Přesně tak, ATi už starší Winy než 2k/XP nepodporuje ve svých nových ovladačích....takže jsou pouze starší verze Catalystů a ty by nemusely s novou kartou fungovat zrovna nejlépe...resp. s novýma hrama ;)
Printable View
Přesně tak, ATi už starší Winy než 2k/XP nepodporuje ve svých nových ovladačích....takže jsou pouze starší verze Catalystů a ty by nemusely s novou kartou fungovat zrovna nejlépe...resp. s novýma hrama ;)
Len by som to trochu upresnil... ovladace pre Win9X este stale vychadzaju 4-krat do roka.
V tomto pádě nevidím sebemenší obtíž :wink:Citace:
Původně odeslal sisi
Xatrix: ted jsem zkousel 3Dmark03 a pri CPU 12.5x166=2088Mhz, takt karty 515/670 mi to hodilo 3838b, je to asi malo, ale ja na 3dmark moc nedam... :D
Lidičky, co říkáte na tu gecube infinity? 470 jádro a 650 paměti...docela nářez.
Povim ti az si ji dam v nedeli ci pondeli do compu :wink:
Tak to jsem taky zvědavej, mám na ni totiž docela zálusk. Je k tomu nějakej software a gamesy, nebo je to holá karta? Na Abacusu k tomu neměli žádný podrobnosti.Citace:
Původně odeslal mutant2
Jo na to jsem taky zvedavy ;DCitace:
Původně odeslal Funda
Kolik ten asus dá bez oc bodíků v 3D marku 2001SE? Mě to hodí jen 7400b. Není to málo? :?Citace:
Původně odeslal Might
2smile4me: Není...odpovídá to...R9600nonPro má něco pod/kolem 8000b...
DíkyCitace:
Původně odeslal Anduril
Tak uz mam tu INFINITY od vcerejska v compu 8-) ... je to teda o neco jina grafika nez 9550 Xtreme, ma jiny chladic (je hlucnejsi a vypada uplne jinak). Oproti Xtreme je na grafice napsane R96XT ;D . Chlazeni ma i na pametech i z druhe strany. Xtreme pameti z druhe strany nema... a vykon vcera jsem to rychle zkusil a na defaul jadro/pameti 470/700 to udelalo 3850 v 3Dmarku 2003. Ta Xtreme ma takty 470/600 a udela v 3D marku cca 3500. Tak takove je rychle zhodnoceni :wink:
Máš ji z toho Abacusu nebo odjinud? Co je u toho za software? Jestli budeš zkoušet taktit, tak, prosím tě, napiš výsledek, silně uvažuju o tom, že si to pořídím taky. Je to ale dost drsně taktovaný už default, takže předpokládám, že už to moc nahorü nepůjde.Citace:
Původně odeslal mutant2
Zatim moc casu na tatkeni nebylo, ale vypada to, ze mozna pujde na 500/820... ale mozna bude lepsi volba koupit si tu Xtreme kvuli tomu chladici :-) .... mam ji z abacusu....
Vecer zkusim poradne potrapit jestli to zvladne :wink: tech 500/820 bylo zatim jen 2x pruchod 3Dmarkem bez okem viditelnych chyb....
Mám tu Xtreme a nemyslím, že by ten chladič by byl právě důvod, proč ji kupovat. Podle mého subjektivního názoru je poměrně tichej, ale není úplně nejlepší, navíc na mém kusu na ty paměti ani pořádně nedoléhá (a chladí jen z jedné strany). Časem ho určitě vyměním. Default takt je 398/500, max. stabilní hodnoty ještě nemám, ale zatím se pohybuju kolem 450/620. Takže Infinity se jeví jako lepší volba. Ta Xtreme má paměti 2,8ns, takž by měly jít na 700MHz, ale nelíbí se jim to, asi mají málo šťávy, chtělo by to v-mod, ale na ten si netroufnu.
Spolubydlic ma tu Xtreme nastavenou na default 460/580 8-)
Tak tech 500/820 nezvladne... vecer vyzkousim 480/780... to vypadalo slibneji 8-) tak uvidime...
Ma niekto skusenosti s touto kartou - JETWAY ATI RADEON 9550XT ULTRA, maju ju v TS Bohemia za dobru cenu. Zaujimalo by ma ake ma ramky a ake ma defaultne frekvencie a pripadne problemy.
Chyby pri vysokom takte GPU najlepsie odhali Doom3. By ses divil...Citace:
Původně odeslal mutant2
Alebo v marko 03 ich najdes na tvari zenskej, v Troll lair, ked otvori dvere a ukazu detail, alebo na vode v Nature...
Pri moc vysokom takte RAM lietaju polygony... fsade mozne...
Nemáte někdo R9550 od Gigabytu?
Přemýšlím taky o koupi R9550 a v Alfacompu mají Sapphire a Gigabyte.Nevím bohužel,jakými čipy jsou osazeny :-( (obě jsou 128bit).
Su nejake problemy pri kombinacii Radeon 9550 a KT600 ?
Na Epoxu rozhodne ne :-)
nie ziadne nepozorujemCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Chci taky koupit r9550 a koukam ze i kousky s 5ns pameti se daj vytahnout k dobrej vysledkum....Ale ted otazka jakou?Mam moznost vzit bud:
ABIT nebo SAPPHIRE nebo ASUS co si myslite ze je lepsi?