylu a potom ju necham aj na 610. Ale stvu ma pamäte. Na 1160 idu bez chyby ale ked dam 1170 idu v poho ziadne artefakty ale niekedy mi dost padne vykon v druhom teste 3d marku 03 a vysledok mam o -300b. Ale ked i pustim len ten 2 test tak je vykon ako ma byt. Neviem co to roby, mozno moja krepa doska alebo moj len 300W shit zdroj. Tomas
...tak tam flashni bios s aktivovanych temperature monitoringom ;DCitace:
Původně odeslal tomprost
Ja by som ho aj frashol ale nikdy som to nerobil a este by som to nejak posral.
...no napr. Exp ti to moze objasnit http://www.ocguru.cz/smileys/bigsmile.gif pred nedavnom som mu to vysvetloval a v pohode to flashol :wink:Citace:
Původně odeslal tomprost