-
ATI Radeon X700 Pro 128 AGP
Mam Sapphire ATI Radeon X700 Pro 128 AGP(Nepretaktovana). Je v celkom v pohode, az na to ze NFSU2 mi aj na nizkom nastaveni grafiky seka na urcitych miestach...ale o tom pisem v inom threade (X800XL a NFSU2), keby niekto mal nejaky napad tak by som bol len rad...
btw, jake mate teploty na tejto grafike, mne ukazuje (Trixx a ATI Tray Tools) po zapnuti okolo 45-50 a pri hrach je to aj 60-70. Je to OK?
-
Re: ATI Radeon X700 Pro 128 AGP
nechcete se zase někdo pochválit? ;D
dříve mě strašně bavilo číst posty z tohodle threadu, tak už někdo konečně vybalte že máte X1800XT PE CrossFire Edition ;D
-
Re: ATI Radeon X700 Pro 128 AGP
Citace:
Původně odeslal Crusheer
nechcete se zase někdo pochválit? ;D
dříve mě strašně bavilo číst posty z tohodle threadu, tak už někdo konečně vybalte že máte X1800XT PE CrossFire Edition ;D
ja ju jeste nemam v PC, ale chystam se na ni>:}:D
-
Re: Kto kupil Radeona nech sa pochvali !!
Tak ja uz mam takmer rok a pol Radeona 9800 Pro od Sapphire a vyjadrujem spokojnost, bezproblemova grafana.
-
No já mám momentálně HIS X1800 XT s flashnutým BIOSem kde takty ve 3D jsou 700/1600 (PE) a je to maso!!
Zvlástě když mi jede standartně na vodě 729/1692 pořád ;-)
No a jednou přijde den, kdy vyjde X1900 XTX (R580)..... ;D
-
Tak dobre. Sapphire X1800XT s PE biosom. Nanestastie sa tomu s default turbinou uz velmi vyssie nechce :-(
-
Tak ja se taky strasne chvalim,ze mam R9800pro uz pres rok.:) Byla to fakt dobra karticka.Bohuzel posledni dobou uz dosluhuje po vykonostni strance:(
-
ja se taky pochválim. mam ATi Rage Pro 128 protože R9550 mi vyhořela . skvělá karta z roku 2000 :lol:
výborné se dá na ní hrát (maximálně tak bomberman ;D) a nejlepší jsou takty: 118/140 :lol:
-
ja už rok jedu na R9600XT zatim jsem spokojen i když už moc nestačí na ty novější ale stale se drží.
Braškovi jsem daroval R9000 250/286@310/320 a zatim stale jede ;) ;)
-
Mam sapphire radeon 9600XT a to uz tretiu v poradi, predchadzajuce dve skoncili na reklamacke. :-)
-
mám radeon od firmy jetway 9550xt 500/600 @513/730, jsem s ním vcelku spokojený, ale na dnešní hry je to velká slabota. Takže se vlastně není čím chlubit!!
-
Tak já se musím pochválit za nákup dvou Atin a sice do pracovního stroje X550 a do konečně fungujícího deskpro compaqu pci verzi 9250/128bit s tvoutem - konečně můžu sedět v křesle u krbu a sledovat divx filmy na bedně a vše ovládat bezšňůrovou myškou.
PS: jsou to obě děsný šunky, ale na moje účely úplně stačej :-D
-
Mam GTO2ku na 530/1200 s 16ti pipkama, a spokojenost. Jen si s nim neprohlidnu Deep Freeze...;) Ale na hry parada...byval jsem nVidiak a jak jsem rad ze jsou ty casy jiz v nenavratnu...:)
-
Muhehe, koupil jsem si X850XT-PE ABCDXYZ (samo na lízanec); čekal jsem plácání po ramenou, jak dobře jsem si dokázal vybrat a tak a ...NIC!
(Za ty prachy tfuj, tfuj...)
Mám jádro R481 a spolu s XP-M kem z toho zkouším vymáčknout, co se dá.
3D2001 - 18000B
3D2003 - 12000B
3D2005 - 6000B
Všichni si stěžují na hluk, já sám nevím. Prostě starý ortOdox kvičí
(FuryMaxx),a "nový" komp s R481 hučí.
