vzdyt ste si ty montaky zkouseli....nemate nekde nejake ruseni ???Citace:
Původně odeslal .:Goodman:.
s tim rozlisenim to asi bude problem driveru/graficke....
Printable View
vzdyt ste si ty montaky zkouseli....nemate nekde nejake ruseni ???Citace:
s tim rozlisenim to asi bude problem driveru/graficke....
Tak jsem se tady po měsíci pročítání zaregistroval. Konečně. :-)
Když jsem se dozvěděl o tomhle monitoru, tak jsem přemejšlel jestli teda jo nebo ne. Tak sem se rozhodl, že jo. Bohužel jsem si ho objednal místo toho abych se tam zajel podívat. Když jsem tu četl, že nějaký jsou teda dost špatný, tak mi z toho běhá mráz po zádech... Doufám, že mi přivezou nějakej slušnej. Ale může se do 24 h vrátit, ne? Jak tam píšou na svých stránkách. Potřebuju ho k novýmu počítači, kterej si pořídím v květnu. Ted mam hroznou šunu, ale když jsem viděl tenhle monitor, tak jsem si ho objednal. Psali mi, že ho přivezou dneska, ale nikdo nepřijel.... ??? Kdoví jestli na mě vůbec něco zbylo. Objednával jsem ho asi před týdnem. Chtěl bych se zeptat, jak mám vyzkoušet jestli je monitor dobrej? Chce to nějakou pěknou grafickou hru? Prosim poradte! :oops:
Byl bych moc neštastnej kdybych nakonec skončil s nějakym hodně špatnym...... :roll: :-) :-) :-)
Zkus Nokiatest a vypln si bydliste.
Nevedel by nekdo o ovladacich?Tedy jestli jsou vubec treba.Jeste ho nemam na koleji,zatim se hreje u brasky,ale pripravy jsou v plnem proudu ;D
jestli si myslite, ze vam nekdo proda neco extrovniho za tyhle penize tak tomu neverte - kvalita je PRUMERNA a nekdo musi dostat nedprumernej kousek a nekdo zase podprumernej, to je snad jasny ne? :lol:
A ja mam primo vybornej. :smoke:Citace:
Původně odeslal Xima
Kdyz to tafy tak procitam a zjistuju co mate za problemy tak konstatuju - neumite vybirat. :wink: Ma mem neni vubec poznat ze kdy jel - moire, konvergence, geometrie, jas, barvy... Vse super.
A od W2k SP3 vejs nejsou potreba drivery (ony vlastne nikdy, ale...). Na nizsich systemech snad uz nikdo nefunguje. :-)
Ohledne driveru - jsou i pod XP, ale zatim se mi nedari je stahnout. Tusim, ze uz tu nekdo psal, ze nejake sehnal.
2Xima: S tou cenou zalezi na tom jak se na to podivas. Videl jsem tyto monitory prodavat i za 6500,- bez dane, coz uz je trosku vic. Pak bys mozna psal neco jineho.
Jak rika Dawe. Je potreba dobre vybrat. Pri procitani ruznych zahranicnich for, jsem zjistil, ze nejvetsi problem, ktery majitele tohoto monitoru maji je jeho prilisny jas. Ale existuje navod, jak si s tim poradit.
Bohuzel jsem nejak pozapomnel link, ale mam to ve Wordu. Pokud potrebujete i schema, melo by byt stejne jako maji monitory SONY. Bud CPD-520 nebo CPD-E500.
No nejake ty ovladace jsem nasel(prvni odkaz v googlu a nutna registrace:/)Kdybych vedel jak to sem hodit,kdyztak posli maila.
takze musim konstatovat, ze mam naprosto mizerny kousek :?: co sem tam vybiral nechapu ??? faktem je, ze sem to vzal trochu hopem :?: ale to co ted vidim je hrozny. Kdyz je nejake tmave pozadi, nebo velke jednobarevne plochy, tak neni nic videl, ale jakmile je neco na svetlem pozadi (textaky, prace ve woknech) tak vidim jak se obraz zobrazuje nekolikral do prave strany. Vypada to jako moire, ale nejde s tim nic delat. Zkousel sem vymenit kabely, zmenit rozliseni apod. a je to tam porad akorat to nekdy neni videt ( v 800x600 je to tak hranaty a velky ze vopravdu neni nic videt). Ach jo ???
