Ta cocka varifokus 310-360
Citace:
Původně odeslal Locke
Proc by z ostravy neposilali? Me to normalne postou prislo.
Jinak tu varifocus cocku mam, nicmene mam pocit, ze nam poslali s jinou ohniskouvou vzalenosti, takze to resime.
Kupil som tu cocku z BYHO.CH a mam taky isty problem.. .. dalsi problem vyzera tak, ze mam rozmazane okraje (sice som to skusal len tak ze som sosovku drzal v ruke ale nepodarilo sa mi zobrazit cely ostry obraz.. vzdy bol stred ostry a kraj rozmazany.. ma to stve... Locke ak sa Ti to podari vyriesit tak mi daj vediet.
Re: Ta cocka varifokus 310-360
Citace:
Původně odeslal heretic
Kupil som tu cocku z BYHO.CH a mam taky isty problem.. .. dalsi problem vyzera tak, ze mam rozmazane okraje (sice som to skusal len tak ze som sosovku drzal v ruke ale nepodarilo sa mi zobrazit cely ostry obraz.. vzdy bol stred ostry a kraj rozmazany.. ma to stve... Locke ak sa Ti to podari vyriesit tak mi daj vediet.
No, to je jasny, to dela ta jina ohniskova vzdalenost. Proste se to musi reklamovat, my uz to udelali. A pokud ti jako nam budou trvdit, ze jsme prvni kdo ma takovy problem, tak lzou. Misto toho bereme ten klasicky triplet 300mm, ten ma navic i vetsi svetelnost. Takze doostrovani se bude holt muset udelat lehkym posunem te cocky, nebude to elegantni packou :?
Jinak koukam, ze ti sraci si na webu jeste neopravili, ze ta varifocuska ma ohniskovou vzdalenost pres 400mm :evil: