jj dneska mi prislo-velmi prijemne prekvapeni ;D
Printable View
jj dneska mi prislo-velmi prijemne prekvapeni ;D
mám tu par otazek na EDN:
1) platí se tam nějaká aktivace, nebo nějaký poplatek???
2) Když to třeba v pondělí obědnam, že zajdu do značkové prodejny eurotel, kdy mi ta simka přijde?
3) je možnost nepodepsat smlouvu, že bych si ani nevzal žadny telefon?
4) když podepišu smlouvu na 2 roky, a po roce s tim švihnu, kolik budu pak platit?
5) jak nabízí GPRS Siemens terminal za 1,- kč tak jde to šupnout do switche? Na obrazku to vypada že to má RJ45 ale nikde jsem o tom nic nenašel...
diky za odpovědi, asi pořidim tohle + sat. internet na download :)))
1)za predpokladu ze mas svoji simkartu tak neplatis nic, pokud si vezmes od nich novou tak to stoji tusim cca 1000, je lepsi si koupit go za 59 a tu si nechat prevest, to je zadara
2)ja to mel do druheho aktivovane s tim ze sazby za net zacnou podle pausalu od nasledujiciho dne po aktivaci
3)telefon si samozrejme brat nemusis
4) smlouvu uzavres na dobu neurcitou a vypovezeni te nestoji nic
za predpokladu ze si vezmes dotovanej pristroj tak musis uzavrit na 2 roky a kdyz s tim svihnes tak musis doplatit cenu telefonu a plny hodnoty
5)nevim
Používáte někdo Philips Fisio 620 na ET data nonstop?
Pořád se rozhoduji mezi ET(100 minut volání zdarma) a T-mobile(větší rychlost ((možná :? )) ).
Ale podle tady těch ohlasů to vidím na ET :-)
Do Siemensu se mi jít nechce kvůli tomu přerušovanému nabíjení,tak chci zkusit ten Philips.
no ja nevim ale ja za aktivaci neplatil nic!!Teda skoro nic ta simka me stala 1 Kč!!!!!!!
to katoo:Ja ma Philips 620 a musim rict ze to je naprosto bezproblemu ale to uz jsem v predchozi strance myslim psal!!!Rozhodne se nevypina a rychlost je v pohode!!!
Jinak mam ETDN a taky se rozhoduju jestli nemam prejit k T mobilu kvuli ty rychlosti ale asi zustanu u ET
Sorry,četl jsem to,ale zapomněl jsem :oops: :oops:Citace:
Původně odeslal Fleak
Tak to půjdu do toho philipse :wink:
kolik by mě stála aktivace u ET i s tím Philipsem?
T-mobile:
Ta rychlost mě taky láká ;D :wink:
Něco jsem zaslechl,že ještě nejsou rozhodnuti,jestli tuto službu nechají jako neomezenou datově :?: .Je na tom něco pravdy?
nekdy behem pristi roku (az jakoby skonci ta akce) ma byt limit u tm 50MB pry je to dokonce i napsane u nich na strankachCitace:
Původně odeslal Katoo
kde si chces ten Philips kupovat?????U ET dotovanej???Citace:
Původně odeslal Katoo
mám mobil Sony Ericsson T68i. Podporuje GPRS 3+1. O kolik myslíte že to bude pomalejší???
Chci to dát přes infra...
o 1 timeslot ;D !!!Ne download by si mel mit tak 4 kB/s nekde to testovali a myslim ze byli docela prekvapeny jak to jde i s 3 timeslotama!
to se pletes t68i (stejne jako t610) ma class 8 coz znamena 4+1
Starsi revize nebo starsi FW ma bohuzel jen 3+1 a nikde jsem se poradne nedozvedel jestli by pomohl uprade FW aby bylo GPRS v tride 8...
Tak na infra bacha! Udajne docela zpomaluje, slysel jsem od lidi, ze kdyz to tahaji po infra, tak s 4+1 telefonem maji 3-4 kB/s... Pres normalni klasickej kabel to udajne funguje lip, nebo pres Bluetooth, ale pred infracem me uz par lidi varovalo, nevim, treba je to fama, mozna by se mohl podelit o zkusenosti nekdo kdo ho primo pouziva? :wink:Citace:
Původně odeslal PCborec
no ja nevim, myslel jsem si že T68i nato, kolik ma funkci bude mit 4+1 ale našel jsem někde reklamni prospekt, kde je GPRS 3+1... Nevite někdo jak to je s tim firmwarem? Třeba kdyby se to dalo flashnout přes IrDA a byly tam nějake nove funkce tak by to bylo super! :wink:
najdi si nejakej tel na gsmobil.com a tam ti to reknou je to servisni stredisko na SE u nas, hlavni sidlo maj na kostelecky v praze 9 +nejaky vedlejsi v jame na praze 1
nechaval sem si tu prehrat firmware na t610
docela by me zajimaly zkusenosti lidi kt. to maj propojeny s pocitacem pres bluetooth ohledne doby vydrze
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Zdarec,
mám N6610 a jsem připojen přes IR a zatím to člape dobře.
Když je klid na síti, tak jsem se u stahovani dostal na nějákych 7 Bd. Ale jinak je fakt, že to obvykle jde někde mezi 2 ÷ 5,5 Bd. Zatím si nemužu stěžovat. :D
EDT: 5 KBd, a 2 ÷5,5 KBdCitace:
Původně odeslal lordofworlds
Sorry, moje chybs. Kdyby to bylo, jak jsem napsal původně, asi už bych to rozmlátil.
PS: Jak to je vlasně u připojení kabelem?
Podle mojich zkusenosti jedou SE (T68i i T300) tak o 25% pomaleji kdyz jsou pripojeny prez BT nebo IR.
Ale u tt T68I jak jsem rekl jsem mel starej FW.
tak jsem s timhle pripojenim zacal hrat NFs:underground po internetu a musim rict ze me to fakt prekvapilo!!De to celkem plynule a v poho se to da hrat ;D ;D
Jojo, nejvetsi problem byva presvedcit spolu/protihrace, ze tvuj ping neni tak tragickej, jak to vypada, ze? : ;DCitace:
Původně odeslal Fleak
jo mas naprostou pravdu ;D ;D Ale jeste horsi je je o tom presvedcit ve hre Starcraft:BWCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
No ono pri hrani Generals : Zero Hour online to taky obcas docela byva bitva, aby te nevykopli jeste pred zacatkem hry :) Kua no jo, dneska v noci asi zaparim onlajn :)
Tak už mám taky eurotel... Chtěl jsem se zeptat, jestli je pro eurotel taky něco dobre nastavit někde pro urychlení...
Mám T68i, bluetooth a ztahuju tak 3,5-4,5 Kb/s
Většinou tak kolem 4. Dává někdo víc? Myslíte že kdybych měl kabel tak to bude víc?
3*13.4=40,2
40,2/8=5 (zhruba)
Jde o maximalni hodnoty... Myslim, ze tech cca 4 bude v beznym provozu asi maximum, ceho dosahnes... Mozna nejakou tu desetinku nahoru ci dolu, ale nic prevratnyho...
2all : Jaky hry uz jste na tom zkouseli? Ja zkousel Diablo II (celkem jde) a Generals : Zero Hour online... Co takhle FPS, zkusil nekdo? ;D
Pod xp mi to jede v pohodě, ale potřeboval bych to ještě nacpat do win NT ale tam mi to nějak nejede. Nemáte někde nějaký návody? Operátor mi nepomohl.