Zdielatelna pevna linka 4mbps TEST
+ samozrejme siet 100mbps ;D
Printable View
Zdielatelna pevna linka 4mbps TEST
+ samozrejme siet 100mbps ;D
OPRAVA Rychlost neustale 1024/256 - stabine!!!Citace:
Původně odeslal vd
máš na tu firmu nějakej link?
výborná cena za super rychlost!!! :-o
a ještě bez omezení dat?____no co víc si můžeš přát!
Sem pripojenej u nas v Brne pres netbox.cz
Zaplaceny mam tarif Gold (aktivacni poplatek 3799,-)
Mesicne platim 565,- s DPH
Bydlim v lokalite s optickym vlaknem (neuveritelne nizky ping)
Rychlost 2048/256 garantovano (stahuju 256kByt/s => 1MB za 4 sek)
V ramci site netbox mam pripojeni 10MBit (negarantovano)
Za ty prachy co si muzu vic prat:)
Za vikend mam traffic pres 15 Gigabajtu
já mam telecom 512/128kbpsa stahuju cca 52KB/s
:eek: ja chci taky <:( :?Citace:
Původně odeslal Fraj#r
to je nas vic. skoda ze tady v zabinach netbox neniCitace:
Původně odeslal Dominator
takhle musim byt na zaprdenym UPC :?
Citace:
Původně odeslal Adio
Neni spatnej ten NETBOX co je vise. Ja mam firmu TRINITY---www.trinityczech.net. Rychlost je stabilni. Nevihoda obou firem je, ze musis bzt ve meste, kde se tehla firma rozviji. Tedy v tech vetsich - ja sem z Jihlavy, a ted se tady obe firmy racinaji zabihat. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
Jinak aktivace 2000+500 mesicne. Jinak lze predplatit 6000 na rok a to je bez aktivacniho (instalacniho) poplatku. :wink: A to se vyplati! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
Citace:
Původně odeslal Fraj#r
A to je porad ta rychlost na maximu? Je to docela dost. I kdyz ja si nestezuju, stejne to ma malokdo tak slusny jako ja a to se opravdu nechlubim! :oops:
8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
tak sem psal těm od trinity a psaly že zatim jen v Jihlavě! :evil:
Poptej se v okoli. Ve vsech vetsich, a cim dal i v tech trochu mensich, MESTECH se ruzny podobny firmy zacinaji obevovat jako houby po desti. Treba nejaka zacne i u vas.
8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
no ja mam MW 400 kbps cez den limit 1 gb :? o polnoci neomedzene 500 kbps mozno viac do siedmej every day ;D za 590 Sk pingy po upgrade siete celkom v pohode 20-50 niekedy samozrejme ovela horsie
Rychlost je nonstop 2048/256. Nekdy na jare pristiho roku bude netbox zrychlovat tarify GOLD BASIC a PREMIUM na 4096/2048 a 8192/4096kbps :oCitace:
Původně odeslal vd
To uz bude hukot za 600,- mesicne
Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Tak do toho teda pudu taky!!!
Tady v Jihlave uz nam to taky nabyzely, ale mam uz neco, jak sem psal. Mam to i popisku. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
momentalne 640/640 garantovane 8-)
Chello easy 256/64 a zatial staci :smoke:
Adsl 8-)
MW 360/180 agregacia 1:15 600SK
Tak uz mam konecne poriadne pripojenie:
4Mbit kabel + 768kbit wifi
:-)
wifi - 1Mbit, bez agregacie, 5GB limit
za 700.- SK aj s danou.. no nezoberte to. :smoke:
zatim ADSL 512/128 ale brzka zmena na kabel od karnevalu 2000/300 ...
a k tomu se poji moje otazka ...pokud mate nekdo toto pripojeni kolik vam to zhruba jede???
slysel jsem ze rychlost vetsinou byva i vyssi u karnevalu...doufam ze jsem zaslechl dobre :-)
WiFi, 3MBit download a 3Mbit upload zdielane ale linka je vzdy vytazena v priemere pod 50% takze taham a stahujem co antena da, teda do 150kB obojsmerne. Platim 500sk mesacne a samozrejme ziadny limit prenesenia dat, no neber to ako uz bolo napisane 8-)
par rokov az do teraz dial-up skoncil som pri externom modeme microcom USB56K Travel/S (tahalo to 5KB/s), teraz dsl 1024/128 bez agregacie, inak u mojej priatelky mam k dispozicii okrem ineho :-) kabelovy internet (kablovka) 1024 (download+upload), bez ziadneho obmedzenia ani datoveho ani casoveho cize nonstop 300SK za mesiac :-)
zriadovacie naklady (okrem kompu a kablovky samozrejme) zaloha 1000 za modem ale ak ho vrati neposkodeny tak jej tisicku vratia, ziadna viazanost na urcite obdobie.
ADSL 128/64