Zajímavý je ten poslední porovnání s tím athlonem od Hradyho :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Já to chci taky domů, vypadá to hodně dobře!
Printable View
Zajímavý je ten poslední porovnání s tím athlonem od Hradyho :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Já to chci taky domů, vypadá to hodně dobře!
S tím ale procík moc společného nemá - jak táhne ve hrách je vidět líp na starších verzích.Citace:
Původně odeslal Mil17
a co to chlazeni? velkej pasiv s nejakym low otackomerem :-)
to uz nekdo nejak resil?
No, ono je to tak, že:Citace:
Původně odeslal Xima
- s tím stock coolerem nejde cpu přes nějakých 43C
- stock fan není slyšet
- konstrukční max. teplota je 100C
- pasív je při těch cca 40C studenej
- mezi 1.7 GHz a 2.4 GHz je rozdíl v teplotě tak 2C max (stejná voltáž)
Takže prostě není proč to řešit - já nahodím na stock pasiv redukci na 8 cm a tichý 8 cm fan a to je všechno. 8-)
Asi tak, ani při Prime95 mi teplota nepřelezla přes 45C, a to jsem vyházel z case všechny nadbytečný větráky - konečně vím jak vrčí monitor :D .Citace:
Původně odeslal jan555
Já jsem zase otrávenej z hlučnosti Silenceru - ten mi to celý kazí :evil:Citace:
Původně odeslal NMS
myslite si, ze je realny ten proc chladit dlouhodobe jen pasivem? nemyslim pri nejakym brutal OC, ale spis jen s lehkym OC (bez zvysovani voltage)
na mysli mam kvalitni pasiv (SLK apod.)
V testech chladili Zalmanem 7K AlCu s vypnutým fanem a teplota nešla přes 65C bez přídavných fanů, imho dostatečná odpověď :wink:
to: jan 555Citace:
Původně odeslal jan555
víc jak 2,5 ghz ti to nejde??
2,56 GHz bez zvýšení Vcore je max - je to snad málo? :eek: :lol:Citace:
Původně odeslal Fatal1ty
Jan555?? že jsi mi poslal testy...tedy ale fujj :wink: :wink:
No tak, tak tomu přisol voltage ne...stejně ale do něj nepujdu něž si to pořádně nevyzkouším...cukačky mám...ale jen malé... ;D ;D ;D hele u tý desky P4 rámeček ne...to je super...to tam pak dám v pohoděn blok, pač tam bude pasovat spona přes šrouby...
PK: ale pošlu, souvisí to s voltáží - napřed mám v plánu Vcore mod a Vmem mod, pak všechno přetestuju a nahodím, uvidíme, co bude, až hitnu "wall" :idea: :lol:
Sedět to tam bude, díry jsou stejný, ale voda je fakt jinak zbytečná ;D Já mám na cestě tohle http://www.hard-h2o.com/readreview/c...pha-s8952.html :drool:
No já bych chtěl jít do dothana nebo do winchestra kdybych na dodhana narval peltiéra a na něj vodníka tak by snad mohlo dát 3,5 ghz a to by bylo pro mě ok! ale ještě nevim co koupim bud amd winchestra nebo dothana a kdyby nebyl ten dodhan tak drahej (cpu+deska). :?
Podporuje i855 čipová sada dodhna děličku pamětí (dolů) a pci,agp lock???
Co na to říct, zkus to - měl bys asi nejrychlejší desktop na světě :lol:Citace:
Původně odeslal Fatal1ty
Jaou to má děličku na paměti?( jestli to má nějakou)
no jo, ale tak u mě je to že mám vodu všude, tak bych to jenom přehodil, pač dávat pasiv s větronem, to je úchylný...jenom asi to bude v tom BIGU vypadat brutálně microatx deska... ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Teď hlavně nemá cenu to řešit (pro Tebe) - počkej na 915GMm, nebo něco podobného :idea: :wink:Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
V čem bede ta 915 lepší??(levnější)
Napřed čti, pak se ptej - na všechny tvoje otázky jsou tu dávno odpovědi ...Citace:
Původně odeslal Fatal1ty
hm
Skoda, ze nikdo nema cas. Porad cekam na vysledky seti :wink:
poslu, ale za pristi tyden :wink:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
pač sem neskutečnej vocas, a pořád si s něčím hraju a nejsem shopnej něco pustit na test... :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
mas to v mailu ;DCitace:
Původně odeslal Baron
no pekny :D
Ale na FX to nestacilo :lol:
http://sweb.cz/EXTREME.OVERCLOCKER/B...rk/results.htm