v co nejblizsi dobe bych se mel take dostat k VGA Silenceru a pokusim se ho vyzkouset na R9600Pro
Printable View
v co nejblizsi dobe bych se mel take dostat k VGA Silenceru a pokusim se ho vyzkouset na R9600Pro
keby ti to nevyslo, neni problem pozicat, akurat je to len 9100vka, takze nebudes moct porovnavat brutus taktovania s 9700vkami :)Citace:
Původně odeslal GABO
heh,na 9100 nejde asadit,bez nejakyho orezani/modnuti....Citace:
Původně odeslal rOn
hele bude velkej problem upravit to na hercules AIW 9800 SE ?? tam to chlazeni je onicem :(
To asi budeš muset vyzkoušet, zatím není jistý (já to aspoň nikde neviděl), jestli se pod ten chladič vejde tuner. Ale řekl bych, že by měl, možná zkusit dotaz na výrobce/distributora...Citace:
Původně odeslal tombianski
jinak jsem ho nasel tady http://www.petracomp.cz/ za 540 s DPH
nějaký levný v CC je za 620 - je to opravdu stejný - nikde tam nevidim foto :?:Citace:
no co jinyho by to bylo, uz mam objednano, v pondeli dojde
Tak to jsme dva kdo objednali, ale bral jsem i pro kámoše... měli jen jeden - musím čekat pošlou až v úterý :-( - dej sem pak vědět jak ti to šlape - díkCitace:
takže jsem se stal právě majitelem tohoto chladiče, a mohu ho všem majitelům Atin doporučit. Chci se ale zeptat majitelů tohoto chladiče, kteří ho mají na R9800Pro. Gigabyte R9800Pro je asi o něco delší a chladič nedoléhá až k záslepce kejsu (je od ní asi 7mm). Co se týká chlazení, je o mnoho tižší i na High než orig. Gigabyte a chladí super, s origošem gpu pěkně peklo, teď je vlažné (pohmatem na druhé straně karty)
Jsem tam poslal otce (byl v brne) a rikal, ze ho dostanou az v pondeli, tak ho budu mit doma v patek :-)Citace:
Původně odeslal Iceman
Uz se tesim... 8-)
V Sumě už ho máme taky a Baron má jednoho na testy doma...
jj, testuju ... behem tydne bude nejakej zblecht na mainpage ;D
zatim to vypada takhle: http://www.overclocking.cz/readers/b...sil3_small.jpg
pouzil jsem R9600Pro od Triplexe
jo vypada to na karticce velmi hezky :)
tak uz ho mam taky doma, odpoledne budu testit. Vymysleli jste nekdo neco na pameti ??
Tak jsem ho taky nacpal na VGA co mám v popisu. Zatím dobrý, ale zajímavý je, že se mě ventilátor otáčí proti směru otáčení hodinových ručiček (při pohledu na ventilátor). Jak se točí vám??
A jedete na nižší nebo vyšší rychlost otáček?
Díky za odpovědi...
už mam objednanou 9500 :-)
koupim na toto tenhle chladič - v TSB ho maj za 520!! s dani
Mam ho na svym radkoj na nizsich otackach (na vyssich otackach uz prehlusuje ostatni vetraky v casu) a na zakladnich frekvencich, kdyz na nej sahnu zezadu pres zaslepku, tak se na tom da udrzet prst okolo 5s, pak uz zacne dost palit. V casu mam vetsinou okolo 34-36°C (coz je stejny jako s orig. chladicem). Vetracek se mi taky otaci proti smeru hod. rucicek, coz se mi zda vzhledem k orentaci lopatek dost divny ??? Cekal jsem lepsi vykon. :-(Citace:
Původně odeslal Iceman
Dyt to chladi jak drak nahodou nemate opacne zapojeny napajeni vetraku pac v ty recenzi co psali na pct o tom byla rec ze to museli prehodit.Citace:
Původně odeslal Vitus
V recenzi to přehazovali protože to cpali na GF FX. Když otočíš polaritu u R 9500 tak se to vůbec neroztočí... psali mě další lidi, taky se jim to taky točí proti směru hodinových ručiček, takže to asi bude správně....... ten směr otáčení :wink:Citace:
Původně odeslal honzAK
Jinak teploty: já má m v case tak 28-30 stupňů, na jádře zezadu prst udržím, na pamětech taky. Přetočit s tímhle to jde zatím na 365/310 (620) což je u mě lepší než s originálním chladičem. Zkoušel jsem to teprve včera asi 3 hod. Řeč čísel: 3D Mark 03 - 5360 bodů na sestave v popisu - to jde, ne??
Ten konektor ma zdirky pro napajeci piny posunuty k jedny strane, aby se to nedalo otocit. Takze jestli to ma byt obracene, muzem podekovat AC za pekne odflaklou praci, mohli na to aspon upozornit. :? Muzes se tedy, prosim, podivat, jak se ten vetron ma spravne tocit? Nejspis to bude klasicky po smeru hod. rucicek, ale chci si byt jisty. DikCitace:
Původně odeslal honzAK
EDIT
Tak aby bylo jasno, ma se to tocit po cerveny, nebo modry sipce??? Me se toci po modry.
http://vitus.misto.cz/silencer.jpg
nie som sice vyuceny v aerodynamike ale ak sa ti to bude tocit po cervenej ak to bude vzduch "vyberat" z rebier. ak sa to toci po modrej tak to vhana vzduch medzi rebra.
potvrzuji - po modré se točí i mě.
Taky mohl být ten pasiv o 0,5 cm delší aby přímo dosedal na bracket a nebyla tam ta fuka :-(
zkus jednoduchej test - vem kus papiru a dej ho k tomu vetraku. jestli se bude mit snahu se tam udrzet, tak se to toci spravne. jestli ho to naopak bude odfukovat, tak se toci spatne.Citace:
Původně odeslal Vitus