jj videl sem .. staci spustit test znovu a hned to bude jinak ;)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Printable View
jj videl sem .. staci spustit test znovu a hned to bude jinak ;)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Ten tvuj zase patri do pavilonu kuriozit - aneb jak jsem ohobloval CPU hehe ;DCitace:
Původně odeslal Tom
Já jsem si jen tak zkusil a dostal jsem se někam kolem 5400 bodíků... :wink:
heh, tak to ses na omylu....hobluje se drevo....ja jsem svuj CPU radne osmirgloval ;D ;D ;D ...Citace:
Původně odeslal DeeKay
aladin..to bys měl mit vic...dyt ja mam 5200...je fakt že maš slabej proc ale ti500 je jiny kafe než mx440 od zkur manli
jo jenze ty mas proti aladinovi DDRka a on jen SDRAMy a navic Durex 1333 proti PIII 933 je taky trocha jiny kafco ;)Citace:
Původně odeslal joXerus
Athlon 866/133MHz a Radeon 9000PRO [300/295DDR].....5835
AthlonXP 1600+ [no OC] a Radeon 9000PRO [300/295DDR].....7525
trošku potaktím a bude líp :)Citace:
Původně odeslal joXerus
Takže:
5670 na default bez taktění... :)
5828 při FSB 150 MHz - 1050 MHz procák
6269 při FSB 166 MHZ - 1130 MHZ
6406 při FSB 166 MHZ - 1130 MHz - grafárna 250/590
6483 při FSB 166 MHz - 1130 MHz - 260/590 ;D
víc asi nepůjde neb mi to v Nature vytuhne :?
to už tak hrozný není ne? ;)
Já mám 3980 v 3D Marku a procak jede na 1030 a 103Fsb nic moc ale to se ještě viladí ;D 8)
co to tady na nas zkousis ??? :)
ja to mam na default 250/250 to skore 7800bodu, jinak tu kartu ani moc netaktuju protoze to ve hrach nepoznas. je to akorat o skore v 3d marku.Citace:
Původně odeslal Pocket
hmm tak to už je aladine lepši 8)
kamosh dal z ti500 s 1600+ 97003d marx
Jen malá reklama: konečně mi přišel stý výsledek :-)
Moje skore s vymenou harddisku poskocilo pri nastaveni karty na 314\600 na 12 534 ale stale ma laka tych 13 000 co sa mi s tymto cpu zda nedosiahnutelnych, specialne ked na 170fsb mam nizsi vykon systemu ako na 164 alebo 165, neviem ked sa mi zapne ten pci divider na 166mhz a viac fsb, tak to nejako spomali oproti 164 je to slabsie o 5 percent co je vcelku dost.
Kupuje sa chladenie na kartu, pasivy spredu aj zozadu na kartu a therlmaltake bude aj chladic na gpu, lebo ten gainward chladic je maly a zle davaju pastu podla testou.
Takze nabuduce 13K ;D
Smazáno by Marek.Sedlar
Důvod : Nesmyslné výsledky (hlavně Nature na Voodoo 4/5 ? to nehrozí, advanced pixel shader skoro 4000fps ? to už vůbec né
Rikas normalni vysledek? A na cem proboha? Na voodoo? ??? Dyt tam mas nesmyslny vysledky (asi vetsinu)... A navic je mas hafokrat vetsi nez treba Radlo9700 ;)
No je to trochu vyladene,ale normalny vysledok.Neviem preco by sa to malo mazat.
1. Ja nic nesmazal ;)
2. Nic proti, ale ten vysledek ti neverim i gdybys to mel 10x vyladenejsi. Koukni se napr. na vysledky co sem napsal Studna, a pak mi rekni, japato ze ty mas oproti nemu takovy monstrozni cisla ;)
http://www.mna.wz.cz/3d3.jpg
http://www.mna.wz.cz/3d4.jpg
Treba tie odkazy skopirovat do riadku v prehliadaci...
http://www.mna.wz.cz/photos.htm
To je karta na ktorej to islo...
Lepsie to neviem dokazat.Na madonion sa mi to nechce ukazat lebo je tam nejaky bordel.Mam tam viac vysledkov a ajked neni ani jeden publikovany tak sa nechce zobrazit.Mozno kvoli tomu ze je to takto ladene...
Game 3 - Lobby - High Detail 70.6 fps
Game 4 - Nature 295.7 fps
Fill Rate (Single-Texturing) 141356.4 MTexels/s
sa mne zda mooooc ved tolko v NATURE nedal ani HOLICHO a to mal 21500 bodov !!!!
Jj, presne, taky se mi tam prave par veci nezda, hlavne: Nature, fillrate, high polygon count 1&8, (advaced) pixel shader a point sprites. Dyt napriklad fillrate 150Gtexelu je blbost, nebo high polygon count 8 lights 809MTriangles/s je taky DOOOST prehnany...
Hmm neviem co sa vam nezda,vsak som povedal ze je to specialne ladene.
Verte ze normalny vysledok,uplne normalny co mam,je cca 2200b
Toto je len taka zaujimavost co dokazu niektore softy s nastavenim ineho softu a grafickej karty.
V5 normalne nepodporuje pixel shader atd.
co to je za kravinu .. veril bych otmu pokud by exitoval nejakej programek na generovani tehle cisel ale to jsi po celou dobu testu koukal na cernou obrazovku ne ? ;)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
sak aj s 3Danalyzerem se daju delat podobne ptakoviny
..takze proc by voodoolizer nemoh delat 17810 ;)
ovsem zrejme bude trochu rozdil ,jak se jiz pocket zminil, mezi tim co se ukazuje na obrazovke a cemu odpovidaj vysledky... :D