Re:Sharker
Zdravim ta podarilo sa ti zhodit tie pasivy objednal som Fatality a uz mam mindraky ako to dam dole.
Porad ak si si nerval pamate.
Dik!
Printable View
Re:Sharker
Zdravim ta podarilo sa ti zhodit tie pasivy objednal som Fatality a uz mam mindraky ako to dam dole.
Porad ak si si nerval pamate.
Dik!
Pani mam otazocku. Mam GAINWARD GF7600GT. Chcem kvoli tichu kupit ZALMAN VF700-ALCu a neviem, ci to na 5V uchladi. Taktovat nebudem, ide mi hlavne o ticho a nemam zbytocne peniazky na nieco lepsie. Prosim poradte. Vdaka
Uchladi bez problemov -> ja som mal celohlinikovy model (aj taky exituje) na 6600GT hodne pretaktovanej a fical na 5V teploty v pohode (aj v zatazeni samozrejme). Zalezi aj od podmienok v skrinke a pod. kazdopadne uchladit ti uchladi.
OK. Vdaka.
Taky by mě zajímal postup jak to sundat aniž bych poškodil paměti mechanicky nebo chemicky. A nebo čím ty pasivy (když odstraním původní lepidlo) nalepit aby se příště už sundat daly bezproblémů. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?Citace:
Původně odeslal avast
pasivy jsem sundaval take, neni to zadny problem, doporucuji kroutivim pohybem je ukroutit, staci se toho nebat, lepidlo povoli a zustane prichycene na pasivku. Pak jsem pametovi modul ocistil cistym ubrouskem a bylo to fpoho. Jedina zmena ze napis na pametech uz neni tak k precteni. Dokonce jsem pasivky dal na dalsi kartu a fpohode drzej. Ne teda jako poprve, ale dost na to aby neodpadly.
nezna nekdo nahradu za puvodni vetracek na VF700? Ja jsem ho pred tydnem nainstaloval na VGA po tom, co byl pul roku ve skrini a silene huci loziska. Promazal jsem, ale nepomohlo. Na 5V je to hooodne slyset a na 12 je to poradny hukot!