...oficialne hladaj na ftp://download.nvidia.com/windowsCitace:
Původně odeslal RedRose
...tu na 4e v sekcii Ovladače mozes najst kopec odkazov na rozne ovladace(leaked, beta, whql) + skusenosti s nimi :idea:
Printable View
...oficialne hladaj na ftp://download.nvidia.com/windowsCitace:
Původně odeslal RedRose
...tu na 4e v sekcii Ovladače mozes najst kopec odkazov na rozne ovladace(leaked, beta, whql) + skusenosti s nimi :idea:
Diky... To me mohlo taky napadnout... :oops:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
(njn - dneska mi to nejak nemysli... :roll: )
zdravim, mam zajimavy problem, a to ze u ovladacu FW 7x.xx "nefunguje" open GL ? Je to jen moje domenka, nebo mam neco spatne ? konkretne mam FW z guru3d.com a to verzi 71.24 a pres opengl v podstate nic nespustim ... ani v nastaveni ovladacu uz neni polozka "d3d" a "openGL" ... mate s tim nekdo nejake zkusenosti ?
Mam stejnou kartu a ovladace 67.66 a ta polozka OpenGL tam fakt neni!!!Citace:
Původně odeslal Reth
Ale OpenGL benchmarky mi bez problemu jedou:
GL Excess 1.1 http://www.3dchip.de/download/glxs11ns.exe
OpenGL_Stars_0.5.0.520 PL http://www.stars.benchmark.pl/files/stars.zip
DroneZmarK http://www.hardcoreware.net/files/dronezmark_setup.exe
Ovladace 7x.xx jsem jeste nedotahal... To GPRS je strasny... Takze zatim nevim...
mno, ja sem to nakonec vyresil ovladacema 66.97 z guru3d.com ktery slapou dobre a i kdyz tam ta polozka openGL taky neni, tak to s openGL nema problemy ... to ty ovladace 7x.xx maj dost problemu ...
...pockaj, chces povedat, ze s ForceWare 7x.xx ti nebezi Doom III ??? tak tomu neverim :!:Citace:
Původně odeslal Reth
...a ze neni zalozka OpenGL v ForceWare je snad nieco ine, nie ??? :roll:
stáhni si 71.25, ten je autentifikovaný Microsoftem a 71.80, ten ještě ne, oba jsou ale spolehlivé ( nárůst výkonu).Citace:
Původně odeslal RedRose
dooma sem nezkousel, ale treba Day of defeat, nebo counter stirke, nebo enemy territory sem nespustil ... :evil:Citace:
a ovladace 71.80 mi silene hazej chyby v grafice ... proste ted mam ty 66.97 a sem s nima spokojenej, a pockam si na ofiko od nvidie ... :lol:
71.80 mam a žádnej problém sem nezaznamenal ???Citace:
Původně odeslal Reth
Mno asi nezalezi jen na grafice ... ja sem projel snad vsechny ovladace co se daj na nvidi sehnat na guru3d.com, a od 71.50 nahoru to haze dost chyby (uz treba windows maj na ruznejch mistech rozhozeny barvy atd) ...Citace:
Původně odeslal Exp
Nejlepsi vykon sem mel s 71.24 a 71.25, nicmene nic co bezi pod OpenGL sem s nima nespustil (respektive nic co mam doma, a hlamne to co hraju (Half-life a jeho modifikace, Enemy territory atd) ... :roll:
No ja nevim, ale chyba bude mozna nekde jinde... Mam uplne stejnou kartu a pred chvili jsem testoval ty 71.25 a 71.80 a vsechno pod OpenGL funguje naprosto v pohode... :wink:Citace:
Původně odeslal Reth
A jeste: mozna trochu blbej dotaz, ale jeste pred tydnem jsem mel GF4Ti a tam nic podobneho nebylo: :o
V polozce nastaveni taktovacich kmitoctu jsou nastaveni pro 2D a 3D a kazde ukazuje jine frekvence... Mam to chapat tak, ze se ta karta prepina v rezimech 2D (300/900MHz) a 3D (500/900Mhz)?
Je to normalni? :oops:
http://home.tiscali.cz/redrose/fotky/2d.jpg
http://home.tiscali.cz/redrose/fotky/3d.jpg
Jo,přesně tak,chápeš to dobře.V 2D režimu jede karta na 300/900 a napětí 1.3V a v 3D režimu jede na 500/900 a napětí 1.4V :wink:Citace:
Původně odeslal RedRose
Tak to je dobre... Uz jsem se (zase) obaval, ze (zase) neco nafachci tak jak ma... ;DCitace:
Původně odeslal Exp
Dik!
viete mi niekto povedat roztec dier??? a este ktory velkosklad v SR predava karty LEADTEK ?
Mam tuto grafiku doma a je to zrut poriadny. Mam zdroj podla popisu a ked tam zastrcim tu kartu, tak zacne piskat (pravdepodobne nejaka cievka). Budem musiet kupit novy, co ma trikrat nepotesilo.
Inac je ta karta super, aj taktovat ide celkom dobre a s utilitkou na znizenie otacok ventilatora je tichucka. Este silnejsi zdroj a budem spokojny.
...no otazka je co ti v skutocnosti "piska" - ci nahodou nie ta karta ;D mne takto piskala ASUS V9950GE :roll:Citace:
Původně odeslal Toxic
...osobne si nemyslim, ze ten zdroj je slaby na tvoju zostavu :wink:
Opakuju že zdroj máš více než dostatečný, nejspíš ti to dělá grafika.Citace:
Původně odeslal Toxic
pls ludia ne**rte sa a zmerajte mi tu roztec nech viem ci mi tam bude sediet moje WC...
...no rozmer je ten isty ako ams na tej 9800vke v tvojom podpise (vid univerzalne pouzitie Zalmana VF700), otazkou je velkost toho bloku, ci nabude zavadzat pasiv na AGP mostikuCitace:
Původně odeslal user
ok to som rad, ja mam tusim 55mm, ale priemer bloku presne neviem ale moze mat cca 45-50mm. Ten pasiv by som pripadne upravil. Inak viem ze to tu bolo preberane velakrat ale ma zmysel za priplatok 1k prejst na 6600GT ? Co ak natrafim na horsi kusok a nepojde az tak dobre nataktit, polepsim si aj v takom pripade?Citace:
...pri doplatku 1000Sk by som na tvojom mieste presiel na tu GT :wink: ked tak nejake vysledky testov sa daju najst medzi benchmarkami v prislusnej sekcii a aj kopa dalsich testov/skusenosti je na internete :wink:Citace:
Původně odeslal user
Urcite se to vyplati!!!Citace:
Původně odeslal user
Mam s kamosem uplne stejny pocitac (podpis), jen grafiky mame jine a on ma vic RAM! Ma 9800Pro a nandal jsem mu to i bez nataktovani a ty mas SE takze se to za 1k urcite vyplati!
Takze piska zdroj a je na reklamacke. Teraz mam Fortrona 350W a vpohode stiha, len skoda, ze huci viac ako ten moj Enermax.
tak neviem ale dostala sa mi nastastie do ruk MSI GF6600GT VTD a ta ma roztec dier cca 80mm, tak ze dik ze ste to zmerali...Citace:
Mozna to bude tim ze MSI neni Leadtek... ...ale nemeril jsem to - nechce se mi rozebirat PeC...Citace:
Původně odeslal user