Promin že to ještě řeším ale kdybys byl z BRNA tak bych ti na pár dní pučil Blok+radiatoru aby jsi si potvrdil že vodník rulezzzz
P.S eště jsem ho nezkoušel :wink:
Printable View
Promin že to ještě řeším ale kdybys byl z BRNA tak bych ti na pár dní pučil Blok+radiatoru aby jsi si potvrdil že vodník rulezzzz
P.S eště jsem ho nezkoušel :wink:
tady nejde o to, ze ma takovej blok, nebo takovej radiator.. ale o to, ze veme radiator, neprivedemu studenej vzduch a zavre ho do bedny..Citace:
Původně odeslal Ladron
no ale to že je aquacool natom taky něco má... jo no vzduch je základ...
naposledy ked som rozoberal a skladal spat vodnika tak som aj mierne pootacal WB na procaku (ide to s WB od P&K) a ked som to zapol tak som sa nestacil cudovat - teplota bola assi o 4-5°C nizsia ako pred tym. je dost mozne, ze to bolo sposobene tou posahanou striebornou pastou od Titanu a tym pootocenim som ju lepsie rozmazal.. :evil: takze zaklad je aj dobre nasadedny a napastovany WB. :idea:
tak jsem se dobrovolne ujal Pindova vodniho chlazeni a zatim mi to pripada celkem fajn.. protoze jsem ale waterlamer, tak musim jeste doresit nekolik problemu.. :)
rozhodne mam pocit, ze bude nutne doplnit okruh o dalsi blok pro chipset (pripadne chipset chladit aktivne)
120x120mm vetrak je priserne hlucnej (pres 4000 otacek), takze vyzkouset jak to pojede na 5V
cerpadlo pekne vibruje s celym case takze vyzkoumat jaka podlozka to nejlepe utlumi
najit nejakou vhodnou polohu case x monitor - protoze pri zapnutem cerpadle se neuveritelne klepe obraz na monitoru
myslite ze je lepsi mit vymenik dole a cerpadlo nahore (pripadne obracene, ve stejne vysce nebo je to uplne jedno)? jaky material se vam nejlepe osvedcil na izolaci vibraci? apod uzitecne rady vitany :)
Čerpadlo třeba v case, ale radiátorek musí ven z case. :!: P.S. Jen můj názor.
no neni to jen tvuj nazor, pro optimalni vysledek by to asi bylo idealni, ale myslim ze se slusnych (ne spickovych) vysledku da docilit i v situaci, ze je vymenik v case - viz treba dilo Prokopa..
ja jsem zatim vsechno komplet narval do miditoweru (AOpen 500A) nicmene je to pouze provizorni reseni, neplanuju, ze by to tak melo trvale zustat
Vibrace no zatim pouze pod cerpadlem a expanzkou nasazenou na nej 1 cm silnej molitan asi do nej rovnou cerpadlo zabalim a prikurtuju ho na dno ;D vibrace to tlumi bezvadne :D