tak toho jsem si nevsim :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Printable View
tak toho jsem si nevsim :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
No když jsem to měl doma na zkoušku, tak mi to taky zdechlo.... cca po 2 hodinach
mam takovej malej problém modem se mi vždycky tak po 4 až 5 hodinách vypne to asi nebude normální co ?? :?
OMG!!!Citace:
Původně odeslal marek25
Připomínáš mi film "Marečku, podejte mi pero" a Kemra v roli Plhy, když se uprostřed výkladu zeptá, jesti se musí denně holit, nebo co je to hrdobec!!!
Tak speciálně pro tebe ještě jednou: http://www.jikos.cz/jikos/junk/CDMA.html
Dneska jsou fakt nějaké erupce na slunci nebo co... :?
Ovladačema to není - tvrdí to kolega přímo z ET (bohužel teď má 14dní dovču) , spíš blbě nastavený firmware od výrobce. :eek:Citace:
Původně odeslal lordofworlds
Tak už je u toho článku na LUPĚ stanovisko ET - jak jinak, přesě ve stylu docent Chocholoušek:Citace:
Původně odeslal Shit z PCT
Zkušenost zákazníka, popsaná v článku, je pro společnost Eurotel velmi překvapivá. Podle našich statistik nemají CDMA modemy vyšší poruchovost než GSM terminály.
CDMA modemy lze reklamovat na kterékoli ze značkových prodejen společnosti Eurotel. Opravy těchto zařízení zajišťuje Eurotel ve spolupráci se servisními středisky společnosti Cell Net. Uplatní-li zákazník reklamaci do sedmi dnů od data prodeje, lze mu zařízení bezplatně vyměnit za nové. Reklamace uplatněné po tomto termínu se řídí Obchodním zákoníkem, který servisu ukládá 30denní lhůtu na provedení opravy.
V tomto případě došlo pravděpodobně ze strany značkové prodejny na Václavském náměstí k porušení standardního postupu vyřízení reklamace, za což bychom se zákazníkovi touto cestou rádi omluvili. Společnost Eurotel podniká veškeré kroky, včetně opětovného poučení personálu prodejny, aby se podobná zkušenost neopakovala.
Zájmem společnosti Eurotel je poskytovat zákazníkům služby a produkty nejvyšší kvality. Stížnost zmiňovaného zákazníka prověříme, vyhledáme reklamované modemy a o příčině poruchy budeme zákazníka informovat.
Diana Dobálová, tisková mluvčí
jj, dal bych jim ty reklamace pekne sezrat - kazdou vymenu bych pozadoval uhradu veskerych nakladu a samo po treti vymene bych stim asi prastil a chtel prachy zpet.
Zatim podle reakci to vypada, ze se ten kram proste prehrejva. Schvalne to nekdo testnete ofukovat vetrakem (otevrit to pry nejde), pak to muzete Etelu prodat jako reseni (za nejaky to mego Kc) :lol: .
je mi líto, že nepřileju oleje do Vašeho ohně, ale ET Data Expres mám od prvního dne spuštění a nezaznamenal jsem žadný problém s modemem vyjma občasného přihlašování na dvakrát nebo i na třikrát, pokud se spojení neověří na třetí pokus, tak raději restartuji komp, a vše je následovně bez problémů :-)
A druhý nešvar je, že pokud nechám přes noc zapnutý notes a puštěná DE, tak jednou z cca 10-ti noci spojení zamrzne a musím restartovat komp, toť vše
A jinak mám jen slova chvály a uznání, používám na třech místech, jak Praha, tak 2x menší město - no a při nejhorším jsem nešel pod 350 Kb/sec - a to je úspěch a maximul bylo krásných 110 kB za vteřinu, to se pak stahuje :-)
K výše uvedenému příběhu, bych si dovolil podotknout, že čeho je moc toho je příliš, možná jednou či dvakrát, ale tohle ???? není to trošku moc, proč takovýchto článků a zkušeností není plný web, neb dle tohoto příběhu je vadných tak cca 50 - 70% modemů, jinak si takové "štěstí" na vadné modemy neumím vysvětlit, Vy ano? A pokud jich tolik existuje, tak jsem ditě štěstěny, anebo ten pán proradný lhář, který nemá na práci nic jiného, než měnit modemy, o jak mu závidím :-)
Vzhledem k tom, ze ten kdo je spokojenej, si vetsinou nestezuje, a pomeru chodicich/nechodicich modemu na webu je 20/80, tak realne to muze byt tak 50/50. To uz je pekny prusvih.