:?: tak to reklamujCitace:
Původně odeslal patka
uz na tom pracuju, ale co sem tam proboha delal to nechapu ??? snad proto sem si to vybiral osobne abych tomuhle predesel :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Wolferine
s barvama nemam nejmensi problem ale ten nekolikanasobnej obraz :-( ono je to videt az pri blizkym zkoumani tak asi proto sem si toho tam nevsim :( a pak mam dalsi problem-s tohohle monitoru me STRAASNE boli oci uz po hodine...zatim co do toho staryho sem se koukal 2 dny a nic...sakra sakra...
2patka-asi ten nekolikanasobnej obraz souvisi s tvym autem-ma na nej negativni vliv :wink:
fajn, tak ja ho svezu jinym a treba to srazim nekam na tvoji uroven ;D ne vazne, tohle je blba sranda :?Citace:
No tak mě došel dnes z levnapc.cz, došel sice v pořádku, ale místo kabelu k monitoru jsem dostal seriový kabel a nikde žádný doklad nebo cokoli, že jsem to koupil z levnapc, takže kdybych chtěl reklamovat, tak nevím jak :evil:
Jinak obraz vypadá fakt parádně, musím to zaklepat, ale je to radost se na něj dívat. Jenom aby vydržel...
hmm to je pravda sranda je to blba :-( ja furt premejslim jestli to reklamovat nebo co s tim.... :-(
hmmm tak jak to tak vypada taxe naucim zit s duchama :?
jo a kdyz sem rikal ze za tema filovejma carama v nokia testu se mi zda ze vidim duchy ak to mi nikdo pozornost nevenoval :?Citace:
Původně odeslal patka
ja si svuj vybiral dost dlouha neb byli sitove kousky potom ale nestezuju si(v ramci moznosti)->dokonce ho nema tak svetly,uz pred azhratim muzu dat jas tak 12-15 a je jak na ostatnich nula.Skdoa jen ze ta cerna neni uplne cerna->ono by to tak nevidel,on si to clovek tak neuvedomi,ale na krajich obrazovky je viedt okra a ten je skutecne cerny tak kdyz mi tma zajedou oci tak si uvedomim ten rozdil....
ps:a vyslovuje se [volferine] ne [wolverin] 8-)
hmm tak to sem zrovna neslysel :-( mno este zkusim nakej jinej kabel a dat to na naky jiny neruseny misto ale nevim :?Citace:
Původně odeslal Wolferine
Jak jsi uspěl s jiným kabelem? Já měl tu samou zkušenost, monitor mi dorazil s takovým legračním VGA káblíkem a obraz samý duch (směrem doprava). Vyměnil jsem kabel za kvalitní stíněný a vše rázem parádní. Když jsem si tu pročítal tento thread, zjišťuju, jakou jsem měl kliku, že mi tou dopravkou poslali dobrej kousek. Pravda, předem jsem majitele firmy žádal o zaslání parádního kousku - jednání s ním si nemůžu vynachválit!!!Citace:
Víte někdo jaxe dostat do servisního menu monitoru? :?:
mno kabl sem este nekoupil ale pracuje se na tom ;)Citace:
Původně odeslal -melda-
btw. Jak ste vsichni spokojeny se svejma monasema?ja osobne nevim-ty duchove by mi tak nevadili ale de o to ze me od tohohle monitoru boli oci a to hodne i po kratkym koukani :-( sakra cim to muze byt? byl sem zvyklej na 85Hz tak je to to samy resp. lepsi a od tamtoho me nikdy oci nebolely :(
mne z neho oci teda nebolej..a uz se na nej tesim,ted jedu doma na 15"Nokii (aspon ze to je trinitron)
hmm tak nevim...nemuze to bejt tema duchama?ve hrach a filmech tolik neboli ale na plose a tak to je hruza :-( nebo to muze bejt ciste tim ze je to 21" a je to pro moje ocicka moc velky? ???
no nesmíš na něj koukat z 10 cm :lol: já mám odstup minimálně 40 cm až 70 cm :wink:Citace:
no tak vidim, ze to je tak na pul. nekdo nadava, nekdo slinta. jak jste tam ten mon testovali? meli ste vlastni notebook, nebo vam tam neco puci? asi ne co :?: ? hrajete na nem nekdo? je to vubec jeste pouzitelny ???
mně ho testoval Deny (ještě jednou díky), který tam byl s celou partou overclockorů a měli notebookCitace:
Původně odeslal jbrachtl
hry nehraju
ale občas koukám na filmy a hlavně kreslím v cadu. A na velikost si teda rozhodně nestěžuju :)