no neřekl bych, že je 6800 NU podstatně dražší než 6800 LE...dá se sehnat za 8500. Pokud vím, tak 6800 NU nepadají.Citace:
Původně odeslal Tomako
Printable View
no neřekl bych, že je 6800 NU podstatně dražší než 6800 LE...dá se sehnat za 8500. Pokud vím, tak 6800 NU nepadají.Citace:
Původně odeslal Tomako
u nas s DPH 12000 SK .. a to este velkoobchodna cenaCitace:
Původně odeslal Meridius
V ageme 10300,- Sk aj s DPH ... MSI NX6800 128MB ... mam ju a je celkom dobra ... viz podpisCitace:
Původně odeslal Tomako
Mal som cennik z decemba - pozeram ze uz je novy.. ty hovoris nvidii 6800 ze :-o CELKOM :eek: dobra? TY si fakt... nenachadzam slov.. :roll:
to MTex : ta vyzera celkom dobre..asi si ju kupim ak mi daju prachy za tu LE..v BGS stoji 10 500...
Ja som tiez doplacal z 6800LE na tuto .... aj ked den predtym som im volal a hovorili, ze MSI6800 nemaju. Ale druhy den uz mali.
Inak som s nou spokojny ... ma tichy chladic+bohata SW vybava
a hlavne V> Y > K > O > N !!!!Citace:
Původně odeslal Mtex
No popravde, keby ta 6800LE nemala tie problemy a sla odomykat ako tie 3ks co som mal, tak vykon by bol rovnaky.Citace:
Původně odeslal Tomako
Inak tie jadra su tiez rovnake A1 16/6 6800U
PRESNE TAK TA LE TO JE VYHODNA KUPA,,,LEN KEBY BOLO KEBY :)) A FICALI TAK AKO MAJU..STASTLIVCI TI CO JU MAJU FUNKCNU KUA :)) MOJA UZ JE HET NA REKLAMACII...UVIDIM KOLKO TO POTRVA
no ludia takze mam uz slusnejsiu kartu :) inno3d 6800 ale hlucna jak svina...ta LE bola tichsia omnoho a pritom maju presne rovnake chladenie.
ale odomknute pipky a da sa aj taktnut..takze spokojnost
prosim, nemate nekdo tip, kde najit vec z odkazu ?? resim v celku podobny problem, s tim rozdilem ze mam artefakty uz v biosu, nicmene obcas nabehne, ale pokud pretocim pameti tak taky black death... mozna by to mohlo vyresit i ten problem s tema artefaktama hned v postu... co rikate ???Citace:
Původně odeslal Mula
Bude ti stačit odpověď, na otázku jak se tento případ řešil?Citace:
Původně odeslal J.Wade
REKLAMACE ;)
jak jsem jiz psal ve svem threadu reklamace neni mozna...Citace:
Původně odeslal Tantalos
Pak to vidím velmi bledě. Občas sice fungovalo podtaktování, ale to je pak karta k ničemu, pokud ovšem nehodláš využívat pouze 2D režim...
mno co sem se tu docet tak prej stacilo podtaktovani na 600mhz na pametech -- dokud byl ten problem s napajenim, ten novej kondik (nebo co) to prej vsechno resil... jen odkaz uz je po 2 letech nefukcni tak jestli se tu treba nenajde nekdo kdo to zkusil a vi co pouzil...Citace:
Původně odeslal Tantalos
EDIT: ceho je znamka ty artefakty hned v biosu ?? spatnejch pameti nebo spatnyho jadra nebo ceho ?...
Myslím, že je to spíše známka špatně fungujících pamětí, ale tam, kde jsem se s tím setkal.
EDIT: zkus mrknout na toto.
dik moc, presne neco takovyho sem hledal, jen v tom mam par nesrovnalosti..Citace:
Původně odeslal Tantalos
pisou --> MSI6800le version 2, having "4 9 470 6E"-capacitors
jenze ja mam 4 5 470 6E coz maj karty od gaiwarda a ty sou BS positive... tak v tom mam tak nejak gulas.. nicmene velice bych ocenil radu, co vlastne a kde tak asi muzu schanet ? o elektronice nevim absolutne nic, nevim co kde shanet...
oživím tenhle thread. Na sestavě VIA KT600, sempron 1800MHz (nějaký 2400+), 1,5GB DDR, 1x160GB HDD, 1xDVD, leadtek 6800LE a zdroj Fortron 300W (s 12cm větrákem, typ nevím) mi karta trpí black screen syndromem (BSOD).
Sestava je nepřetaktovaná, karta neodemčená a doplněná kondíkem. Karta fungovala na jiných sestavách (odemčená na 16pipek, přetaktovaná), ale u mně ne.
Napadá vás něco, čím bych to vyřešil softwarově? Podtaktování nefunguje.
Do BSOD padá v rozmezí 20-90minut, výjimečně vůbec nepadne.
Zkus AGP dát na 4x a vypnout fastwrites. Nezapomínej ale, že už jak grafika tak board už tak 3x přesluhujou svojí odhadovanou životnost.