BTW: toze ti to po 10h chcipne povazujes za normalni ? Teda nevim, me doma komp bezi tydny a pripojenik netu je pohoda stale.
no vzhledem k tomu že jsem s ET začínal na NMT, tak věř, že jsem již neuvěřitelně slevil ze svých nároků, neb to bych nedělal nic jiného než bych se hádal a dohadoval s ET, prostě to beru tak jak to je, restart mne nezabije :-) neb je to 100x méně než co jsem prožíval :-)Citace:
Původně odeslal Jezevec
co si myslite o teto nabidce?
http://www.internetzapausal.cz/eurot...xpres-cdma.htm
je to nejakej MAX dealer EUROTELU a davaji tam nejakej bonus-smerovou antenu a nabijecku do auta-to se muze hodit ne? a cena je tusim stejna jak primo od EUROTELU
pokud se někdo prezentuje jako MAX dealer ET, tak by to měla být záruka kvality :-) jinak, samozřejmě jiný paušál, než by Ti dal samotný ET Ti žádný dealer nedá, ani vyšší, ani nižší, jen na tom máš šanci vydělat, třeba právě v tomto případě směrovku :-)
tam to je v pohode ja si odtamtud kupoval ET data nonstop a uplne bez problemuCitace:
Původně odeslal Neller
taky sem neveril, ze je ta poruchovost modemu tak velka...uz verim :?
vypina se to kazdou chvily, vic jak dve hodky mi to jeste nejelo :evil:
nemohl by se také podělit někdo s pozitivním názorem????
je to škoda, najednou mám pocit, že ta služba je absolutně špatná, byť má osobní zkušenost je zcela jiná!!!!
Kamarád pracuje v Eurotelu, modem má doma samozřejmě od okamžiku spuštění služby a je naprosto spokojený - žádné vypínání nepozoruje... :wink:Citace:
Původně odeslal dort
Citace:
Původně odeslal lucky
Taky se mi to lame do hodiny. Mrkni na www.cdma.cz tam je hodne diskuzi ohledne modemu. Jinak to ,,pry byva problem i adapteru,, tak nevim.
Jestli to není tím že pracuje u Eurotelu :wink: já ho měl doma asi 3 hodiny a taky mi blbnul....Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
ted stahuju rychlosti 96kB/s, jenomze zacalo trosku prset a signal mam v pr.... prestoze jedu na externi antenu. S tou mam furt plny signal az na spatne pocasi Zkusim poresit nejakou yaginu s vetsim ziskem nez je tenhle kus dratu. Skoda ze mi to za dve hodiny vypadne.
Chtel jsem se zeptat, funguji vám pod CDMA věci jako bittorent, ftp a podobne, já to mám teď na zkoušku a na ftp se dostanu jen na ofic. servery a bittorent si ani neškrtne :?:
EDIT: tak jsem to vyresil skrze CPROXY ;D
tak sem mel na test druhej modem a nejel ani pet minut :?
totalni sunt :-(
Tak to je teda radost...Citace:
Původně odeslal lucky
Citace:
Původně odeslal dort
Mam to den a zatim to bezi velice dobre.. pripojeni pise 920kbps pri downloadu se pohybuju mezi 60-100 kBps stabilne, PING je slabej trochu to trva nez to najde a blby sou stranky se spoustou titernejch obrazku.. text je hned, ale ty obrazky naskakujou jeste dost sekund potom.. ale jinak pohoda.. souhlas se vsim co je uvedeno vyse. Nechodte do toho ale vsichni nebo pujde rychlost do haje :))
Tak jsem tento thread přečetl celý a nevím zda-li do toho jít či ne. :?: Signál by byl.
Co si myslíte? ANO, nebo NE? ??? :?
tak to jsi asi četl špatně...
neboť zde najdeš jediné info zda data expres pořídit, či ne :wink:
Já zatím čekám na slevové akce a konkurenci T-mobilu a navíc snad vymyslejí PCMCIA kartu + externí anténu :roll: