diky Jane za info , ja jsem nakonec kvuli financim koupil fuji s5500 a jsem spokojenej . . .
Printable View
diky Jane za info , ja jsem nakonec kvuli financim koupil fuji s5500 a jsem spokojenej . . .
Mate nekdo zkusenosti s timhle obchodem? http://www.photolifeshop.cz/shop/scr...=1&RND=7123436 ? Tam maji A1 za 14k pri objednani pres net. Coz se mi zda az podezrely kdyz kdekoliv jinde stoji kolem 20k. Mam do toho jit? Abych nenaletel necemu..... ???
Osobní zkušenost sice nemám, ale asi na tu Minoltu bude nějaká akce, protože ostatní věci tam mají šíleně předražené (třeba objektivy CANON). :evil:Citace:
Původně odeslal Paolo.n
Navíc jsou údajně provázaní s časopisem PHOTOlife a to je samozřejmě fotografická klasika...
Ta cena je dost neuvěřitelná, ale na Tvém místě bych to najisto testnul :wink:
Jsem tam volal a rekli mi ze normalne v krame by stala 22k, ale ze na nektery veci maji specialni ceny pri objednani pres net, coz pisou i na tech strankach. Ale i tak se mi to zda az neskutecny. Na sklade ji nemaji, museli by objednat, ale moh bych si to pak vyzvednout na krame, takze bych si to i otestoval. Akorat nedokazu otestovat uplne vsechno hned, maximalne tak test na hotpixely/badpixely a zakladni funkcnost.
Jeste se tam pudu podivat osobne a vysondovat dalsi info, mam to u huby, parkuju denne 100m od toho jejich kramu.
U nového foťáku nepotřebuješ zkoušet nic jiného než badpixely (ale ty pořádně) a naprosto základní funkčnost. Go4it :wink:
tak ta cena u A1 je dost slušná :eek:
hodlám na prázdniny přikůpit další foťák, a toto by bylo hodně zajímavý. Ale doutám, že překecám známí z améru aby mi dovezli Canon Digital Rebel XT alias 350D. Nevíte jestli se dá taky nějak poladit firmware jako u 300D (tuším, že se tam pak dá zvednout iso)? No uvidíme - kačky budou stejně až před prázninama a pak se uvidí 8-). Všichni okolo maj už taky canony a tak se dá šolichat s objektivama...
Tak už zase uvažuji o novém digitálu. Má už někdo zkušenosti s Sony DSC H1. Byl jsem sice rozhodnut pro Sony V-3, ale pokud by se našli nějaké fotky a zkušenosti s H 1 rád bych se poučil.