PS.: Flashpoint na tom chodí dost dobře.
N.8)
-
tak od vcereska novopeceny majitel Sapphire X1900XT... jeste jsem to poradne neproukousel ale podle CCC bezi na 690/1600 bez problemu.
- ranne serie s 1,1ns ;)
Az na ten stock chladic :confused: momentalne asi nejhlucnejsi vec v nasem baraku :mad:
-
Od minuleho tydne jsem majitel X850XT Pe za 4k a muzu jen doporucit, hrave strci do kapsy vsechno co se da za tyhle prachy koupit v obchode a vsechno na ni beha paradne
-
Citace:
Původně odeslal Rabban
Od minuleho tydne jsem majitel X850XT Pe za 4k a muzu jen doporucit, hrave strci do kapsy vsechno co se da za tyhle prachy koupit v obchode a vsechno na ni beha paradne
no to je pekne kde sa ti to podarilo zohnat za taku rulezz cenu posli mi pls SZ ..vzal by som aj 2 ks hned :D
inak s mojou atinou x800GT je to celkom pohoda oproti r9200 na starom kompe :mweheh:
-
Tak já se musím také pochválit - už asi 14 mám Sapphire X800XL a naprostá spokojenost.Předtím vždy jen Nvidia.
Až budu kupovat příště tak už se možná budu i více přiklánět k Atině hlavně proto že u ní bezvadně funguje regulace otáček čož je pro mě obrovskej přínos - musím mít tiché PC
-
Ja mam Sapphire ATi Radeon 9600XT FireBlade Edition 128MB/128bit
VPU/VRAM = 500/650
Zatial na nej hram vsetko, aj napriek tomu ze nemam nejake DELO.
NFSMW uplne v pohode. Len tie obcasne sekania by mohli prestat, a koli teplote to urcite nebude a ani koli tomu zeby to ta karta nestihala ...
-
Malem bych zapomnel :)
Takze sem novym majitele Sapphire X1900XT :)
Bohuzel musim rict, ze ty teploty v zatezi az k 90C se stock chladicem a hluk pro me byly celkem sok pri prechodu z X800XT se Silencerem, kde to byl pravy opak...
A lehky klad ktereho sem si stihl vsimnout je opravdu paradni vykon, super anisotropicke filtrovani a paradni kvalita/scaling videa :)
-
Já má taky X1900XT
dokonce s 1.1ns pamětma - už jsem ji rovnou flashnul na XTX :-)
Výkon je slušnej, ale ten stock chladič to je hroznej vysavač (doslova).
S novými Catalysty 6.2 funguje vše jak má, automatická konfikurace nastavení taktů mi našla 690/800 :-) což je maximum v overdrive.
Paráda je možnost změny voltáže z woken ale hlavně možnost nastavení dynamických otáček v 8mi krocích.
Po výměně chladiče za Accelero X2 jsem naprosto spokojenej i s hlukem.
Jediná vada na kráse je, že mi zatím nefunguje ATItool
-
Mam Sapphire 1900XTX ,ale chvalit se nebudu :) Pokud ATI neopravi rychle detske nemoci a nezvedne vykon na uroven ,kterou ta karta ma mit ,tak se moc dlouho neohreje (ikdyz ona se hreje a papa opravdu hodne :) )
-
Tak ja mam Sapphire X800GTO Fireblade, jadro R480 chladene Zalmanom VF700AlCu. Pri hladani max core v ATT okna spadli pri 538 MHz (to same Atitool). Max mem ATT nasli 621 Mhz bez artefaktov.
-
Ja mam mensi klasiku 9500@9700pro :-) Karta s kterou se stale da dobre hrat, proste super :-) Dle meho nazoru jedny z nej karet od ATI ;-)
-
Ja som pred par dnami kupil Sapphire X800GTO 256MB, zatial som z nej max. dostal 580/1100 a 5650bodov v 3DMarku 2005, este na nu kupim poriadny chladic /Zalmana/ a 6000 z nej vytiahnem...
Velka spokojnost :)