Jo ja jsem prehlid, klidne to smaz, postoval jsem to unavenej hned po probuzeni. I kdyz to je chaba vymluva :-)Citace:
Původně odeslal sisi
Printable View
Jo ja jsem prehlid, klidne to smaz, postoval jsem to unavenej hned po probuzeni. I kdyz to je chaba vymluva :-)Citace:
Původně odeslal sisi
Review 6800GT na digit life. Bol som prekvapeny celkom dobrymi vysledkami, som zvedavy ze ako pojdu odomknut pipelines a ako dobre pojde taktovat.... a samozrejma, na cenu.
http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-2.html
Ty výsledky mi připadají až moc dobré, no, uvidí se. Cena se předpokládá kolem 13 kKč (MSI), jaká bude ve finále těžko říct ...Citace:
Původně odeslal THX_Corp
už jsou nějaké odlehčené verze? zatim maj všude jen 6800 za 13 a vejš :-(
Chtel bych se zeptat jak je tu u GF6800 s HW podporou MPEG4. nVidia se tim vychlouba, ale zajimalo by me jestli to ma opravdu nejakej vliv na rychlost nebo kvalitu kodovani ci dekodovani do DivX. Zkousel to uz nekdo??
Co vím, tak dostupné nejsou prakticky ani Ultry, natož odlehčené ...
Standardně má být 6800, 6800GT a 6800U, k tomu přibudou další, směrem nahoru min. 6800U Extreme, směrem dolů toho bude časem asi víc.
to je fakt ja jen jestli se ted vyplati pockat nebo koupit GFX5700 nebo tak necoCitace:
Původně odeslal jan555
Hehe, myslím, že se teď zrovna nevyplatí kupovat žádnou ze staré generace - staré se nezlevnily, nové ještě nejsou, za chvíli to bude jinak ... Ale 6800-based ekvivalent 5700ovky bude těžko :lol:Citace:
Původně odeslal Vinc Black
no já si polepšim tak jako tak :wink: tak asi koupim nejdříve CPU ramku a MB 8-) já můžu upgrejdovat všechno tak mám docela na výběr :?
hlavně se to pořád protahuje uvedení bylo už je to jak dlouho, ale grafiky budou v plnym rozsahu tak na podzim
No vykonove tezko, ale cenove urcite :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Právě že myslím, že v následujících "pár" měsících ani jedno - prostě nebude, potom jistě přijde super super FX6200 s podporou všeho aspoň ve verzi "4.0+" :lol: , na který se nerozjede ani solitaire ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
No ja se desne tesim az poprvy budu v ruce drzet FX5100 (ne to neni preklep), fakt nechapu proc tu grafiku vyrobili ;DCitace:
Původně odeslal jan555
A mas pravdu - jak byva u nVidie tradici 5700/5900 bude nahrazena light verzi 6800 - jak to bude s vykonem radsi nepredpovidat, treba se dockame prekvapka... I kdyz tomu fakt moc neverim :-)
Uvidíme, jak to s ní bude (jestli bude), ale jestli jo, tak ji budou bundlovat v Delvitě ke dvěma kečupům :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Dawe
toho se právě bojim aby to nedopadlo jako s 5200 :? to by se mi pak ta 5700-5800 vyplatila jako GF4TI
nazdar, pokial viem tak gf 6800 a gf 6800 gt maju 16 pipelines a gf 6800 ich ma 12Citace:
Původně odeslal THX_Corp
takze mi nie je celkom jasne ake pipky by sa mali dat odmknut na gf 6800 gt
mozes prosim vysvetlit? 6800 gt je moj favorit tak ma zaujima...
Hlavně taky 6800GT bude ve verzích jak se s 128 MB, tak s 256 MB - a ten cenový rozdíl (jak se zdá) nebude rozhodně zanedbatelný ...
ehm, mno, zmylil som sa. Ale 6800 bude este lacnejsia ako gt a mozno pojde odomknut, ja dufam ze ano.Citace:
Původně odeslal ace
kdyby ta s 12pipkama stala rozumnou cenu(do 9k) tak to bude velmi dobrá grafika možná s možností odemknou 4pipky
Nezapominej ale ze 6800 ma jen DDR I pameti, takze to odemceni pomuze, ale ve vyssich rozlisenich se to moc neprojevi...Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Nejlepe proste vychazi co se tyce vykon/cena 6800GT, ma vsechny pipky a jadro i pameti vetsinou takty Ultra verze zvladnou, za cenu za jakou se prodava X800PRO, kde jistota na mod na XT neni, dostanete imho to nejlepsi co se da v dnesni dobe sehnat. Ted jen aby uz byli u nas k sehnani.
EDIT: Tak CC uz nabizi 6800 od Leadteku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28123 Tak to uz by GT nemelo byt daleko :drool:
Hmmm, tak to ten Leadtek není zrovna z levnýho kraje, tzn. že 6800GT s 256 MB pod 14-15 nebude ani omylem ... Jestli to je výhodný nebo ne, nechť každý posoudí sám :roll:
Tady jde taky ale o to, ze ty karty nejsou jeste porad dostupne v rozumnem poctu, proto ta cena, doufam. Jestli bude stat mezi 14-15 tak mi to prijde docela odpovidajici, vzhledem k vykonu.Citace:
Původně odeslal jan555
A Ty víš, jakej bude mít výkon ??? Jaký tam budou paměti, jak půjde OC ???Citace:
Původně odeslal Masster
btw: obávám se, že nějakou dobu ta cena vydrží :-(
Treba tohle mi prijde jako dostatecny dukaz http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-2.html a btw. par lidi na jinych forech uz ji ma, takze o vykonu mam slusnou predstavu a cena v zahranici je vetsinou takova jak mela byt od zacatku.Citace:
Původně odeslal jan555
Jj, to jsem viděl ... GTčko ale nevidím nikde skladem, v DE je v cenících kolem 400E, což mi připadá celkem "málo" - vzhledem k tomu, že je to vlastně identická cena jako 6800 s 256 MB paměti ... No, nevím sám :oops:
tak AUSUS maj i v sofcomu (konečně, teda ne na skladě ale přijde), takže se to snad začíná rozjíždět